İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Egea Cross

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Kabul, cuma Ankara'da olma ihtimalim var. :crazy:

Ooh gel gel

Metin Akbal yazdı:

Hayırlı olsun yeni araba :)

Sağol abi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Oğuzkan Işık yazdı:

Öyle oldu :biggrin:

Sağol abi. Yerini doldurduk hemen şükür

Ne geldi yerine konusu var mi

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Ne geldi yerine konusu var mi

Var abi açtım

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Fatih Keskin yazdı:

Saatleri ayarlayalım o zaman

Gmt ayarlıyor benimkini. Hazır ayarlı alo de yeter. Sesim titrerse telefonda acil gelmen lazım çok zordayım de :crazy:

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İnan Çınar yazdı:

Otomatik olsaymış kaçtı diye üzülürdüm. 

1.4lerde otomatik yok abi bunlarda

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

Saatleri ayarlayalım o zaman

dedin, koca cross u gitti sattı lağ

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

dedin, koca cross u gitti sattı lağ

Farketmemişti abi niye söyledin :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Tüh yaaa satmasaydın turbo takardın 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tüh yaaa satmasaydın turbo takardın 

Gördüm bunu. Altın semer gibi bişey bu bence :biggrin:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Benim arabaya taksam hiç sansın yok bence :crazy::p

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arkadaşlar, bu baya baya 1.4t multiair  motoru, oem parçalarla 1.4 Atmosferik motora takıyorlar. Olay bundan ibaret. 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Hali hazırda yağ yakan motor bu uygulamadan sonra 2 katlamasın yağ yakmayi

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

6000km test etmişler

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

neden uğraşmışlar bunla 

rahat 500 araba turbolanmak için gelir. Güzel para

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

rahat 500 araba turbolanmak için gelir. Güzel para

fabrikasyon var olanı almak varken hangi 500 ü bulacak kaçırdığım bir şey mi var, sonradan turbo takan, turboları hormonlayan hangi tükkan varsa kaçtı gitti sonunda canını kurtarmak için. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

fabrikasyon var olanı almak varken hangi 500 ü bulacak kaçırdığım bir şey mi var, sonradan turbo takan, turboları hormonlayan hangi tükkan varsa kaçtı gitti sonunda canını kurtarmak için. 

Farklı araçlara turbo takmak ile hep aynı araca tek tip takmak farklıdır bence. 

bunun turbolusu 1.5 hibrit. O da aşırı pahalı, satmadı zaten. O fiyatlara satamayacaklarını bile bile hangi kafa ile piyasaya sokuyorlar anlamadım. Yasal olarak bizim bilmediğimiz boşluk doldurma maksatlı herhalde 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

Çok detayını bilmiyorum fakat aynı motorun turbolu olan versiyonuna ait parçalarla yapılan bir işlem gibi okudum. 

Tabiki bütün parçalar değişiyor mu, elde olanlar modifiye ediliyor mu ya da enjektör, beyin gibi kısımlar ne alemde bilmiyorum. 

Ama şöyle bir şey var tüm parçalar aynı olsa bile en basiti freni, şanzımanı, süspansiyonu vs farklılık gösterebilir. Birçok araçta da fren arka kampana ise disk oluyor misal, öyle bir fark varsa sıkıntı çıkar. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Farklı araçlara turbo takmak ile hep aynı araca tek tip takmak farklıdır bence. 

bunun turbolusu 1.5 hibrit. O da aşırı pahalı, satmadı zaten. O fiyatlara satamayacaklarını bile bile hangi kafa ile piyasaya sokuyorlar anlamadım. Yasal olarak bizim bilmediğimiz boşluk doldurma maksatlı herhalde 

1.4 olanın da turbolu olanı var sanıyorum. 1.5 hibrit farklı bir motor, ondan parça sağlamak zor olur. 

Modelin tercih sebebi belli "0 km alayım fiyatı da uygun olsun" diyen kişiler aldı. 0 km olarak alternatifin arttığı fiyata denk gelen bir model çıkınca satışlar tabiki düşecek. 

1.5 hibriti bırakın 1.6 dizeli bile 1.3 dizel kadar tutmadı, satılmadı. Senelerce yer edinmiş bir piyasası, ustası, parçası var. Tasarruflu ve birçok iş 1.6 ya göre çok daha rahat ve ucuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ü.Emre Kartal yazdı:

Çok detayını bilmiyorum fakat aynı motorun turbolu olan versiyonuna ait parçalarla yapılan bir işlem gibi okudum. 

Tabiki bütün parçalar değişiyor mu, elde olanlar modifiye ediliyor mu ya da enjektör, beyin gibi kısımlar ne alemde bilmiyorum. 

Ama şöyle bir şey var tüm parçalar aynı olsa bile en basiti freni, şanzımanı, süspansiyonu vs farklılık gösterebilir. Birçok araçta da fren arka kampana ise disk oluyor misal, öyle bir fark varsa sıkıntı çıkar. 

1.4 olanın da turbolu olanı var sanıyorum. 1.5 hibrit farklı bir motor, ondan parça sağlamak zor olur. 

Modelin tercih sebebi belli "0 km alayım fiyatı da uygun olsun" diyen kişiler aldı. 0 km olarak alternatifin arttığı fiyata denk gelen bir model çıkınca satışlar tabiki düşecek. 

1.5 hibriti bırakın 1.6 dizeli bile 1.3 dizel kadar tutmadı, satılmadı. Senelerce yer edinmiş bir piyasası, ustası, parçası var. Tasarruflu ve birçok iş 1.6 ya göre çok daha rahat ve ucuz. 

fabrikasyon egea satışı anlamında tek turbo benzinli 1,5 diye biliyorum. 1.4 turbo benzinli fiat hangi modelde var şu an?

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

fabrikasyon egea satışı anlamında tek turbo benzinli 1,5 diye biliyorum. 1.4 turbo benzinli fiat hangi modelde var şu an?

Egea 1.4 T-Jet diye geçiyorlar, sanırım lineada olan motorun aynısı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

vardı kimse almadı şlmdi sonradan takmaya yutbr modası başladı, çok eski usül pazarlama bu , böyle usüller sonradan elde patlar, şahan alıp adana motor yaptırırım daa iyi 

temsili:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-balci-otomotiv-den-1.4-turbo-lounge-plus-fulll-daha-126-000-km-1317315976/detay

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...