Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Benim için yalnızca bir sanatçı değildi. Çocukluğumdan beri dinler, filmlerini izler ve ailemin, büyüklerimin sohbetlerine eşlik ederdim. Ben, O’ nunla büyüdüm. Ferdi Tayfur’ u kaybettik. 9 5 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Birbirinden kıymetli üç baba vardı.. İkincisi de gitti. .Mekanı cennet olsun Ferdi Babanın. Yeri başkadır .. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mekanı cennet olsun. Ferdinin şarkıları olmasa Türkçe cover diye birşey olmayacaktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak Paylaş 2 Ocak sigaradan çok çekti.. sigara içip "hepimiz öleceğiz zaten" diyenlere gelsin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak https://x.com/i/status/1874917020443222176 minibüssüz olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak İyi bilirdik. Güzel insandı. Makamı cennet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, iyi bir insandı, kötülüğünü duymadık. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin. Bir güzel adam daha gitti. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin, çocukluğumuzda önemli bir yeri olan çok kıymetli bir sanatçıydı. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Çok büyük sanatçıydı ve iyi bir insandı. Belki de Türkiye ülke olarak bir daha böyle bir sanatçının ölümüne bu kadar derinden üzülmeyecektir, her kesimden milyonların gönlünde taht kurmuş gerçek bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin. Tamda Gassal dizisindeki için yanar şarkısı tekrar popüler olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Neşet Ertaş ve Ferdi Tayfur. Babam sayesinde tanıyıp sevdim ikisini de. Yeri dolmayacak iki büyük sanatçı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin. Şarkılarıyla büyüdük hatta yaşlanıyoruz. En çok da ; - ''Ben Türk milliyetçisi bir insanım.'' - ''İleride milletvekilliği düşünüyor musunuz ?'' - ''Milletvekilliğini başkaları yapsın, bu işlerle uğraşan insanlar var biz sanatımızla uğraşalım.'' diyaloğunu unutmayacağım. 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin. Ara ara dinlerdim ama çok meftunu olan tanıdıklarım vardı. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Bir yanda yaşanan o güzel günler, Bir yanda anılar bir yanda dünler. Seni yaşatacak neler var neler. Bir gün gitsen bile hatıran yeter. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin. Torpağımın güzel sesi vardı. Harçlığımı biriktirip kasetlerini alırdım. Fadimenin düğünü çıktığında angaralılar gibi arabayı durdurup oynardık. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Kaya yazdı: Bir yanda yaşanan o güzel günler, Bir yanda anılar bir yanda dünler. Seni yaşatacak neler var neler. Bir gün gitsen bile hatıran yeter. Biraz önce mutluydum Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah rahmet eylesin, bir neslin ekol sanatçısı ... Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Konserlerinde "Şarkı Söyleyemeyen" tek adam.Hayranlarından fırsat kalmazdı çünkü.Gülhanede 200 bin kişiye konser vererek rekor kırmıştı. Mekanı cennet olsun.Güzel Adamdı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts