İçeriğe Yönlendir

Koreli' den Selamlar

Önder Özcan

Recommended Posts

Selçuk Keleş
Aydın Sert yazdı:

Selçuk abi, aslında bana göre azalma olmadı diyebilirim. Uzunlara bile ihtiyaç duymuyorum. Ama illaki ledin yapısından kaynaklı teknik olarak farlılık olmuştur. İlk foto bi-xenon ikinci foto led.

Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca.

Önder Özcan yazdı:

Abi ledleri takınca lede göre kurcalamıştık ayarını, o sebeple bozulmuştur. Avm ye gidip bakmam lazım tekrar, muayene tekrarı bu cumartesi.

Bi de halojenin duvar fotosunu alalım 

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Selçuk Keleş yazdı:

Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca.

Hiç bir şey olmadı abi :)

Parlak sarı idi, biraz daha beyaz olsun istedim.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Aydın Sert yazdı:

e283f1da-bde0-4d48-a9cb-f09fdbac999d.JPG.73a359a2a204bdacfe2149eaad7363ac.JPG

Araba çok yakışıklıymış :nazar:

Satılık mı :seytan:

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Alptuğ Özcan yazdı:

Araba çok yakışıklıymış :nazar:

Satılık mı :seytan:

Kısmetse uzun bir süre birlikteyiz:blush:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Keleş yazdı:

Bi de halojenin duvar fotosunu alalım 

4.jpg.fb1f6d18031f1d61acbb6de68d5dc64e.jpg

5.jpg.3b5296e8af56d34dec836cf51a2b6711.jpg

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Önder Özcan yazdı:

4.jpg.fb1f6d18031f1d61acbb6de68d5dc64e.jpg

5.jpg.3b5296e8af56d34dec836cf51a2b6711.jpg

hawaii gibi.

nolcak şimdi. Aynısı oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

IMG_4420.jpeg.76b30124f0c9d5bba61696e51b787ea4.jpeg.45c0f5a7d54c0d9604f6d344c9df7c9f.jpeg

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hawaii gibi.

Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hawaii gibi.

Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
İlkay Başaran yazdı:

Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek.

e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum.

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Doğan Arşiray yazdı:

e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum.

Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi.

Bence yanlış şeye poşet sarıyorlar

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Önder Özcan yazdı:

IMG_4420.jpeg.76b30124f0c9d5bba61696e51b787ea4.jpeg.45c0f5a7d54c0d9604f6d344c9df7c9f.jpeg

Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım :blush:

Muhtemelen.  Ama uygulama saçma. Yeni muayene firması umarım düzeltir bu karmaşıklığı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hawaii gibi.

bişi olmicak, muayeneye gidecek halojen ampülle rezil aydınlatması ile birlikte geçecek.. çok teknik bir konu değil zaten tüv ün yaptıkları

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Önder Özcan yazdı:

Yine kötü. Muayeneden geçer ama. Ne marka bunlar ?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

boş bakkal kaşarlarını tartarmış hesabı.

Çağlar Bayur yazdı:

bişi olmicak, muayeneye gidecek halojen ampülle rezil aydınlatması ile birlikte geçecek.. çok teknik bir konu değil zaten tüv ün yaptıkları

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selçuk Keleş yazdı:

ben jeep de alındığında beri hid ampul kullanıyordum 4300k. geçen sene led taktım ışık miktarı azaldı ancak aydınaltma pek değişmedi. bunun sebebi herhalde xenon ampulün aydınaltmada kullandığı yüzeyin büyük olup parlamaya sebep olmasıydı. ne yazıkki led ampulerin ömrü çok kısa. çin xenonları 1 2 sene arası idare ediyrodu. led 6 ayda bozuluyor.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Keleş yazdı:

Bilmiyorum, ampüller no name dir muhtemelen, aracı aldığımda üzerindeydi. İyi olması için uğraşmadım açıkçası, muayeneden geçsin diye taktım. Geçince emekli olacaklar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Selçuk Keleş yazdı:

Valeo'dur mercekler

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Servet Aydın yazdı:

Valeo'dur mercekler

Koreliler valeo mu kullanıyor vay canına  başımıza taş yağcak :)

Önder Özcan yazdı:

Bilmiyorum, ampüller no name dir muhtemelen, aracı aldığımda üzerindeydi. İyi olması için uğraşmadım açıkçası, muayeneden geçsin diye taktım. Geçince emekli olacaklar

Olablir , işin rengi değişir o zaman. Ledler daha düzgün desen vermiş gibi görünüyor. Fotoğraflar mesafe yanıltıcı olabilir ben de yanlış yorumluyor olabilirim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Doğan Arşiray yazdı:

ben jeep de alındığında beri hid ampul kullanıyordum 4300k. geçen sene led taktım ışık miktarı azaldı ancak aydınaltma pek değişmedi. bunun sebebi herhalde xenon ampulün aydınaltmada kullandığı yüzeyin büyük olup parlamaya sebep olmasıydı. ne yazıkki led ampulerin ömrü çok kısa. çin xenonları 1 2 sene arası idare ediyrodu. led 6 ayda bozuluyor.

Evet zamanla xenon ampulğn ışık gücü de düşüyor özellikle oem olmayanlarda,  dediğin gibi.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Yeterince gömdüysek ben teklifi yapıyorum. 350? 

:crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu far kötü.. muayeneden bırakan haklı. 

Mercekleri değişmek lazım.. 

Tanıdığım bir İlker Kemal var. Düşünürsen arar görüşürüm.. 

Selçuk Keleş yazdı:

Ledler daha düzgün desen vermiş gibi görünüyor. Fotoğraflar mesafe yanıltıcı olabilir ben de yanlış yorumluyor olabilirim.

Saçma şekilde iki farda da iki katmanlı çizgi var.. Doğru görüyor, doğru yorumluyorsun.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Oğuzhan Çakır
  • Yeni Oluştur...