Çağlar Bayur 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: -6 da sürüş keyfi şeysi. 😁 bu coğrafyada kar mı yağıyor? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bu coğrafyada kar mı yağıyor? Güzel kar yağıyor abi, Tebriz’de sağlam, Tahran da az, geçen gece biz oradayken İsfahan a da kar yağdı abi. Az önce eve girdim şükür. 8 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: gelirken benzin de getirseydin bi kaç bidon? Gümrükte takılıyor, ÖTV siz, KDV siz olmaz diyorlar, Maksat alışkanlıklar değişmesin 😁 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart https://shbd.io/s/9gV7qIfl Himalayan da satışa geldi. Sorana edene satılık, ocakbaşında pazarlık yapılır, şalgam bitmeden noterden evrak gelir. 😎 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Mart Paylaş 12 Mart Param olsa da keşke ben alsam Hayırlı satışlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart Paylaş 15 Mart vesile ile 20214 ağustostan sonra başlayan euro5 tantanası asılsız çıkmış diolar doğru mu? boşuna mı zararıa sattı distribütörler? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Çağlar Bayur yazdı: vesile ile 20214 ağustostan sonra başlayan euro5 tantanası asılsız çıkmış diolar doğru mu? boşuna mı zararıa sattı distribütörler? 360 a aldım kampanyada 12 taksit aksesuarlı, şu an 425 aksesuarsız peşin. Kardan zarar diyelim, vesile ile distribütör kar marjları da ortalığa döküldü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart Ahmet Kiriş yazdı: 360 a aldım kampanyada 12 taksit aksesuarlı, şu an 425 aksesuarsız peşin. Kardan zarar diyelim, vesile ile distribütör kar marjları da ortalığa döküldü. teknik olarak euro tantanası yaptılar idi ne oldu o iş? kar zarar bilançoda kalsın Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: teknik olarak euro tantanası yaptılar idi ne oldu o iş? kar zarar bilançoda kalsın 01.01.2026 da bitiyor diyorlar. 😁 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Perşembe 22:08 Yazar Paylaş Perşembe 22:08 Akü bitmesin diye Adana-Antakya yaptım özlemişim, tek silindir ama minimal titreşim. Vesile ile scooter için aldığım momo design kaskı da test ettim, şehir içinde iş görür, üstü haram. 😂 4 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Cuma 10:22 Paylaş Cuma 10:22 Ahmet Abi konuyu canlandırayım biraz. Şimdilik yaylaları ve yakın yerleri geziyoruz Kozan Anavarza Antik Kent Bağdaş-kırksu-Göksun-Fırnız-Başkonuş Yaylası Yaylaya çıkmışken kantaron topladık Kapuzbaşı şelalesi-Hacer Ormanı-Acısu-Aladağ Osmaniye-Düziçi-Düldül Dağı-Osmaniye- Zorkun Yaylası 7 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cuma 18:36 Paylaş Cuma 18:36 İbrahim Yılmaz yazdı: Böyle güzel yerler var da biz mi gitmedik. Yan ayak çok mu kısa sanki devrilecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Dün saat 09:16 Paylaş Dün saat 09:16 Adnan Çakır yazdı: Böyle güzel yerler var da biz mi gitmedik. Yan ayak çok mu kısa sanki devrilecek gibi duruyor. Adnan Abi yan ayak kısa değil ama tasarım olarak çok yatık duruyor. kazayağı ile yükseltme yaptım ama yeterli değil. Eğimli arazide motoru doğrultmak tam bir işkence. motor ortalama 190kg ağırlığında. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:39 Paylaş Dün saat 09:39 Dik ayaklık daha zor. Sürekli devrilme tehlikesi.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:38 Paylaş Dün saat 10:38 İlkay Başaran yazdı: Dik ayaklık daha zor. Sürekli devrilme tehlikesi.. gergin olsa devrilmezdi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 10:40 Paylaş Dün saat 10:40 İlkay Başaran yazdı: Dik ayaklık daha zor. Sürekli devrilme tehlikesi.. Bu da çok yatık birader. Svartplenlerin bir modelinde vardı bu kadar yatık, sürekli tartamayıp, kırılıp ayaklık tarafına yatırıyordu millet motoru. O derece. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:45 Paylaş Dün saat 10:45 Betonda bakmak lazım. Canlı görmedim evet. Çok dik açılı ayaklık da iyi olmuyor devrilmeye yer arıyor. Demek istediğim bu. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 11:06 Paylaş Dün saat 11:06 İlkay Başaran yazdı: Betonda bakmak lazım. Canlı görmedim evet. Çok dik açılı ayaklık da iyi olmuyor devrilmeye yer arıyor. Demek istediğim bu. Japonlar yapıyor aga 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:48 Paylaş Dün saat 13:48 Tüm iki tekerler iğrenç kaka mındar öğğkk böğğk sahiplerini de sevmiyorum pisler 1 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 14:08 Paylaş Dün saat 14:08 Servet Aydın yazdı: sahiplerini de sevmiyorum pisler Biz sattık, bizi de mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts