İçeriğe Yönlendir

2025 Yaz Tatili

Ali Darbaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Hüseyin Sönmez yazdı:

Karadeniz'e bilhassa Trabzon!a en son ne zaman gittin?

Biz arap kılığında girmeye çalışırken yakalandık. :)

Karadeniz'in yanlış tarafına gitmişsin, Giresun'a gel abi, temmuz 2024 ten(kg aldık alttakilere ek ücret ödemedik).

IMG20240719162950.jpg

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ersen Tapan yazdı:

10 seneden fazla oldu sanırım . Bir bayramda cundaya gitme gafletinde bulunmuştum. Saatler süren bekleyişin ardından bir restoranda oturacak bir masa bulup tereyağlı güveç karides ve 2 kişiye 1 balık söyleyebildik. Yiyecek hiçbirşey kalmamış ada da :crazy:

Karides güvecin içinde kişi başı 1 er tane vardı ve 1 er dilim ekmekden fazlasını getirmediler. :bambam:

Gelen hesabı anlatmama hiç gerek yok . 

dondurmacıya gitmek için adanın gerisinden konvoy vardı üç sene önce bayramda öyle diyeyim.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hüseyin Sönmez yazdı:

Karadeniz'e bilhassa Trabzon!a en son ne zaman gittin?

Biz arap kılığında girmeye çalışırken yakalandık. :)

En son eski qashqai ile girmiştim.. demekki 6 yıl olmuştur.. 

Uzun gölün arap halini gördüm yani. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

dondurmacıya gitmek için adanın gerisinden konvoy vardı üç sene önce bayramda öyle diyeyim.

hayrat olarka mı dağıtıyorlar

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

x5 rakama satılınca kıymetli oluyor. Birde şovmen bi eleman var kızgın yağa ekmek hamurunu top top atıp kızartıyor. Maliyetinin x30 u kazanıyordur. Çok acaip milletiz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
İlkay Başaran yazdı:

x5 rakama satılınca kıymetli oluyor. Birde şovmen bi eleman var kızgın yağa ekmek hamurunu top top atıp kızartıyor. Maliyetinin x30 u kazanıyordur. Çok acaip milletiz.

Rambo mu ronaldo mu ne... 

Çağlar Bayur yazdı:

Hayret edersin o derece

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Doğan Arşiray yazdı:

Rambo mu ronaldo mu ne... 

Hayret edersin o derece

Doğru, robocop mu terminatör mü öyle birşeydi. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bi karar verin ismine  @küfür

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Bi karar verin ismine  @küfür

Cekunun babası ben çıkmayayım şimdi kafam patatese döndü :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
İlkay Başaran yazdı:

Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. 

Belki birşey vardır ve buluruz diye geliyoruz ısrarla. :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. 

Ben 3 ncüye gidiyor olacam. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ayvalık, Sarımsaklı yolu Türkiye nin en güzel yolu bence.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Darbaz

Yemek artık bizim aile için dert olmaktan çıktı. 
eşim ve ben artık diyet programı uyguluyoruz. 

Hayat bizi değiştirdi malesef

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Cenk  Hocam, Stutgart, Münih, İsviçvre  civarı neler gezilmeli, toplu taşıma mı araç kiralama mı mantıklı buralarda? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sabahattin duman bodrum’da mayıs hiç beklendiği gibi olmadı demiş. Otelciler hariç herkes suçlu demiş 

https://www.sozcu.com.tr/bodrumlu-turizmci-isyanda-sezona-sessiz-basladik-imdadimiza-yetisecek-bir-hizir-bekliyoruz-p175803

bu adamı canlı yayına çıkaracaksın. Karşısına da orta kesimden 30 kişi koyacaksın. Onlar soracak. Cevapla sebo dedirteceksin. 5. soruya kalmadan programı terk eder muhtemelen

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sabahattin duman bodrum’da mayıs hiç beklendiği gibi olmadı demiş. Otelciler hariç herkes suçlu demiş 

https://www.sozcu.com.tr/bodrumlu-turizmci-isyanda-sezona-sessiz-basladik-imdadimiza-yetisecek-bir-hizir-bekliyoruz-p175803

bu adamı canlı yayına çıkaracaksın. Karşısına da orta kesimden 30 kişi koyacaksın. Onlar soracak. Cevapla sebo dedirteceksin. 5. soruya kalmadan programı terk eder muhtemelen

geçen sene çılgın paralar kazandılar. bir sende boş otursunlar ne var canım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tansu bu otel ben 1 ay evvel aynı tarihler için 38000 tl fiyat vermişlerdi. Az daha alıyordum. Madem çok zor durumdalar peki neden 51000 tl olmuş. 

4 gün için 51000 tl vereceğime o paraya komple otomatik şanzıman baskı balatası aktuatör ve volan alırım. 

Screenshot_2025-05-20-23-33-30-827_com.etstur.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ali Darbaz yazdı:

Tansu bu otel ben 1 ay evvel aynı tarihler için 38000 tl fiyat vermişlerdi. Az daha alıyordum. Madem çok zor durumdalar peki neden 51000 tl olmuş. 

4 gün için 51000 tl vereceğime o paraya komple otomatik şanzıman baskı balatası aktuatör ve volan alırım. 

Screenshot_2025-05-20-23-33-30-827_com.etstur.jpg

Sonra o şanzımanla ege’nin serin sularına girebilir misin? 

Bodrum için 30-50 bin liralar çok değil. Gökçeada’da da o fiyata 5 gece deniz manzaralı var

https://maps.app.goo.gl/UF1VM8nwtpFozodg9?g_st=com.google.maps.preview.copy

hem de temmuz sonu

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

@H.Cenk Bayrakçı İsviçre , Stutgart, Münich taraflarını gezdin mi  hocam? Nasıl buralar ? 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

@H.Cenk Bayrakçı İsviçre , Stutgart, Münich taraflarını gezdin mi  hocam? Nasıl buralar ? 

almanya olsun çamurdan olsun. git gerekirse otelde otur o derece iyi hissettiriyor insana medeniyet... geri dönünce 2 günde hemen o enerji ve motivasyon gidiyor. ya alışamazsam deme hocam yani. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Doğan Arşiray yazdı:

almanya olsun çamurdan olsun. git gerekirse otelde otur o derece iyi hissettiriyor insana medeniyet... geri dönünce 2 günde hemen o enerji ve motivasyon gidiyor. ya alışamazsam deme hocam yani. :)

İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim için tatil pek bir önemi kalmadı bu performansa yürüyüşlere devam tatilde bile devam.

IMG_0476.jpeg

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Benim için tatil pek bir önemi kalmadı bu performansa yürüyüşlere devam tatilde bile devam.

IMG_0476.jpeg

Nabzın çok yüksek, aman dikkat. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Nabzın çok yüksek, aman dikkat. 

Sprit denedim . Motor kaç devir çeviriyor. 

IMG_20250521_104426.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Cihangiroğlu
  • Yeni Oluştur...