Önder Özcan 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Muayenem yarın (25/05) bitiyor. Yapacak bir şey yok, bayramdan sonraya kalacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: eski muayene bitiş tarihi ne zamansa o zamana kadar rahat et lağ bitmiş miydi ki edevletten baksın. Bence yeni rapor eski raporu bozar. 6 ay kala girip ağır kusur aldıysa artık ağır kusurludur o. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs LED olduğu için değil mercek kesilme çizgisi yüksek olduğu için bırakmış. Tuv su efektif istiyor _/---- _/----- Senin farda efekt __/////___////// 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: LED olduğu için değil mercek kesilme çizgisi yüksek olduğu için bırakmış. Tuv su efektif istiyor _/---- _/----- Senin farda efekt __/////___////// Mantıklı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder Özcan yazdı: Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. Abicim bu kısmı istediğimiz gibi doldurabiliyor muyuz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder Özcan yazdı: Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. çevirmek ne kelime çekiciye koyup parka çeker. o derece feci sonuçları var. ben trafik çevirmelerinde sürekli görür oldum. sürekli çekici ile araba kaldırıyorlar. aman diyeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Abicim bu kısmı istediğimiz gibi doldurabiliyor muyuz Aman haa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder Özcan yazdı: Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. Yıllardır bunun böyle olduğunu söylerdim.. Teyit edilmiş oldu.. Teşekkürler Önder. Doğan Arşiray yazdı: çevirmek ne kelime çekiciye koyup parka çeker. o derece feci sonuçları var. ben trafik çevirmelerinde sürekli görür oldum. sürekli çekici ile araba kaldırıyorlar. aman diyeyim. Onların çoğunun sigortası yoktur.. Sigorta kesin trafikten men.. Muayenede farklı davranılır. Şöyle: ilk yakalandığında ceza yazılır, araç trafikten men edilir, ancak eksikleri tamamlanmak üzere 7 gün süre ile sahibine yeddi emin sıfatı ile teslim edilir. 7 gün içinde eksikleri tamamlanıp, trafikten men işlemi kaldırılmaz ise, araç ilk yakalandığında çekici ile parka çekilir. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Fabrikasyon olarak led bulunmayanlar anladığım kadarıyla her türlü ağır kusur alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Yıllardır bunun böyle olduğunu söylerdim.. Teyit edilmiş oldu.. Teşekkürler Önder. Onların çoğunun sigortası yoktur.. Sigorta kesin trafikten men.. Muayenede farklı davranılır. Şöyle: ilk yakalandığında ceza yazılır, araç trafikten men edilir, ancak eksikleri tamamlanmak üzere 7 gün süre ile sahibine yeddi emin sıfatı ile teslim edilir. 7 gün içinde eksikleri tamamlanıp, trafikten men işlemi kaldırılmaz ise, araç ilk yakalandığında çekici ile parka çekilir. e belki adam 7 günlük sürenin sonunda yakalandı. riske gerek yok... Sani Gerşon yazdı: Fabrikasyon olarak led bulunmayanlar anladığım kadarıyla her türlü ağır kusur alıyor. ben önce çizgiye bakarız diye anlıyorum. yani mesela mercekli fara led taktıysa problem olmaz. kesilme çizgisi kımızı çizgileri belli ki. yada mavi de olabilir morimoto ise. ben zaten hep halojen takıp muayeneye götürüyordum. buradan anlaıldığı üzere polis bu işe bakmaz en fazla göstermelik 3 ay uğraşır sonra vaktini harcamaz. muayenede çözüm belli. halojen ile devam. bua rada benim h11 ledlerden birinin bir çipi ayva olmuş. dün fark ettim. fan da olsa farın dışında da olsa led dayanıklı değil. night breaker kadar dayandı... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs D serisi mercek veya direk LED projektör mercekli bişi olursa kurtarır, ama h serisi mercek veya optik le gecemed gibi tabi tuv de gerçekten buna mi bakıyor bilmiyorum. Bu sene muayene yok benim olursa hem Mercedes de D serisi LED hem focusta LED projektör mercek var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Ben Nisanın sonlarına doğru mercek led ikilisi ile geçtim.. Bu uygulama ne zaman yürürlüğe girdi bilmiyorum.. Sadece yönü hatalı yazmışlar.. Ki o da düzgündü. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Yıllardır bunun böyle olduğunu söylerdim.. Teyit edilmiş oldu.. Teşekkürler Önder. Onların çoğunun sigortası yoktur.. Sigorta kesin trafikten men.. Muayenede farklı davranılır. Şöyle: ilk yakalandığında ceza yazılır, araç trafikten men edilir, ancak eksikleri tamamlanmak üzere 7 gün süre ile sahibine yeddi emin sıfatı ile teslim edilir. 7 gün içinde eksikleri tamamlanıp, trafikten men işlemi kaldırılmaz ise, araç ilk yakalandığında çekici ile parka çekilir. Bilgi olması açısından, son zamanlarda instagram üzerindeki videolarda benzer sebeple ceza yiyene de denk geldim. Polis açıklamasında istasyona çekici üzerinde gitmek gerek şeklinde de belirtmiş, tabi ben dahil yürüyen hiç bir araç çekiciye binmez sanırım. Önder Özcan yazdı: Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder Özcan yazdı: Genel bilgi olması için: Az önce Tüvtürk müşteri hizmetlerini aradım, ağır kusur aldım, verilen 1 ay süre ne ifade ediyor dedim. Direk olarak, trafik çevirirse ceza yersiniz dedi. Biz 1 ay süre veriyoruz ama trafiğe kabul ettiremiyoruz dedi. Tenk yu dedim kapadım. eski muayene tarihi ne idi? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: eski muayene tarihi ne idi? Bugün, 26/05 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bugün, 26/05 ee bitti yani. zaten. konu muayeneye girmen değil eskisinin zaten bitmiş olması Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: ee bitti yani. zaten. konu muayeneye girmen değil eskisinin zaten bitmiş olması Ağır kusur verildiği an muayene bitmiş sayılıyor Abi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Ağır kusur verildiği an muayene bitmiş sayılıyor Abi muayenesi olan aracı yoldan çevirip muaeyene etsek ve kalırsa durumu ne olacak? kesişme var gibi bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs demek ki neymiş son güne kadar beklemekte sakınca yok imiş, bence istasyon kapısında çevirme yapılabilir güzel kaynak olur bütçeye 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: muayenesi olan aracı yoldan çevirip muaeyene etsek ve kalırsa durumu ne olacak? kesişme var gibi bilemedim. Aynen öyle abi, ağır kusur alınca otomatik olarak kalan sürenin önemi kalmıyor. Çağlar Bayur yazdı: demek ki neymiş son güne kadar beklemekte sakınca yok imiş, bence istasyon kapısında çevirme yapılabilir güzel kaynak olur bütçeye Gözlerindeki ışıltıyı görebiliyorum 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: muayenesi olan aracı yoldan çevirip muaeyene etsek ve kalırsa durumu ne olacak? kesişme var gibi bilemedim. Muayenesi olmayan araç muayene edildiğinde ağır kusur bulunmayınca nasıl ki muayene geçer belgesi alıp trafiğe çıkmaya hak kazanıyorsa, Muayene günü dolmayan aracı muayeneye sokar da ağır kusur alırsan eski muayene hükmünü yitirir.. Stopları yanmayan araba trafikten men edilir mesela. buna benim muayenem vardı, şu kadar daha süresi vardı diyebilir misin.. Diyemezsin. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bence istasyon kapısında çevirme yapılabilir güzel kaynak olur bütçeye Vallahi bugün bunu düşündüm. Kur trafik uygulamasını muayene istasyonuna giden yolların 2 şer km gerisine, aaçların yarısı muayeneye gidiyor zaten, yarısının muayenesi geçmiştir, kalanların yarısı ağır kusurdan muayene tekrarına geliyordur. Ülkede kaç istasyon var toplam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts