Mahmut Yıldız 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Benim mondeoda yolcu koltuğu yerinde durmuyordu, gaza basınca geri, frene basınca ileri gidiyordu. Koltuğu söktüm, ayar mekanizmasının arasına para girmiş. Senin olayda bence oraya o para bilerek konmuş, içine parmak falan sokan çocuk varsa engellemek için yapılmış olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Benim mondeoda yolcu koltuğu yerinde durmuyordu, gaza basınca geri, frene basınca ileri gidiyordu. Koltuğu söktüm, ayar mekanizmasının arasına para girmiş. Senin olayda bence oraya o para bilerek konmuş, içine parmak falan sokan çocuk varsa engellemek için yapılmış olabilir. Parmak sokmakla zarar görmezsin de, parayı bence çocuk sokmuştur. "Du bakalım bu buraya girer mi, girerse ne olur acaba" diyerek. Zaten normalde o para, sigortayı da attırmalıydı, şansa ileri gidememiş. Aklı başında bir yetişkin oraya metal sokmaz Bak aklı başında dedim yalnız, bazı portifçilerde oraya metal sokacak potansiyel var. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Önder Özcan yazdı: İlginç bir şekilde atmamış. Sıkışıp uç noktaya gidememiş sanırım 12V soketini kazasız atlattık da, çok erken atan çakmaklığın metalini bükerken az daha bingo diyordum Düzgün konuş Emmiyle! Kızdırma bak 2.0 focusundan başlar, jatkodan geçer, C5 le devap edip QQ da öldürücü darbeyi vurur. Bu gayet normal değil mi.. Hiç birinin beyni milyon defa bozulmadı. Beğenmediğiniz C5 bile 120 bin km boyunca debriyaj merkezi dışında hata yapmadı. O da balata bitmesi gibi bir şey. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Parayı bir çocuk koymuştur muhtemelen. Bu gözler çakmaklığa USB takanı gördü. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Önder abi koyup 1 sene sonra bulunca sevinirim demiş sonra da unutmuştur. Ben montların ceplerine 100 er tl bırakırım hep. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Önder abi koyup 1 sene sonra bulunca sevinirim demiş sonra da unutmuştur. Ben montların ceplerine 100 er tl bırakırım hep. niye bulduğunda ne kadar değer kaybettiğini anlamak için mi bari $, € koyda bulunca daha çok sevin yatırım yaptım gibi düşünürsün 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Önder abi koyup 1 sene sonra bulunca sevinirim demiş sonra da unutmuştur. Ben montların ceplerine 100 er tl bırakırım hep. Önder abinin böyle bir durumda oraya çeyrek koyması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Önce sahibi garibanmış.. Önderden sonraki çeyrek falan bulur muhtemelen.. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önce sahibi garibanmış.. Önderden sonraki çeyrek falan bulur muhtemelen.. Benim kızım oraya ata lira sıkıştırır. 25 kuruş ne yaa 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: niye bulduğunda ne kadar değer kaybettiğini anlamak için mi bari $, € koyda bulunca daha çok sevin yatırım yaptım gibi düşünürsün Yok, aklımdan çıkmıyor ki hiç. 3 gün sonra alıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts