İçeriğe Yönlendir

2025 Yaz Tatili

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Sprit denedim . Motor kaç devir çeviriyor. 

Aman yatak sarmasın motor, bir sürü masraf :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Doktor kalbin sağlam deyince bende 45 saniye koştum toplam 1.42 km koşu yürüyüş. 

Haftada 50 km yürüyüş egzesizi yspıyorum. 

Karaciğerimi kurtarıp kilolarımu atmak için kasıyorum. 

Screenshot_2025-05-21-11-07-12-674_com.huawei.health.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. 

valla singapura gittik geçen yaz. dedilerki orada yeme içme çok pahalı vs. Ankara çayyolu ile aynı paraya yeyince aydınlanma yaşadık...

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Evren Erakçora yazdı:

İsviçre güzelmiş ama çok pahalı , araç kiralamak mı toplu taşıma mı mantıklıdır buralarda. 

isviçre kafası ile düşününce ben olsam tren*bisiklet  derdim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mahmut Yıldız yazdı:

yatak döşek sonra.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Evren Erakçora yazdı:

arabayla gidilecekse ön cam filmine 500 frank ceza yazıyorlar

belli bir geçirgenliğin altındaysa tabi. Eşiği bilemiyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ön yan camlarda yasaktır evet.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Evren Erakçora yazdı:

@H.Cenk Bayrakçı İsviçre , Stutgart, Münich taraflarını gezdin mi  hocam? Nasıl buralar ? 

Hocam görmemişim mesajını. İsviçrede hangi şehre gideceksin? Zürih ayrı, Cenevre ayrı çünkü.

Stutgart'ta Mercedes-Benz ve Porsche müzesi var kesin gidilmeli. Eski kalesi var görülebilir. Kral caddesi var Königstraße, Berlindekine benzer TV kulesi var, büyük bir de hayvanat bahçesi var.

Münich'te Münih katedrali var, Meryem ana katedrali. BMW müzesi var, BMW welt ( BMW dünyası) diye bir yer. Ekimde gidersen Oktoberfest oluyor.  

Ben de çok detaylı gezmedim ama uğramıştım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Cenk Hocam, biz daha çok İsviçre'yi görelim , Alplere geçelim falan diye düşündük. Almanya'yı da biraz gezeceğiz. Sen gittin mi Alplere daha önce. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

%70 yanlar %80 ön. numaralı filmler oralarda yok dünyada da yok zaten

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Çağlar Bayur yazdı:

%70 yanlar %80 ön. numaralı filmler oralarda yok dünyada da yok zaten

Zaten hafif renk olduğu için film yapıştırılamaz , fabrika çıkışı yüzde 70 değil mi zaten. Gurbetiçilerde görürdüm ön yan camlar filmsiz ,arkalar karanlık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Evren Erakçora yazdı:

fabrika çıkışı yüzde 70 değil mi zaten.

filmde serbestlik %70 yan cama yapışacak ise, karartılmış arka cam lar da 70 olmalı datasına bakmadım ama benzerler. ben hep 70 lik alırım :mangal: 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Evren Erakçora yazdı:

Cenk Hocam, biz daha çok İsviçre'yi görelim , Alplere geçelim falan diye düşündük. Almanya'yı da biraz gezeceğiz. Sen gittin mi Alplere daha önce. 

Yok Evren hocam. Ben gitmedim Apler'e

Cem Yılmaz bilir oraları. :biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Sen gittin mi Alplere daha önce. 

alpler meşguldür, iştedir onlar :D :P

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Doğan Arşiray yazdı:

alpler meşguldür, iştedir onlar :D :P

Haydilere gideceğiz :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

@H.Cenk Bayrakçı Cenk Hocam, Avrupada araç kiralamalar nasıldır? İsviçre çok kuralcı görünüyor, trenlerde bilet sistemi karmaşık 40 çeşit paso, indirim kartı bilmem ne var, çok ilginç adamlar.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Evren Erakçora yazdı:

@H.Cenk Bayrakçı Cenk Hocam, Avrupada araç kiralamalar nasıldır? İsviçre çok kuralcı görünüyor, trenlerde bilet sistemi karmaşık 40 çeşit paso, indirim kartı bilmem ne var, çok ilginç adamlar.  

Hocam öncelikle sağlam bir firmadan kiralamaya bakın ve bu kiralama işini o firmanın sitesinden yapın mümkünse. Başka bir rezervasyon, uygulama ya da kiralama firması üzerinden olmasın. Örneğin A firmasından araç kiralanacaksa bu kiralama "xyrezervasyoning.com" sitesinden değil de, "a.com" sitesinden olsun. Çünkü hem uygulama, hem de firma komisyon alıyor. Artı firmaya gidince ekstradan sigorta, ücret vb. çıkıyor. Mümkünse full sigortalı seçenek alın, Allah korusun yurtdışında kaza bela sıkıntılı. Sigortasız sürüş seçeneğine ya da az ücretlisine kapılmayın, en ufak çizik için bir sürü para isterler. Full sigortada teslim alırken bakmıyorlar.    

Bilet işi her ülkede farklı, onun için bir şey demek zor. En güzeli önceden planlayıp almak ama emin değilseniz oradan da alınabilir, sorarak, danışarak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Darbaz

Muğla Selimiyede 2 gece 3 gün için 7500 liraya oda kahvaltı otel buldum. Datca öncesi 3 günü burda geçirsek mi ? Nedersiniz. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

kombi sağlam ise neden olmasın?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çok iyi fikir tatillerden taile giderken arada tatile uğramalı 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...