Oğuzkan Işık Çarşamba 14:16 Yazar Paylaş Çarşamba 14:16 Selçuk Bakış yazdı: Kabul, cuma Ankara'da olma ihtimalim var. Ooh gel gel Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun yeni araba Sağol abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 15:53 Paylaş Çarşamba 15:53 (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Öyle oldu Sağol abi. Yerini doldurduk hemen şükür Ne geldi yerine konusu var mi Çarşamba 15:54 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 15:58 Yazar Paylaş Çarşamba 15:58 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne geldi yerine konusu var mi Var abi açtım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 16:32 Yazar Paylaş Çarşamba 16:32 Fatih Keskin yazdı: Saatleri ayarlayalım o zaman Gmt ayarlıyor benimkini. Hazır ayarlı alo de yeter. Sesim titrerse telefonda acil gelmen lazım çok zordayım de 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 12:43 Paylaş Perşembe 12:43 Otomatik olsaymış kaçtı diye üzülürdüm. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 13:57 Yazar Paylaş Perşembe 13:57 İnan Çınar yazdı: Otomatik olsaymış kaçtı diye üzülürdüm. 1.4lerde otomatik yok abi bunlarda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts