Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat muğla da yapılan denetimler sonucu, denetime gidilen otellerin %50 si ne mühür vurulmuş, bunu kontrol etmeli rezv öncesi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Reservasyon safhasındayım. Sizce hangisi daha mantıklı. Karta 3 taksit yapıp %5 indirim ile 2500 puan almak mı , yoksa peşin fiyata 9 taksit yapmak mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Çocuklar küçükken gezin Çocuklar büyüyünde tam fiyat alıyorlar.. 2 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Ali Darbaz yazdı: Reservasyon safhasındayım. Sizce hangisi daha mantıklı. Karta 3 taksit yapıp %5 indirim ile 2500 puan almak mı , yoksa peşin fiyata 9 taksit yapmak mı ? tabiki 9 taksit. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tatil bittikten sonra ödemeye devam etmezdim ben. Puanla 4500 lira neredeyse %10. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Şubat Paylaş 27 Şubat 3 taksit ödemede sıkıntı yaşamayacaksanız tabiki 3 taksit ödemek mantıklı. 2500 maxipuan az değil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: 3 taksit ödemede sıkıntı yaşamayacaksanız tabiki 3 taksit ödemek mantıklı. 2500 maxipuan az değil Doğan Arşiray yazdı: tabiki 9 taksit. Metin Akbal yazdı: Tatil bittikten sonra ödemeye devam etmezdim ben. Puanla 4500 lira neredeyse %10. Hanımla akşam istişare etmem lazım. @Metin Akbal her ay 14000 + 24000 tl ödemenin üzerine +13000 tl daha ödeme eklenmesi gerekecek. Bu beni zorluyor , Hanımın psikoljisine bağlı. O öderim derse ancak kabul edilebilir Bu arada üzerinde kafa yorduğum otelde bu. Ultra herşey dahil. https://www.etstur.com/Labranda-Mares-Marmaris?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt4C-BhBcEiwA8Kp0Cch8jl2NhRXrGtRgtkS5yksBZpM1HPtLaedSfL7TD2-oOj5B0vhG0xoC3ZkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 27 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Çocuklar küçükken gezin Çocuklar büyüyünde tam fiyat alıyorlar.. Kaç kişi çocuklar büyüsün de, parayı bahane edip yanlız tatile gidem hayali yapıyor biliyon mu? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Servet Aydın yazdı: Kaç kişi çocuklar büyüsün de, parayı bahane edip yanlız tatile gidem hayali yapıyor biliyon mu? Buyrun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Ali Darbaz yazdı: Hanımla akşam istişare etmem lazım. @Metin Akbal her ay 14000 + 24000 tl ödemenin üzerine +13000 tl daha ödeme eklenmesi gerekecek. Bu beni zorluyor , Hanımın psikoljisine bağlı. O öderim derse ancak kabul edilebilir Bu arada üzerinde kafa yorduğum otelde bu. Ultra herşey dahil. https://www.etstur.com/Labranda-Mares-Marmaris?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt4C-BhBcEiwA8Kp0Cch8jl2NhRXrGtRgtkS5yksBZpM1HPtLaedSfL7TD2-oOj5B0vhG0xoC3ZkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bol bol harca Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ne demek o? balkona klima koyanlar için söylenir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Çağlar Bayur yazdı: balkona klima koyanlar için söylenir Dış ünite mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Doğan Arşiray yazdı: Buyrun? Senin için her gün ayrı renk kombini olan Contisi var diyorlar. Zengin hafif kalır 😄 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Kapısında en az 3 tane 4x4'ü yazmasın artık. Konu çekmiyor 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Kapıyı çekeyim mi çıkarken ? ceyran yapmasın guzum. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Servet Aydın yazdı: Kapısında en az 3 tane 4x4'ü yazmasın artık. Konu çekmiyor 12x4 yani... obüs çekicisi. Servet Aydın yazdı: Kapısında en az 3 tane 4x4'ü yazmasın artık. Konu çekmiyor aynı dili konuşanlar hemen belli oluyor. Metin Akbal yazdı: Senin için her gün ayrı renk kombini olan Contisi var diyorlar. Zengin hafif kalır 😄 yok ya eskiyince dağıtıyorum ben. kim ne yapsın bentley eskisini. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Bayramda 9 günlük izin aldım. Kurban bayramında ne yapılır. ne tavsiye eddersiniz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan bence evde oturulup para biriktirilebilir bir sonraki bayram tatilinde tatil yapmak için. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Bu skyscanner da falan önümüze çıkan ucuz yabancı havayolları nasıl ,bunları kullanmak mantıklı mı? Bazen güzel fiyat fiyatlar çıkıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Evren Erakçora yazdı: Bu skyscanner da falan önümüze çıkan ucuz yabancı havayolları nasıl ,bunları kullanmak mantıklı mı? Bazen güzel fiyat fiyatlar çıkıyor. hangi firmalar mesela? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Doğan Arşiray yazdı: hangi firmalar mesela? Transavia France yazıyor mesela. Yorum bağlantısı
Recommended Posts