İçeriğe Yönlendir

2025 Yaz Tatili

Ali Darbaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray

bunlarda hizmet vasat oluyor. mesela singapur hava yollarının ajeti olan scoop a bindim ben. adamlar beni uçakta azarladı, öyle mal tipler olabiliyor o çalışan gençler. yiyecek içecek euro ile zaten. bagaj içinde para ödüyorsun. 1 saatlik filan uçuş değilse ben olsam satın almam.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

sapanca 2 kişi gecelik 35 bin, şömine odunu hariç

Kameralı mı? 🙂

Doğan Arşiray yazdı:

bunlarda hizmet vasat oluyor. mesela singapur hava yollarının ajeti olan scoop a bindim ben. adamlar beni uçakta azarladı, öyle mal tipler olabiliyor o çalışan gençler. yiyecek içecek euro ile zaten. bagaj içinde para ödüyorsun. 1 saatlik filan uçuş değilse ben olsam satın almam.

Sunexpress, Frankfurttan dönüyoruz, bir küçük su istedim 0,33 lt yanlış hatırlamıyorsam 8 euro ödedim. Aile boyu döne döne içtik..

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Sapanca bungalovda ampül içindeki gizli kamera haberine istinaden.

En önemli tavsiye dikizlenmemek adına gizli kamera dedektörü felan almak gerekir.

İşin içinden birde sizden önceki müşteri koymuş diyerek yırtmak istemesi sanırım ancak Türkiyede olur.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Demekki otellerde rahat duruyoruz :crazy: En güzel kozumuz bu. 
Sağlık bakanı diyordu ya hani, covide karşı en büyük koz bizde. Yakalanmamak.

• Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Bu otel daha önce 38000 tl idi şimdi 29000 tl olmuş. Ne dersiniz. yapalımmı bir rezervsyon.

https://www.tatilbudur.com/wyndham-datca-perili-bay#

Burada kalmadım ama yakınında kaldım denizi harika diyebilirim. 

Ama yeme içimeye para verirsiniz bu da üzerler adamı. o 29 sana 59 olur.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ayvalık‘ta üç gece konaklamalı oda kahvaltı bir tane otel tuttuk. Denize sıfır havuzlu. Tatil planını da ChatGPT yaptırdım üç gün boyunca Egea  gezeriz

Hüseyin Sönmez yazdı:

Burada kalmadım ama yakınında kaldım denizi harika diyebilirim. 

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ağustosta henüz bir plan yapmadım sizin tavsiyenizi de değerlendireceğimiz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Doğan Arşiray yazdı:

Fakir gözüyle baktığın zaman da vasat mı :) empati kurması zor ama bizi zamanında götürsün su vermese de olur :)

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Evren Erakçora yazdı:

skyscanner

Bu uygulamayı kullanarak Mısır'a gitti geçen sene bacanak baya da ucuza, yanlış hatırlamıyorsam 2 kişi 1 hafta otel dahil 15bin'di

Bir sorun yaşadığını duymadım, tabi hangi havayolu ile gitti nerde kaldı

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Ayvalık‘ta üç gece konaklamalı oda kahvaltı bir tane otel tuttuk. Denize sıfır havuzlu. Tatil planını da ChatGPT yaptırdım üç gün boyunca Egea  gezeriz

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ağustosta henüz bir plan yapmadım sizin tavsiyenizi de değerlendireceğimiz

Bi adı var mı otelin. Sarımsaklı falan olmasın?

Bu arada ayvalıkta denize girilmiyor. Sarımsaklı kalabalık olur altınova iyidir tavsiye vereyim. Sarımsaklı badavut da nispeten sakindir denizi güzeldir.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ali Darbaz yazdı:

Muğla Ortaca'da ucu bir yer tutup hergün etraftaki bir yerleri gezebilirsiniz biz bir kere bu şekilde yaprık çok eğlenceli oldu. Bütün ünlü plajları,, gezi yerlerini dolaştık. Ortaca'nın adı üstünde ortada olduğu için çok rahat gidip geldik.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Bi adı var mı otelin. Sarımsaklı falan olmasın?

Bu arada ayvalıkta denize girilmiyor. Sarımsaklı kalabalık olur altınova iyidir tavsiye vereyim. Sarımsaklı badavut da nispeten sakindir denizi güzeldir.

Direk cunda adasında ayarladık

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ali Darbaz yazdı:

Çocuğu üşütmeyin soğuk suda dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Fakir gözüyle baktığın zaman da vasat mı :) empati kurması zor ama bizi zamanında götürsün su vermese de olur :)

pegasus gibi diyelim. fakiri yok bu işin. herkes eşit ekonomi sınıfında.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Bayramda mıydı? Tanışalım geldiğinizde. 1.3 tce vs 1.4 c3 rolling videosu çekeriz kollar sol camdan sarkık :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Yaz mı bilmiyorum ama yarın marmarise gidiyorum, devremülk almıştım sinpaştan, 15 nisan 2025'te açıldı 17-24 nisan haftasını almıştım satarım sonra diye. Satamadım, kiralayamadım da yeni açıldığı için kendim gidiyorum ailecek :)

Bakınca fiyat performans için iyi sayılır bence, 4 kişilik 7 gün kullanımlı mülk 400 bin tl, ayda 6 6 ödemesi var 3 yıllık filandı ödemeleri hala devam ediyorum ödemelere de.

böyle bir şey de düşünebilirsiniz, ben bu jet fadıl olayından biraz aşinayım devremülklere, ki sinpaş daha kaliteli hizmet sunacaktır bu konuda.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Ali Bey iyi tatiller..

Bayramda Cunda bayagi trafik yapar, Ayvaliktan Cundaya giden koprude kuyruk olur, bilginiz olsun.

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Gökhan Tuna yazdı:

Ali Bey iyi tatiller..

Bayramda Cunda bayagi trafik yapar, Ayvaliktan Cundaya giden koprude kuyruk olur, bilginiz olsun.

O konuda bir planlama yaptım bakalım nasıl sonuçlanacak

İlkay Başaran yazdı:

Bayramda mıydı? Tanışalım geldiğinizde. 1.3 tce vs 1.4 c3 rolling videosu çekeriz kollar sol camdan sarkık :D

Ulaşımda şirket sponsoru olacak egea ile gideceğim tatil için de ek bütçe verecekler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cunda ve Ayvalıkta Setcard ve multinet geçerli resturantlar varmı

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Cunda da yemek yemek için findeks notu önemli.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Kazık bunun yanında kürdan  kalır diyor ya öyle . :crazy:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

sene 2020'lerin yaz ayları. dolar 7 lira civarı. bizim burada kalbur üstü tatlıcıda fıstıklı midye 80 lira. yani 11 dolar diyelim. 

bugün aynı tatlıcıda fıstıklı midye 1400 lira. 36 dolar. 

bu aradaki farkı çok fena kazanan birileri var. Gelir adaletinde son sırada olmamızın sebebi de bunlar. Bu işler gelecekte halk ayaklanması demek de bakalım ne zaman. 

abd’de birçok yönetici halkın %70’inin şu bahsi geçen borsa, tahvil, ekonomi ile ilgisi olmadığını, paranın tekrar halka dağıtılması gerekliliğini konuşuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sene 2020'lerin yaz ayları. dolar 7 lira civarı. bizim burada kalbur üstü tatlıcıda fıstıklı midye 80 lira. yani 11 dolar diyelim. 

bugün aynı tatlıcıda fıstıklı midye 1400 lira. 36 dolar. 

bu aradaki farkı çok fena kazanan birileri var. Gelir adaletinde son sırada olmamızın sebebi de bunlar. Bu işler gelecekte halk ayaklanması demek de bakalım ne zaman. 

abd’de birçok yönetici halkın %70’inin şu bahsi geçen borsa, tahvil, ekonomi ile ilgisi olmadığını, paranın tekrar halka dağıtılması gerekliliğini konuşuyor

Dolar düşük olduğu için fark çok yüksek görünüyor ama dediklerin çok doğru. Ben dışarıda yemek yemeyi çok azalttım. Kazık yediğimi bilerek yemek hoşuma gitmiyor. 

Bunun çalışmasını merkez bankası yaptı. Linkte 8. sayfada altta ve 9. sayfada üstte olan grafiklerde çok net bu artış var. Mesela et yemeklerinde fiyat/maliyet oranı pandemi sonrasında fırlamış, 1,5 katını geçmiş.  Fast-food için durum daha kötü, neredeyse 2 katına çıkmış. 

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/3f17f791-ce55-492c-8ab1-5e1e89f4c72a/en2417.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=ROOTWORKSPACE-3f17f791-ce55-492c-8ab1-5e1e89f4c72a-pg2Yfnu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü

Merhaba.

Henüz görmediğiniz yerlerin rotasını çizin.Hiç bir rezervasyon yapmadan yola çıkın.Gidiş ve dönüş tarihi dışındaki zamanlarınızda anı yaşayarak seyredin.Merak etmeyin akşam olunca muhakkak gönlünüze göre yatacak bir yer bulunacaktır.Yuvanıza döndüğünüzde çok güzel anılar yaşadığınızı ve ayırdığınız bütçenin de (+) verdiğini göreceksiniz.Her şey gönlünüzce olsun.

İyi seyirler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...