Selçuk Keleş Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Aydın Sert yazdı: Selçuk abi, aslında bana göre azalma olmadı diyebilirim. Uzunlara bile ihtiyaç duymuyorum. Ama illaki ledin yapısından kaynaklı teknik olarak farlılık olmuştur. İlk foto bi-xenon ikinci foto led. Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca. Önder Özcan yazdı: Abi ledleri takınca lede göre kurcalamıştık ayarını, o sebeple bozulmuştur. Avm ye gidip bakmam lazım tekrar, muayene tekrarı bu cumartesi. Bi de halojenin duvar fotosunu alalım Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 09:02 Paylaş Dün saat 09:02 Selçuk Keleş yazdı: Xenon ampullere ne oldu, değiştirme nedenin neydi ? Normalde ışık gücün en az yarıyarıya düşer led takınca. Hiç bir şey olmadı abi Parlak sarı idi, biraz daha beyaz olsun istedim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 09:27 Paylaş Dün saat 09:27 Aydın Sert yazdı: Araba çok yakışıklıymış Satılık mı Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 10:42 Paylaş Dün saat 10:42 Alptuğ Özcan yazdı: Araba çok yakışıklıymış Satılık mı Kısmetse uzun bir süre birlikteyiz 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 19:25 Yazar Paylaş Dün saat 19:25 Selçuk Keleş yazdı: Bi de halojenin duvar fotosunu alalım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:27 Paylaş Dün saat 19:27 Önder Özcan yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 19:31 Yazar Paylaş Dün saat 19:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:34 Paylaş Dün saat 19:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 19:42 Paylaş Dün saat 19:42 İlkay Başaran yazdı: Hafif kusur kısa huzmeli far ayarsız geçecek. e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:46 Paylaş Dün saat 19:46 Doğan Arşiray yazdı: e iyide nasıl olması lazımki? bizim iş yerindeki berlingo 0 km iken, fatura tarihinden ötürü 3ay sonra muayeneye girmişti. adamlar 1500 km deki arabanın fark ayarı hatalı yazıp verdiler. hiçbir halttan anlamadıklarını düşünüyorum. Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Direksiyona poşet sarıyorlar ama o iyi. Bence yanlış şeye poşet sarıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Önder Özcan yazdı: Bizim farımızın merceği bu modelmiş, ne yapabilirim? Buna birşey demezler herhalde, en fazla far ayarı bozuk hafif kusur der. Umarım Muhtemelen. Ama uygulama saçma. Yeni muayene firması umarım düzeltir bu karmaşıklığı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hawaii gibi. nolcak şimdi. Aynısı oldu bişi olmicak, muayeneye gidecek halojen ampülle rezil aydınlatması ile birlikte geçecek.. çok teknik bir konu değil zaten tüv ün yaptıkları Yorum bağlantısı
Recommended Posts