Ali Darbaz 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhaba. Henüz görmediğiniz yerlerin rotasını çizin.Hiç bir rezervasyon yapmadan yola çıkın.Gidiş ve dönüş tarihi dışındaki zamanlarınızda anı yaşayarak seyredin.Merak etmeyin akşam olunca muhakkak gönlünüze göre yatacak bir yer bulunacaktır.Yuvanıza döndüğünüzde çok güzel anılar yaşadığınızı ve ayırdığınız bütçenin de (+) verdiğini göreceksiniz.Her şey gönlünüzce olsun. İyi seyirler. Benim aklımda olanda oda , hanım benden daha pimpirikli. Ben aslında karadenizin sonuna kadar araba sürmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Ali Darbaz yazdı: Cunda ve Ayvalıkta Setcard ve multinet geçerli resturantlar varmı Buraya gore 16 setcard uye kurulusu varmis https://www.setcard.com.tr/setcard-kullanim-noktalari?cityId=8&cityName=BALIKESİR&districtId=231&districtName=AYVALIK 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Dolar düşük olduğu için fark çok yüksek görünüyor ama dediklerin çok doğru. Ben dışarıda yemek yemeyi çok azalttım. Kazık yediğimi bilerek yemek hoşuma gitmiyor. Bunun çalışmasını merkez bankası yaptı. Linkte 8. sayfada altta ve 9. sayfada üstte olan grafiklerde çok net bu artış var. Mesela et yemeklerinde fiyat/maliyet oranı pandemi sonrasında fırlamış, 1,5 katını geçmiş. Fast-food için durum daha kötü, neredeyse 2 katına çıkmış. https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/3f17f791-ce55-492c-8ab1-5e1e89f4c72a/en2417.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=ROOTWORKSPACE-3f17f791-ce55-492c-8ab1-5e1e89f4c72a-pg2Yfnu dolar endeksi de fena. Şu sıra en mantıklısı dolar borçlanmak. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dolar endeksi de fena. Şu sıra en mantıklısı dolar borçlanmak. Bizdeki bu kafa, amerikadaki sarı kafa varken mi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Nisan Paylaş 17 Nisan İlkay Başaran yazdı: Cunda da yemek yemek için findeks notu önemli. cuntadır o. belki de conta. kimbilir. ne saçma bir yorum oldu ya 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Doğan Arşiray yazdı: cuntadır o. belki de conta. kimbilir. ne saçma bir yorum oldu ya işte bunlar hep anarşizm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Bizdeki bu kafa, amerikadaki sarı kafa varken mi işte tam da bu yüzden ytd ama dolar endeksi fena çuvallıyor şu sıra 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: işte tam da bu yüzden ytd ama dolar endeksi fena çuvallıyor şu sıra Yarın? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Yarın? Apartmana biri taşındı var ya karikatürü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan (düzenlendi) Dostlar Datcada 35 m2 denize sıfır ve deniz manzaralı Apart mutfaklı 4 kişilik daire kiraladım . Kampanyalar ile peşin fiyatına 9 taksit olarak 22000 tl ye geldi. Denize sıfır sadece oda olarak aldım. Çevresinde 9 tane setcart geçen lokanta var. @Gökhan Tuna verdiği linkten baktım. Bayramda Cunda , Ağustosda Datça olmak üzere toplam 50 bin tl ye iki tatil planlamış olduk. 17 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Nisan Paylaş 17 Nisan İlkay Başaran yazdı: Apartmana biri taşındı var ya karikatürü Süt 1 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: hocam burası nasıl. https://maps.app.goo.gl/TiLWozQfg4EftScc9 Denizi çok iyi buranın. Fiyat oalrak da fena değil gibi duruyor. Sadece o da olan yerlerde bile denk fiyatları var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: Dostlar Datcada 35 m2 denize sıfır ve deniz manzaralı Apart mutfaklı 4 kişilik daire kiraladım . Kampanyalar ile peşin fiyatına 9 taksit olarak 22000 tl ye geldi. Denize sıfır sadece oda olarak aldım. Çevresinde 9 tane setcart geçen lokanta var. @Gökhan Tuna verdiği linkten baktım. Bayramda Cunda , Ağustosda Datça olmak üzere toplam 50 bin tl ye iki tatil planlamış olduk. ooovvv bayramda cunda o kadar yanlış seçimki... @İlkay Başaran 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: Dostlar Datcada 35 m2 denize sıfır ve deniz manzaralı Apart mutfaklı 4 kişilik daire kiraladım . Kampanyalar ile peşin fiyatına 9 taksit olarak 22000 tl ye geldi. Denize sıfır sadece oda olarak aldım. Çevresinde 9 tane setcart geçen lokanta var. @Gökhan Tuna verdiği linkten baktım. Bayramda Cunda , Ağustosda Datça olmak üzere toplam 50 bin tl ye iki tatil planlamış olduk. Hangi apart o? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Hangi apart o? Datça Fora Apart 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: ooovvv bayramda cunda o kadar yanlış seçimki... @İlkay Başaran Bakacağız bir hal çare. Biz biraz kalabalığı seviyoruz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: ooovvv bayramda cunda o kadar yanlış seçimki... @İlkay Başaran Daha yanlışı mahşer yeri 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Nisan Paylaş 21 Nisan İlkay Başaran yazdı: Daha yanlışı mahşer yeri Cunda'nın her sezonu + Bayramda Mardin. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Cunda'nın her sezonu + Bayramda Mardin. Dün dayının biri travegoyu sokmuş restorantların az yukarısına kadar. Döneyim demiş dönememiş de kilitlenmiş. 2 km kuyruk var ben motorla geçerken arabanın biri çaprazdı. Az kenara alın ben bari gideyim dedim "ooh valla iyi böyle biz bekleyelim" diyor. Al motoru git ver bana arabayı ben beklerim dedim. 7 kasa bmw 1 yaşında ancaktır. Gülüyor. Yemedi. Yiyeydi iyiydi ya 1 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bakacağız bir hal çare. Biz biraz kalabalığı seviyoruz. belediyenin tost ve çay yeri bile kazık ötesiydi bir bayramda gittiğimizde. bir de trafikte sıra oluyordu otoparka girebilmek için. dahada gitmem yani o derece feci birşey. Hüseyin Sönmez yazdı: Cunda'nın her sezonu + Bayramda Mardin. bodruma giriş kavimler göçü de olabilir 3. destinasyon. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: belediyenin tost ve çay yeri bile kazık ötesiydi bir bayramda gittiğimizde. bir de trafikte sıra oluyordu otoparka girebilmek için. dahada gitmem yani o derece feci birşey. bodruma giriş kavimler göçü de olabilir 3. destinasyon. Otelin kendi otoparkı var denize sıfır. Benim seyehat planın gece karanlığında olacak. belki etkisi olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Darbaz yazdı: 9 tane setcart geçen lokanta var gündelik 158 tl harcamaya kısıtlanan kartlardan değil dimi? vesile ile sezon dışı yani şu an cunda da 5 adet kalamar içeren 1 tabak 550 TL miş... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: gündelik 158 tl harcamaya kısıtlanan kartlardan değil dimi? vesile ile sezon dışı yani şu an cunda da 5 adet kalamar içeren 1 tabak 550 TL miş... Balık restoranları çok iyi. Akvaryumdan seçtiriyorlar. Alıyor önünde. Tazgahın altında bir delik, oraya bırakıyor geri havuza. 5 senedir orada kadrolu takılan balık var. Esas balık arkadaki dolapta Selası 10 gün önce verilmiş 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts