Çağlar Bayur Pazartesi 12:38 Paylaş Pazartesi 12:38 o medlein başlangıç fiyatı, üstteki motorlusu değil tabiki Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 13:09 Yazar Paylaş Pazartesi 13:09 Ali Darbaz yazdı: Bu fiyat doğru ise kaçırılmamalı. https://x.com/reviewcarr/status/1988648599660777975?s=46 1.6 dizeller 1.600 abi bu benzinlinin fiyatı o da en boş paketi Çağlar Bayur yazdı: yazın moyotun yağını değişirken topladım sanayide bir dükkana gidip atık variline döktüm, uzaydan gelmiş gibi çay da ısmarladılar. Havadan para geliyor adama tabi ısmarlar çayı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 14:36 Paylaş Pazartesi 14:36 Çağlar Bayur yazdı: yazın moyotun yağını değişirken topladım sanayide bir dükkana gidip atık variline döktüm, uzaydan gelmiş gibi çay da ısmarladılar. Odun keserken zincir yağı yapıyorum, tabi bitmiyor, kenarda duruyor öyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:56 Paylaş Pazartesi 15:56 Köksal Yılmaz yazdı: Odun keserken zincir yağı yapıyorum, tabi bitmiyor, kenarda duruyor öyle motul marine var çıkma 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bugün kışlık lastikleri taktırdım. Yazlıklar pek kaba duruyormuş. Kışlıklar daha hafif. Araba yumuşadı mı biraz ne 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce sıfır lastik sıfırdır onun avantajı da var Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sıfır lastik sıfırdır onun avantajı da var Geçen sezon kullanmıştım abi bu kışlıkları. Sıfır değil. Ama yazlıklar bayağı ağır. İçi jelli ondan mı yoksa kalite farkından telleri mi çok anlamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce nispeten sıfıra yakın o da duble avantaj yani, kış lastiği hamuru da yumuşak, ağırlık olarak değişebilir sese etkisi olacağını sanmam ben kışlıklara erken geçiyorum konforunu seviyorum, Yorum bağlantısı
Recommended Posts