Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce o medlein başlangıç fiyatı, üstteki motorlusu değil tabiki Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu fiyat doğru ise kaçırılmamalı. https://x.com/reviewcarr/status/1988648599660777975?s=46 1.6 dizeller 1.600 abi bu benzinlinin fiyatı o da en boş paketi Çağlar Bayur yazdı: yazın moyotun yağını değişirken topladım sanayide bir dükkana gidip atık variline döktüm, uzaydan gelmiş gibi çay da ısmarladılar. Havadan para geliyor adama tabi ısmarlar çayı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazın moyotun yağını değişirken topladım sanayide bir dükkana gidip atık variline döktüm, uzaydan gelmiş gibi çay da ısmarladılar. Odun keserken zincir yağı yapıyorum, tabi bitmiyor, kenarda duruyor öyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Odun keserken zincir yağı yapıyorum, tabi bitmiyor, kenarda duruyor öyle motul marine var çıkma Yorum bağlantısı
Recommended Posts