Barış Canbazoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Arabanın şekli kare değil de yuvarlak hatlara sahip olsa güzel olur. Az sorun çıkarsın yeter. Aklımda Ford Ka ya da Fiat Palio Van var. Siz olsanız bu paraya hangi arabayı alırsınız? Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Citroen ami Amiler 300 bin tlye satilmiyor muydu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Biraz daha çık toyota corolla al bence. bu yazdığın arabalar kanser eder seni. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Barış Canbazoğlu yazdı: Amiler 300 bin tlye satilmiyor muydu ? evet 300 ama biraz daha para bulursunuz. Kayseri uygun. ev de uygunsa tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Elektrik tesisatı orijinal olan bir 306 yüzünüzü fazlası ile güldürür. 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 4 Ocak Paylaş 4 Ocak 200 e alacagın araba 100 de harcatır. 400 bandına cıkılmalı Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Boşverin yuvarlak hatları. 250'ye bir Siteyşın bir Toros alın. 50bin de cebinize kalsın. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Ocak Paylaş 4 Ocak o paralara az sorun çıkaran araç derseniz elektrik tesisatı sensörü müşürü vs. en az olan araç hangisi ise marka/model farketmeksizin onu alırdım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Ben lada samara alırdım 350 savar seni bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 Ocak Paylaş 4 Ocak En az masraf ile idame edip en kolay satabileceğiniz arabaya yönelin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Coşku Mert yazdı: o paralara az sorun çıkaran araç derseniz elektrik tesisatı sensörü müşürü vs. en az olan araç hangisi ise marka/model farketmeksizin onu alırdım. skoda favorit. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak 200 e renault europa alınır broadway motorlu, güzel çürüksüz reno 9 gte ler var. Klimalı flash s ler var 1.7. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Genel olarak 3 kapılı araçlar daha uygun olur bu bütçeye örneğin fieasta focus 2 mevcut 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Benzer bütçe ile 131 T Stop bakardım. Babamda 1.2 palio var 4 senedir bizde bakımdan bakıma sanayi görür. Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Toyota corona 2.0 ederinin çok altı paralara satılıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts