Doğan Arşiray Salı 14:49 Paylaş Salı 14:49 Servet Aydın yazdı: Bence yağ basınç müşüründe hata olabilir ama şanzıman mekatroniğine 45bin tele vermek daha akıllıca olur onu da sökmeden bilemeyiz sökünce de yağ sensörünü de değiştirmek mantılı olacaktır. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 19:13 Paylaş Salı 19:13 ee benim batman robin karikatürü ne oldu?? telifi olmaz onun merak etmeyin ya. sora uydurdu grafikleri. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 20:44 Yazar Paylaş Salı 20:44 Doğan Arşiray yazdı: ee benim batman robin karikatürü ne oldu?? telifi olmaz onun merak etmeyin ya. sora uydurdu grafikleri. evet uçmuş. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 08:58 Paylaş Dün saat 08:58 Doğan Arşiray yazdı: ee benim batman robin karikatürü ne oldu?? telifi olmaz onun merak etmeyin ya. sora uydurdu grafikleri. Yapay zekâ dava açarsa emmiye? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:06 Paylaş Dün saat 09:06 İnan Çınar yazdı: Yapay zekâ dava açarsa emmiye? çekeriz fişini akıllı olsun uleynnn 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Yapay zekâ dava açarsa emmiye? nasıl açacak ki zaten gizli şeyler değil bu tip imajlar. herkese açık. eğer basında, reklamda, ticarette vs de kullanılacaksa yapay zeka ile üretildiğinin söylenmesi yeterli olacaktır. kaldı ki fotoğraf değil buradaki konu. bir karikatür. anonim birşey çizeri yok. yani saçma bir moderasyon olup biten. Dün saat 09:45 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: nasıl açacak ki zaten gizli şeyler değil bu tip imajlar. herkese açık. eğer basında, reklamda, ticarette vs de kullanılacaksa yapay zeka ile üretildiğinin söylenmesi yeterli olacaktır. kaldı ki fotoğraf değil buradaki konu. bir karikatür. anonim birşey çizeri yok. yani saçma bir moderasyon olup biten. Ben şaka amaçlı yazmıştım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Doğan Arşiray yazdı: nasıl açacak ki zaten gizli şeyler değil bu tip imajlar. herkese açık. eğer basında, reklamda, ticarette vs de kullanılacaksa yapay zeka ile üretildiğinin söylenmesi yeterli olacaktır. kaldı ki fotoğraf değil buradaki konu. bir karikatür. anonim birşey çizeri yok. yani saçma bir moderasyon olup biten. Sütten ağzı yanan misali... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yooo yaşlı değil gözlerim.. oppss kimliğimi açık ettim 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts