Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Acaba ampül yerine mum takılsa muayeneden geçer mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Acaba ampül yerine mum takılsa muayeneden geçer mi Mum yüksek hızlarda sıkıntı çıkarabilir. Direk ateş böceği atmalı. Aküye yükte binmez. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Önder Özcan yazdı: Anlamazlaarr. Cahiller keşke ölse 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Araya adam sokup muayene işini hallettik. Dağılabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Araya adam sokup muayene işini hallettik. Dağılabilirsiniz. o/___\o bölle miydi far 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bugün bizim de muayene günümüzdü. Gittik muayene olduk çıktık. Çok şükür 1 ay kafamız rahat artık Mayne tamam. Çok şükür 2 yıl kafamız rahat artık Çağlar Bayur yazdı: o/___\o bölle miydi far böleydi @@ \___/ 2 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun canım.. Kaskoya 15 gün kaldı ama olsun, 15 gün kafamız raad. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Önder Özcan yazdı: Kaskoya 15 gün kaldı ama olsun, 15 gün kafamız raad. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Önder Özcan yazdı: Kaskoya 15 gün kaldı ama olsun, 15 gün kafamız raad. Rahat ol, sıkıntı yok. hallederiz.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Önder Özcan yazdı: Kaskoya 15 gün kaldı ama olsun, 15 gün kafamız raad. Ne çabuk 1 yıl oldu maşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Ne çabuk 1 yıl oldu maşallah Olmadı, mb nin gaskodan devam etti, 6 ay olmak üzere koreli. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Maşallah , muayene tamam olduğuna göre uzun yola gitmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ön konsolda çakmaklığın yanında birde 12V çıkışı var. Aldığımda denedim çalışmadı. Farklı adaptörler denedim sonuçta bozuk olduğuna karar verdim. Yanındaki çakmaklık çalışıyordu, muhtemelen ortak sigortadan besleniyorlardır, demek ki sigortası sağlamdır diyerek boşvermiştim. Dün akşan tekrar bir bakayım dedim ve içinin fotoğrafını çektim: Durumu görünce önce bir gülme geldi Yeteri kadar güldükten sonra bunu nasıl çıkartırım diye düşünmeye başladım. Çok fazla düşünmeye gerekde yokmuş aslında. Çubuk silikon ısıtılır, paranın üzerine bastırılır, soğumasına izin verilir ve yavaşça sağ-sol yaparak çekilir. Parayı çıkarttıktan sonra asıl soru, soket çalışacak mıydı? Kahrolsun bağzı şeyler 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hemen soldaki type c mi Hayır, usb. İlk fotoda gözden kaçmış sanırım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ooo, araba 25krş da ucuza gelmiş oldu. Valla şaka bi yana, 40 yıl düşünsem içinden para çıkacağını akıl edemezdim Aklıma "motora 10bin sıkışmış" karikatürü geldi. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ooo, araba 25krş da ucuza gelmiş oldu. Valla şaka bi yana, 40 yıl düşünsem içinden para çıkacağını akıl edemezdim Aklıma "motora 10bin sıkışmış" karikatürü geldi. Usta çıkartmış geri veriyor 10 bini 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ooo, araba 25krş da ucuza gelmiş oldu. Valla şaka bi yana, 40 yıl düşünsem içinden para çıkacağını akıl edemezdim Aklıma "motora 10bin sıkışmış" karikatürü geldi. Tüh ya ben yapacaktım Önder Özcan yazdı: Usta çıkartmış geri veriyor 10 bini 100 bin bakımını yaptığımız müşteri arıyor 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Tüh ya ben yapacaktım 100 bakımını yaptığımız müşteri arıyor Allah belanızı versin diyor😁 Ama kontak açıkken alınmalı idi o para. Çok eğlenirdik çoookk 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Aynı motor ve şanzıman kombinasyonunu 8 yıldır kullanıyorum.Mükemmel eşleşme.Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts