Adnan Çakır Cumartesi 20:56 Paylaş Cumartesi 20:56 Emin Önal yazdı: Japonlar yapıyor aga Söylemek istediğim tam da buydu Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 01:02 Yazar Paylaş Dün saat 01:02 (düzenlendi) İbrahim Yılmaz yazdı: Adnan Abi yan ayak kısa değil ama tasarım olarak çok yatık duruyor. kazayağı ile yükseltme yaptım ama yeterli değil. Eğimli arazide motoru doğrultmak tam bir işkence. motor ortalama 190kg ağırlığında. Ayak bilinçli olarak kısa yapılır arazi odaklı motosikletlerde, arazide engebede motosiklet dik kalmasın diye, terse yükselti olsa dahi ayaklık açabilesin diye, eğimli arazide motosikleti bacaklarınla kaldırman lazım, elin sadece bacaklara destek atmak için lazım. Tabi boy fakiriysen o da sıkıntı değil mi @Servet Aydın 😁😁😁 Dün saat 08:59 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:57 Paylaş Dün saat 07:57 Ahmet Kiriş yazdı: Tabi boy fakiriysen o da sıkıntı değil mi @Servet Aydın 😁😁😁 @Servet Aydın 😁😁😁 😁 Sövecek. 😂 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 09:08 Yazar Paylaş Dün saat 09:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Sövecek. 😂 Ben bir büyüğüme fikrini sormuşum, tecrübelerini aktarmasını istemişim. Konunun sövmeyle ilgisi ne ola ki? Senin için fesat emmi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:14 Paylaş Dün saat 09:14 Ahmet Kiriş yazdı: Ayak bilinçli olarak kısa yapılır arazi odaklı motosikletlerde, arazide engebede motosiklet dik kalmasın diye, terse yükselti olsa dahi ayaklık açabilesin diye, İşte olay bu. Adnan Çakır yazdı: Söylemek istediğim tam da buydu Bu himalayanın girdiği araziye girsin keçe ve jantlar işi bırakır. Ayaklık iyi ama asfalt için 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:48 Paylaş Dün saat 09:48 Ahmet Kiriş yazdı: Ben bir büyüğüme fikrini sormuşum, tecrübelerini aktarmasını istemişim. Konunun sövmeyle ilgisi ne ola ki? Senin için fesat emmi. çok gıcık ya... motoru da yok ya ondan çemkiriyor bakma sen ona Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:41 Paylaş Dün saat 11:41 A hmet M ekanında K tm1290'ı sürdüğümü unutma cicim. Bacaklarım uzundur 🍆 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: A hmet M ekanında K tm1290'ı sürdüğümü unutma cicim. Bacaklarım uzundur 🍆 Senin bacak boyun değil, fikrin lazım abi yav. 😂 Çağlar Bayur yazdı: çok gıcık ya... motoru da yok ya ondan çemkiriyor bakma sen ona Hangisine abi. 😎 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Hangisine abi. bıyıklıya işte 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bıyıklıya işte Alamaz o, anca uzaktan seyreder. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Alamaz o, anca uzaktan seyreder. Uzağı göremiyor astiğmat+hipermetrop+katarakt var. Yani kör 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Uzağı göremiyor astiğmat+hipermetrop+katarakt var. Yani kör Öyle deme, güzel poliçe kesiyor, bir sıfır artırırsa ocağımız batar 😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Öyle deme, güzel poliçe kesiyor, bir sıfır artırırsa ocağımız batar 😂 Göremediği için solda arttırır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: Uzağı göremiyor astiğmat+hipermetrop+katarakt var. Yani kör Astigmatım olduğu doğrudur.. Ama görmem gereken yeri görürüm.. Haberin olsun.. Hele arkamdan konuşanları unutmamak için not ediyorum.. 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Astigmatım olduğu doğrudur.. Ama görmem gereken yeri görürüm.. Haberin olsun.. Hele arkamdan konuşanları unutmamak için not ediyorum.. Bak nasıl tedavi ettim ama 2 dkda 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Uzağı göremiyor astiğmat+hipermetrop+katarakt var. Yani kör Beyle mi İbrahim Yılmaz yazdı: Adnan Abi yan ayak kısa değil ama tasarım olarak çok yatık duruyor. kazayağı ile yükseltme yaptım ama yeterli değil. Eğimli arazide motoru doğrultmak tam bir işkence. motor ortalama 190kg ağırlığında. Benim dağ bisikletimde ayaklık yok. Millet soruyor nerde diye. Olsa kazaya sebebiyet diyorum 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts