Mahmut Yıldız 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Sprit denedim . Motor kaç devir çeviriyor. Aman yatak sarmasın motor, bir sürü masraf 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Aman yatak sarmasın motor, bir sürü masraf Doktor kalbin sağlam deyince bende 45 saniye koştum toplam 1.42 km koşu yürüyüş. Haftada 50 km yürüyüş egzesizi yspıyorum. Karaciğerimi kurtarıp kilolarımu atmak için kasıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. valla singapura gittik geçen yaz. dedilerki orada yeme içme çok pahalı vs. Ankara çayyolu ile aynı paraya yeyince aydınlanma yaşadık... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Evren Erakçora yazdı: İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. isviçre kafası ile düşününce ben olsam tren*bisiklet derdim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Aman yatak sarmasın motor, bir sürü masraf yatak döşek sonra. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Evren Erakçora yazdı: İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. arabayla gidilecekse ön cam filmine 500 frank ceza yazıyorlar belli bir geçirgenliğin altındaysa tabi. Eşiği bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabayla gidilecekse ön cam filmine 500 frank ceza yazıyorlar belli bir geçirgenliğin altındaysa tabi. Eşiği bilemiyorum Ön yan camlarda yasaktır evet. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Evren Erakçora yazdı: @H.Cenk Bayrakçı İsviçre , Stutgart, Münich taraflarını gezdin mi hocam? Nasıl buralar ? Hocam görmemişim mesajını. İsviçrede hangi şehre gideceksin? Zürih ayrı, Cenevre ayrı çünkü. Stutgart'ta Mercedes-Benz ve Porsche müzesi var kesin gidilmeli. Eski kalesi var görülebilir. Kral caddesi var Königstraße, Berlindekine benzer TV kulesi var, büyük bir de hayvanat bahçesi var. Münich'te Münih katedrali var, Meryem ana katedrali. BMW müzesi var, BMW welt ( BMW dünyası) diye bir yer. Ekimde gidersen Oktoberfest oluyor. Ben de çok detaylı gezmedim ama uğramıştım. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Cenk Hocam, biz daha çok İsviçre'yi görelim , Alplere geçelim falan diye düşündük. Almanya'yı da biraz gezeceğiz. Sen gittin mi Alplere daha önce. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabayla gidilecekse ön cam filmine 500 frank ceza yazıyorlar belli bir geçirgenliğin altındaysa tabi. Eşiği bilemiyorum %70 yanlar %80 ön. numaralı filmler oralarda yok dünyada da yok zaten Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: %70 yanlar %80 ön. numaralı filmler oralarda yok dünyada da yok zaten Zaten hafif renk olduğu için film yapıştırılamaz , fabrika çıkışı yüzde 70 değil mi zaten. Gurbetiçilerde görürdüm ön yan camlar filmsiz ,arkalar karanlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Evren Erakçora yazdı: fabrika çıkışı yüzde 70 değil mi zaten. filmde serbestlik %70 yan cama yapışacak ise, karartılmış arka cam lar da 70 olmalı datasına bakmadım ama benzerler. ben hep 70 lik alırım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Cenk Hocam, biz daha çok İsviçre'yi görelim , Alplere geçelim falan diye düşündük. Almanya'yı da biraz gezeceğiz. Sen gittin mi Alplere daha önce. Yok Evren hocam. Ben gitmedim Apler'e Cem Yılmaz bilir oraları. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Sen gittin mi Alplere daha önce. alpler meşguldür, iştedir onlar :P 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: alpler meşguldür, iştedir onlar :P Haydilere gideceğiz 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs @H.Cenk Bayrakçı Cenk Hocam, Avrupada araç kiralamalar nasıldır? İsviçre çok kuralcı görünüyor, trenlerde bilet sistemi karmaşık 40 çeşit paso, indirim kartı bilmem ne var, çok ilginç adamlar. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Evren Erakçora yazdı: @H.Cenk Bayrakçı Cenk Hocam, Avrupada araç kiralamalar nasıldır? İsviçre çok kuralcı görünüyor, trenlerde bilet sistemi karmaşık 40 çeşit paso, indirim kartı bilmem ne var, çok ilginç adamlar. Hocam öncelikle sağlam bir firmadan kiralamaya bakın ve bu kiralama işini o firmanın sitesinden yapın mümkünse. Başka bir rezervasyon, uygulama ya da kiralama firması üzerinden olmasın. Örneğin A firmasından araç kiralanacaksa bu kiralama "xyrezervasyoning.com" sitesinden değil de, "a.com" sitesinden olsun. Çünkü hem uygulama, hem de firma komisyon alıyor. Artı firmaya gidince ekstradan sigorta, ücret vb. çıkıyor. Mümkünse full sigortalı seçenek alın, Allah korusun yurtdışında kaza bela sıkıntılı. Sigortasız sürüş seçeneğine ya da az ücretlisine kapılmayın, en ufak çizik için bir sürü para isterler. Full sigortada teslim alırken bakmıyorlar. Bilet işi her ülkede farklı, onun için bir şey demek zor. En güzeli önceden planlayıp almak ama emin değilseniz oradan da alınabilir, sorarak, danışarak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Muğla Selimiyede 2 gece 3 gün için 7500 liraya oda kahvaltı otel buldum. Datca öncesi 3 günü burda geçirsek mi ? Nedersiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz çok iyi fikir tatillerden taile giderken arada tatile uğramalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts