Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Sağol abi. Sıfır lastikleri satarken alırım artık Ebatı tutturursan alırsın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Boya, plastik macunu, çeşitli zımparalar, astar ve vernik lazım. Hanımın eline sağlık öğlen marketin otoparkında bi arabanın kapısına sürtmüş. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Boya, plastik macunu, çeşitli zımparalar, astar ve vernik lazım. Hanımın eline sağlık öğlen marketin otoparkında bi arabanın kapısına sürtmüş. Benim eski ortak, "Koyunu güden, kurdu görür" derdi. Olur böyle şeyler kardeşim, bununla geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) geçmiş olsun ama hiç gerek yok onlara. lokal mini onarım çok iyi sonuç verir. boya koduna uygun boya, sertleştirici, en ince uçlu fırça ve jilet yeterli 18 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Boya, plastik macunu, çeşitli zımparalar, astar ve vernik lazım. Hanımın eline sağlık öğlen marketin otoparkında bi arabanın kapısına sürtmüş. Ellemeyin bence. Pasta ile cizik gider zaten, kalani dursun. Plastik parcalarla ugrasmaya degmez, paslanmiyor bir sey olmuyor. Marketlerde bir suru kapisi olan baska arabalar var, olur oyle seyler. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Coşku Mert yazdı: geçmiş olsun ama hiç gerek yok onlara. lokal mini onarım çok iyi sonuç verir. boya koduna uygun boya, sertleştirici, en ince uçlu fırça ve jilet yeterli Mertol Kip yazdı: Ellemeyin bence. Pasta ile cizik gider zaten, kalani dursun. Plastik parcalarla ugrasmaya degmez, paslanmiyor bir sey olmuyor. Marketlerde bir suru kapisi olan baska arabalar var, olur oyle seyler. Plastiği kazımış. Dolgu yapılmadan kurtarılmaz. Biraz oyalanıyım hafta sonu. Beğenmezsem tamirciye bırakırım tampomu söküp. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah beterinden esirgesin. İyi yapmışsın dedim hanıma 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: İyi yapmışsın dedim hanıma Adam gibi adam ya 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Mart Paylaş 18 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Adam gibi adam ya Alternatifi salonda yatmaksa başka ne diyebilirdi ki? Rahmetli babam "karısından korkmayan Allah'tan korkmaz" derdi 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Plastiği kazımış. Dolgu yapılmadan kurtarılmaz. Biraz oyalanıyım hafta sonu. Beğenmezsem tamirciye bırakırım tampomu söküp. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah beterinden esirgesin. İyi yapmışsın dedim hanıma bence macuna zımpara falan uğraşmaya değmez ama sen bilirsin. onun yerine hanımın valizini hazırlamasına yardımcı olsan daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Geçmiş olsun pasta cila sonrası rötüş bile yapsan yeter, fiatın boya tonları kolaydır kendin halledersin büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart Paylaş 18 Mart Geçmiş olsun. Mini onarım halleder bunu dert etme. Karşı tarafın kapısını almadan gelme deseydin 😅 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mertol Kip yazdı: Alternatifi salonda yatmaksa başka ne diyebilirdi ki? Rahmetli babam "karısından korkmayan Allah'tan korkmaz" derdi İtaat et rahat et Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun. Mini onarım halleder bunu dert etme. Karşı tarafın kapısını almadan gelme deseydin 😅 Hanım aradı. Arabaya sürttüm adam laftan anlamıyor bi konuş dedi. Dedimki 30 km ötedeyim akşam hallederiz aynı mahalledeyiz nasılsa. Yok bu kapı değişecek sökülmeden olmaz ben anlamam akşamı bekleyemem diyince bastım gittim. Dedim amca bu kapıyı hüpletsen düzelir. Yangın yerine çevirdi ortalığı. Allianzdan hemen mesajlar geldi. Ben işe gelemeden dosyayı açtırmış hemen Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun pasta cila sonrası rötüş bile yapsan yeter, fiatın boya tonları kolaydır kendin halledersin büyük ihtimalle. Astradan tecrübeliyim canım direke oturttuydum arkayı 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Mart Paylaş 18 Mart Geçmiş olsun. Cana gelmesin. Değer kaybı çok büyük 350 vereyim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: İtaat et rahat et Hanım aradı. Arabaya sürttüm adam laftan anlamıyor bi konuş dedi. Dedimki 30 km ötedeyim akşam hallederiz aynı mahalledeyiz nasılsa. Yok bu kapı değişecek sökülmeden olmaz ben anlamam akşamı bekleyemem diyince bastım gittim. Dedim amca bu kapıyı hüpletsen düzelir. Yangın yerine çevirdi ortalığı. Allianzdan hemen mesajlar geldi. Ben işe gelemeden dosyayı açtırmış hemen Astradan tecrübeliyim canım direke oturttuydum arkayı Sen bir pasta cila yap, ondan sonra karar verirsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Boya, plastik macunu, çeşitli zımparalar, astar ve vernik lazım. Geçmiş olsun. Bu hasar sayılmaz. Bir sonraki hasarda tamponu komple boyatırsın olur biter. Şimdilik bir sonrakini bekle 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mehmet Yeter yazdı: Geçmiş olsun. Cana gelmesin. Değer kaybı çok büyük 350 vereyim. Terket burayı 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Sihirli sünger ile sildim. Boya kalkması dışındaki heryeri aldı. Birazda köşenin yapısı bozulmuş. Havalar ısınınca bakacağım durumuna. Şimdilik rötuş ile doldurma fikri aklıma yattı çünkü ufacık biryer kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Sihirli sünger ile sildim. Boya kalkması dışındaki heryeri aldı. Birazda köşenin yapısı bozulmuş. Havalar ısınınca bakacağım durumuna. Şimdilik rötuş ile doldurma fikri aklıma yattı çünkü ufacık biryer kaldı. Beyaz candır, rötuş yap geçer gider Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Beyaz candır, rötuş yap geçer gider 207 nin rötuş boyası hala duruyor Fikri Keleş yazdı: Tüpün maliyeti ne kadar tuttu? 21e kiti taktırdım. Muayene ve ruhsat var ayrıca. Yaklaşık 4 lira da onlar tuttu. Aynı kiti 18e takanda vardı. Afr ayarı dahil benim montajıma. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: 207 nin rötuş boyası hala duruyor Elbet yolum düşer 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Mart Paylaş 18 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Teşekkürler, Yeğen almış bi araba tüp takmayı düşünüyoruz da,iyi oldu bilgi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts