Selçuk Keleş Çarşamba 08:31 Paylaş Çarşamba 08:31 Aydın Sert yazdı: Selçuk abi, aslında bana göre azalma olmadı diyebilirim. Uzunlara bile ihtiyaç duymuyorum. Ama illaki ledin yapısından kaynaklı teknik olarak farlılık olmuştur. İlk foto bi-xenon ikinci foto led. Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca. Önder Özcan yazdı: Abi ledleri takınca lede göre kurcalamıştık ayarını, o sebeple bozulmuştur. Avm ye gidip bakmam lazım tekrar, muayene tekrarı bu cumartesi. Bi de halojenin duvar fotosunu alalım Yorum bağlantısı
Aydın Sert Çarşamba 09:02 Paylaş Çarşamba 09:02 Selçuk Keleş yazdı: Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca. Hiç bir şey olmadı abi Parlak sarı idi, biraz daha beyaz olsun istedim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 09:27 Paylaş Çarşamba 09:27 Aydın Sert yazdı: Araba çok yakışıklıymış Satılık mı Yorum bağlantısı
Aydın Sert Çarşamba 10:42 Paylaş Çarşamba 10:42 Alptuğ Özcan yazdı: Araba çok yakışıklıymış Satılık mı Kısmetse uzun bir süre birlikteyiz 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 19:25 Yazar Paylaş Çarşamba 19:25 Selçuk Keleş yazdı: Bi de halojenin duvar fotosunu alalım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 19:27 Paylaş Çarşamba 19:27 Önder Özcan yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 19:31 Yazar Paylaş Çarşamba 19:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 19:34 Paylaş Çarşamba 19:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 19:42 Paylaş Çarşamba 19:42 İlkay Başaran yazdı: Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek. e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 19:46 Paylaş Çarşamba 19:46 Doğan Arşiray yazdı: e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum. Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 21:16 Yazar Paylaş Çarşamba 21:16 İlkay Başaran yazdı: Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi. Bence yanlış şeye poşet sarıyorlar 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:52 Paylaş Dün saat 05:52 Önder Özcan yazdı: Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım Muhtemelen. Ama uygulama saçma. Yeni muayene firması umarım düzeltir bu karmaşıklığı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu bişi olmicak, muayeneye gidecek halojen ampülle rezil aydınlatması ile birlikte geçecek.. çok teknik bir konu değil zaten tüv ün yaptıkları 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Önder Özcan yazdı: Yine kötü. Muayeneden geçer ama. Ne marka bunlar ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce boş bakkal kaşarlarını tartarmış hesabı. Çağlar Bayur yazdı: bişi olmicak, muayeneye gidecek halojen ampülle rezil aydınlatması ile birlikte geçecek.. çok teknik bir konu değil zaten tüv ün yaptıkları 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca. ben jeep de alındığında beri hid ampul kullanıyordum 4300k. geçen sene led taktım ışık miktarı azaldı ancak aydınaltma pek değişmedi. bunun sebebi herhalde xenon ampulün aydınaltmada kullandığı yüzeyin büyük olup parlamaya sebep olmasıydı. ne yazıkki led ampulerin ömrü çok kısa. çin xenonları 1 2 sene arası idare ediyrodu. led 6 ayda bozuluyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Yine kötü. Muayeneden geçer ama. Ne marka bunlar ? Bilmiyorum, ampüller no name dir muhtemelen, aracı aldığımda üzerindeydi. İyi olması için uğraşmadım açıkçası, muayeneden geçsin diye taktım. Geçince emekli olacaklar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Yine kötü. Muayeneden geçer ama. Ne marka bunlar ? Valeo'dur mercekler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Valeo'dur mercekler Koreliler valeo mu kullanıyor vay canına başımıza taş yağcak Önder Özcan yazdı: Bilmiyorum, ampüller no name dir muhtemelen, aracı aldığımda üzerindeydi. İyi olması için uğraşmadım açıkçası, muayeneden geçsin diye taktım. Geçince emekli olacaklar Olablir , işin rengi değişir o zaman. Ledler daha düzgün desen vermiş gibi görünüyor. Fotoğraflar mesafe yanıltıcı olabilir ben de yanlış yorumluyor olabilirim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben jeep de alındığında beri hid ampul kullanıyordum 4300k. geçen sene led taktım ışık miktarı azaldı ancak aydınaltma pek değişmedi. bunun sebebi herhalde xenon ampulün aydınaltmada kullandığı yüzeyin büyük olup parlamaya sebep olmasıydı. ne yazıkki led ampulerin ömrü çok kısa. çin xenonları 1 2 sene arası idare ediyrodu. led 6 ayda bozuluyor. Evet zamanla xenon ampulğn ışık gücü de düşüyor özellikle oem olmayanlarda, dediğin gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Yeterince gömdüysek ben teklifi yapıyorum. 350? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bu far kötü.. muayeneden bırakan haklı. Mercekleri değişmek lazım.. Tanıdığım bir İlker Kemal var. Düşünürsen arar görüşürüm.. Selçuk Keleş yazdı: Ledler daha düzgün desen vermiş gibi görünüyor. Fotoğraflar mesafe yanıltıcı olabilir ben de yanlış yorumluyor olabilirim. Saçma şekilde iki farda da iki katmanlı çizgi var.. Doğru görüyor, doğru yorumluyorsun.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts