Abdullah Akbıyık 6 Ocak Paylaş 6 Ocak 2015 1.25 fiesta için 4 adet ngk buji 500 lira çok mu ucuz sahte olabilir mi? İnternetten güvenerek buji aldığınız bir satıcı var mı? Hangi buji alınmalı? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Abdullah Akbıyık yazdı: 2015 1.25 fiesta için 4 adet ngk buji 500 lira çok mu ucuz sahte olabilir mi? İnternetten güvenerek buji aldığınız bir satıcı var mı? Hangi buji alınmalı? Teşekkürler Servis motorcraft kullanıyordu sanırım. 30 binde bir değiştirirdi. LPG yoktu bende. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Abdullah Akbıyık yazdı: 2015 1.25 fiesta için 4 adet ngk buji 500 lira çok mu ucuz sahte olabilir mi? İnternetten güvenerek buji aldığınız bir satıcı var mı? Hangi buji alınmalı? Teşekkürler internetten alınır ama aldığınız firmayı araştırıp bir gözlem yaptıysanız alınır. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Bir ara cinden ucuza getirilebiliyordu. Bir parcacidan fiyat alin once isterseniz. Oradan belli eder kendini 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Fomoco veya Motorcraft almanız gerekiyor. Linkteki ürünü alabilirsiniz. https://www.uzmanparca.com/urun/fiesta-1-25-1-4-1-6-benzinli-buji-seti-ford-orijinal-1998-2017-13050 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak NGK güzeldir, şuradan uyumlu parçayı bulabilirsiniz, bilgi olsun. https://www.ngkntk.com/tr/parca-bulucu/ 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Fomoco bujisi. Az kalsın bana motor yaptıracaktı. Allahtan davranışı stabildi de arızanın ondan kaynaklandığını bulabildik. Rölanti de düzgün çalışıp, yüke bindiğinde performans kaybı olsaydı hapı yutmuştum. Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Fomoco bujisi. Az kalsın bana motor yaptıracaktı. Allahtan davranışı stabildi de arızanın ondan kaynaklandığını bulabildik. Rölanti de düzgün çalışıp, yüke bindiğinde performans kaybı olsaydı hapı yutmuştum. Benim de fomoco bujide gazabasinca hoparlorden gelen bir parazit ve cekmeme sorunum vardı, sahtesine ya da bozuk olana denk geldim, ngkyı alternatif olarak gördüm ama fiyati 500 lira biraz ucuz geldi bana, ama normal herhalde buradan anladigim kadariyla Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Cruze için ngk 750 civarında almıştım. Her zaman satın aldığım esnaf şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı. Daha önce bosch gm buji kullandım her ikisini de bir ay dolmadan değiştirmek zorunda kalmıştım. O gün bugündür ngk kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Fomoco bujisi. Az kalsın bana motor yaptıracaktı. Allahtan davranışı stabildi de arızanın ondan kaynaklandığını bulabildik. Rölanti de düzgün çalışıp, yüke bindiğinde performans kaybı olsaydı hapı yutmuştum. Düzenli değişirim, 1.6 motor lpgli araba 200+ çıkar ışıklarda dururunca stabil rölantide çalışır. 120 giderken 8 litre lpg yakar. Her şey normal yani. Bence fabrika üretimi hatalı buji olabilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Araç orijinali olan bujiler genelde sorun çıkarıyor herhalde. Eski arabada GM Champion buji rolantide veya giderken sorun yokken sabit hız düşük devirde tekleme yapıyordu. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Abdullah Akbıyık yazdı: Benim de fomoco bujide gazabasinca hoparlorden gelen bir parazit ve cekmeme sorunum vardı, sahtesine ya da bozuk olana denk geldim, ngkyı alternatif olarak gördüm ama fiyati 500 lira biraz ucuz geldi bana, ama normal herhalde buradan anladigim kadariyla Yazın 500-tl fomoco buji takımı almıştım. Şimdi kaç para bilmiyorum. Döviz artmasa da ülkemizde enflasyonu körüklemek için büyük gayret sarf edenler var. Bence ngk ların fiyatı normal. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Bence internetten almayın, geçen arkadaş internetten aldı, biri bozuk çıktı, iade ile uğraşmayıp parçacıdan bir tane daha aldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts