İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Egea Cross

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Fikri Keleş
Oğuzkan Işık yazdı:

içerden görüş gayet iyi.

Benim clio da vardo söktüm attim,yağmurda kapalı havada görüş çok zordu.bunda kriter ne acaba

Güneşte rahat oluyordu ama doger zamanlar eziyet

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Fikri Keleş yazdı:

Benim clio da vardo söktüm attim,yağmurda kapalı havada görüş çok zordu.bunda kriter ne acaba

Güneşte rahat oluyordu ama doger zamanlar eziyet

Filmin kalitesi önemli. İçerden daha saydam görünmeli. Alabeleli vs olmamalı. Kalite azaldıkça içerden dışardan aynı görünmeye başlar

Alptuğ Özcan yazdı:

:hwrk:

Makinayı denedim yav :biggrin:

Alptuğ Özcan yazdı:

Bende bayramda yaptım ilk uzun yolunu, Gidiş 1 depo LPG, dönüş 1 dönüş LPG. 2,50 TL/km çıktı hesap.

Yalıtım tahminimden 1 tık iyi geldi

Araç yüklüyken yokuşlarda yavaşlıyor(dizelden geçince rahatsız etti beni), devir çevirirsen hızı korumaya çalışıyor,

Genel olarak memnunum ben de şuan

Benimde 2 lira yakmış az bişey ş.içi vardı. Rampa çoktu çok sıkıştırdım yokuşlarda. Biraz daha düşebilirdi hiç dikkat etmedim sürerken.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Oğuzkan Işık yazdı:

Filmin kalitesi önemli. 

İmdbye bakılır en yuksek reyting hangisinde ise o tercih edilir. En çok reyting yabancı filmlerde.:D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Makinayı denedim yav :biggrin:

Benimde 2 lira yakmış az bişey ş.içi vardı. Rampa çoktu çok sıkıştırdım yokuşlarda. Biraz daha düşebilirdi hiç dikkat etmedim sürerken.

Nasıl iyi miymiş bari makina🧐

Bende dikkat etmedim Allah ne verdiyse Elmadağda ve Havza ve Kavakta

Otomatiğin de etkisi var tabi benim tüketimde

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Oğuzkan Işık

Bujileri değiştirecektim fakat yeni aldığım cırcır kolunun mekanizması su koyuverdi. Allahtan bujileri henüz sökmemiştim.

Bir anı bırakalım.

d9nj0pk.jpg

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Oğuzkan Işık

Dün bujileri değiştirdim. Km 110.300

En son ne zaman değiştiği hakkında bilgim yoktu. Bujileri değiştirdikten sonra sesi iyileşti. Vites geçişlerinde ufak bir yığılma, sarsıntı yapıyordu. Şuan vites kavradıktan sonra o problem de ortadan kalktı. Bujiler orjinal. Ocak ayında 1000 liraya almıştım. İlk silindirdeki buji kireçli gibi çıktı diğerleri normal.

iom2a1z.jpg

72ewspg.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

En son ne zaman değiştiği hakkında bilgim yoktu. Bujileri değiştirdikten sonra sesi iyileşti. Vites geçişlerinde ufak bir yığılma, sarsıntı yapıyordu. Şuan vites kavradıktan sonra o problem de ortadan kalktı. Bujiler orjinal. Ocak ayında 1000 liraya almıştım. İlk silindirdeki buji kireçli gibi çıktı diğerleri normal.

iom2a1z.jpg

Lokma takımı gözümü aldı :p

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Lokma takımı gözümü aldı :p

daha taze :) 

senin bakımı ne  zaman yapıyoruz

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

daha taze :) 

senin bakımı ne  zaman yapıyoruz

Yok mu arabanı götürdüğün usta

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Oğuzkan Işık yazdı:

sebebi fotoda belli. sentil ile açıklığını ayarlayabilirdin eskilerde. gayet iyi durumdalarmış aslında. LPG olunca arası açılma eğilimi gösteriyordu, ben her 10 bin km de bir bujinin açıklığını ayarlıyordum.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Doğan Arşiray yazdı:

sebebi fotoda belli. sentil ile açıklığını ayarlayabilirdin eskilerde. gayet iyi durumdalarmış aslında. LPG olunca arası açılma eğilimi gösteriyordu, ben her 10 bin km de bir bujinin açıklığını ayarlıyordum.

Sebebi belli olan sorunu anlayamadım abii

tüp yeni takıldı abi eskilerde 2 3 bin felan kullanıldı tüple.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Doğan Arşiray yazdı:

ben her 10 bin km de bir bujinin açıklığını ayarlıyordum

Masada kafasını ufak ufak ezmeye kim ne desin :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Oğuzkan Işık yazdı:

Sebebi belli olan sorunu anlayamadım abii

tüp yeni takıldı abi eskilerde 2 3 bin felan kullanıldı tüple.

eski bujinin tırnak açıklığı artmış. LPG olan araçlarda bu daha çabuk olur. elektrod deforme olmamış bile.

sentil denen valf ayarını yapmaya yarayan incecik metal yaprakları araya sokup kibarca tıklayarak elektrodları yaklaştırırsan eskisi gibi çalışırdı.

Sani Gerşon yazdı:

Masada kafasını ufak ufak ezmeye kim ne desin :D 

yerdeki fayans ta olur...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

yerdeki fayans ta olur...

granit?

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Doğan Arşiray yazdı:

eskisi gibi çalışırdı.

şu an daha stabil çalışıyor abi. önceki bujilerde egsozdan hafif pıtırdama duyuyordum. şimdi pıtırdama yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...