Ahmet Kiriş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Aslında bunu kepirtmeye çalıştı da yemedim Daha büyüğünü kepirtti f900ü me iyi bak. 2 sene sonra görüşelim Hayatı sadeleştiriyorum. 2 seneye 1300 RT şart. 😎 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Hayatı sadeleştiriyorum. 2 seneye 1300 RT şart. 😎 Tamam işte aynen. Bende Tenere'ye doymuş olurum. Ticaretimizi dinamik tutalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Şu güzelliğe bak hele yav, ne Ktm, ne Tenere veremez bunun verdiği keyifi, 😎. Aslan parçası mübarek. 😂 Taksit var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit var mı? İban yolluyorum, önce niyeti görelim. 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Tamam işte aynen. Bende Tenere'ye doymuş olurum. Ticaretimizi dinamik tutalım Az önce Gs cilere laf geçiriyordun, Ne iş 😂 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Az önce Gs cilere laf geçiriyordun, Ne iş 😂 f900 bizden. 1200-1250-1300 ler gözlemeci tayfa Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit var mı? Herşey bu sorumla başlamıştı Ahmet Kiriş yazdı: İban yolluyorum, önce niyeti görelim. 😁 Banada öyle dedi, sonra motoru görmeden ödemenin tamamını tahsil etti emmi :P Tikkatli ol 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ahmet abi taksitle değil taksirle satıyor hep. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce @Ahmet Kirişmüşterideyim arama beni @Emin Önalla anlaştık biz 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: İban yolluyorum, önce niyeti görelim. 😁 Emmi düşme bu tuzağa! adam ezberden biliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Servet Aydın yazdı: Emmi düşme bu tuzağa! adam ezberden biliyor Bana da yazıp duruyor ama Ben alacak olsam Emin'in sarı kuzuyu alırım. Emin de taksit yapıyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts