Aydın Sert Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Hazır konu açılmışken, naçizane şurada sorayım Benim farlar adaptif bi-xenon. Ampulleri d3s led ile değiştirdim. Oto özellik vs her şey düzgün çalışmaya devam ediyor. Far anahtarı oto konumunda iken kesilme çizgisi dümdüz (ilk foto) Anahtar manuel konumda açıkken kesilme çizgisi ikinci fotodaki gibi, Şimdi aracı muayene eden arkadaş hangi konumda değerlendirecek ve led bi xenon farkını gözlem ile ayırabilecek mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:46 Paylaş Dün saat 07:46 Olması gereken. Yol ve hıza göre ayarlıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 07:59 Paylaş Dün saat 07:59 Tansu Kalafatoğlu yazdı: H7 değil. HIR2-9012 diye geçiyor Bı üstte Servet abi anlatmış onay kodu ile alakalı demek Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 08:09 Paylaş Dün saat 08:09 Servet Aydın yazdı: Olması gereken. Yol ve hıza göre ayarlıyor Aynen abim olması gereken o da, muayene sürecinde ne olacak onu merak ediyorum. Led takmam farın çalışma ve aydınlatma prensibini değiştirmedi. Sadece daha beyaz oldu. Bu sebeple muayeneden geçmeme ihtimalim olur mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 Önder Özcan yazdı: Zaten göz almıyor. Taktığımdan beri, samimiyetle söylüyorum tek bir selektör bile yemedim. Kendim de karşıdan uzaktan bakıyorum, göz alma kesinlikle yok. Gece sürmeyi denedin mi abi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 09:45 Yazar Paylaş Dün saat 09:45 İlkay Başaran yazdı: Gece sürmeyi denedin mi abi Eeee şeyy 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:35 Paylaş Dün saat 10:35 Gece araba sürerek bi yere varamazsınız! 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:50 Paylaş Dün saat 11:50 Aydın Sert yazdı: gözlem ile ayırabilecek mi? sorarsa orjin de... ben frenler amortisörler farlar marşbiyeller hepsi ford/otosan orjin dediydim, istpark stikeri de vardı, tamam dedi onayladı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:01 Paylaş Dün saat 14:01 Aslında trafiğe uygun olsa fena araba değil 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 15:21 Paylaş Dün saat 15:21 Önder Özcan yazdı: Bugün bizim de muayene günümüzdü. Gittik muayene olduk çıktık. Çok şükür 1 ay kafamız rahat artık Farlar orjinal mercekli halojendi. Led ampül takmıştım, mercekli led olmuştu. Aydınlatma çizgisi de yerinde. Ama adamlar led deyip kesip atıyorlar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu merceğe halojen takınca muayeneden geçebilecek mi? Doğan Arşiray yazdı: e belki adam 7 günlük sürenin sonunda yakalandı. riske gerek yok... ben önce çizgiye bakarız diye anlıyorum. yani mesela mercekli fara led taktıysa problem olmaz. kesilme çizgisi kımızı çizgileri belli ki. yada mavi de olabilir morimoto ise. ben zaten hep halojen takıp muayeneye götürüyordum. buradan anlaıldığı üzere polis bu işe bakmaz en fazla göstermelik 3 ay uğraşır sonra vaktini harcamaz. muayenede çözüm belli. halojen ile devam. bua rada benim h11 ledlerden birinin bir çipi ayva olmuş. dün fark ettim. fan da olsa farın dışında da olsa led dayanıklı değil. night breaker kadar dayandı... Mustafa Tüfekçi yazdı: D serisi mercek veya direk LED projektör mercekli bişi olursa kurtarır, ama h serisi mercek veya optik le gecemed gibi tabi tuv de gerçekten buna mi bakıyor bilmiyorum. Bu sene muayene yok benim olursa hem Mercedes de D serisi LED hem focusta LED projektör mercek var Geçmiş olsun "Mercek olsun ya da olması halojen fara led takıldığında geometri bozulur ve kesilme çizgisinin üstüne az/fazla ışık gönderir" olarak kabul ediyorum ve ağır kusur kabul ediyorum diyor artık tüvtürk. Senin farın da özellikle solun pek homojen olduğu söylenemez. Zaten hangi araçta orjinal led olduğunu biliyorlar, ayrıca farın etiketinde de ne olduğuna dair kod bulunuyor. Aydın Sert yazdı: Aynen abim olması gereken o da, muayene sürecinde ne olacak onu merak ediyorum. Led takmam farın çalışma ve aydınlatma prensibini değiştirmedi. Sadece daha beyaz oldu. Bu sebeple muayeneden geçmeme ihtimalim olur mu? Aydınlatma ne kadar azaldı ? Özellikle çok karanlık yollarda ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:55 Paylaş Dün saat 15:55 Selçuk Keleş yazdı: . Senin farın da özellikle solun pek homojen olduğu söylenemez. hangimizin Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 16:35 Paylaş Dün saat 16:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangimizin Seninki diil Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 16:46 Paylaş Dün saat 16:46 Selçuk Keleş yazdı: Seninki diil ohh arkadaşlara başarılar dilerim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:08 Paylaş Dün saat 17:08 Baktım olmayacak gittim değiştirdin ampulleri. Önder abinin yapacağı yok. 3 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 17:12 Paylaş Dün saat 17:12 Sol taraf yukarıda sağ dışa bakıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:21 Paylaş Dün saat 17:21 Adnan Çakır yazdı: Sol taraf yukarıda sağ dışa bakıyor Beceremeyecek bu işi İnsanlık uzaya gitti, güneş sistemi dışına prob yolladı ama şu far çizgisini çözemedi. Birde windowsdaki dosya aktarımında kalan süreyi. 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:57 Paylaş Dün saat 17:57 İlkay hocam elin degmisken şu istabuldaki trafik sorununu da el ativer. Yaparsan sen yaparsın. Servet abiye ugradin mi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:59 Paylaş Dün saat 17:59 Mehmet Yeter yazdı: İlkay hocam elin degmisken şu istabuldaki trafik sorununu da el ativer. Yaparsan sen yaparsın. Servet abiye ugradin mi? Yaparım dimi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 18:50 Paylaş Dün saat 18:50 İlkay Başaran yazdı: Yaparım dimi Yapmak ne demek. Yeniden kural bilem yazarsın. Forum stickeri olanları köprüler bedava olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:05 Paylaş Dün saat 19:05 İlkay Başaran yazdı: Baktım olmayacak gittim değiştirdin ampulleri. Önder abinin yapacağı yok. Çok çirkin olmuş.. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 20:23 Yazar Paylaş Dün saat 20:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok çirkin olmuş.. Ağzından bir kere güzel bir laf çıksa şaşarım zaten. İlkay Başaran yazdı: Baktım olmayacak gittim değiştirdin ampulleri. Önder abinin yapacağı yok. Len ne ara geldin hallettin? Eline sağlık keşke vakit olsaydı da ayar da yapsaydın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 20:31 Yazar Paylaş Dün saat 20:31 Adnan Çakır yazdı: Sol taraf yukarıda sağ dışa bakıyor Abi ledleri takınca lede göre kurcalamıştık ayarını, o sebeple bozulmuştur. Avm ye gidip bakmam lazım tekrar, muayene tekrarı bu cumartesi. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Aydınlatma ne kadar azaldı ? Özellikle çok karanlık yollarda ? Selçuk abi, aslında bana göre azalma olmadı diyebilirim. Uzunlara bile ihtiyaç duymuyorum. Ama illaki ledin yapısından kaynaklı teknik olarak farlılık olmuştur. İlk foto bi-xenon ikinci foto led. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts