Ali Darbaz 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Bende eşimin aile ziyaretinde silikonla yapıştırılmış koltuk kenar süslerini gıdımngıdım sökmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ali Darbaz yazdı: Datca tatilinin tarihi sorun çıkıcak gibi duruyor. Neden? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Neden? Hiç sorma. 670 tl su faturası gelmiş 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Neden? Eşimin çalıştığı firmada tarihler konusunda sıkıntı çıktı. onunla uğraşıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ali Darbaz yazdı: Eşimin çalıştığı firmada tarihler konusunda sıkıntı çıktı. onunla uğraşıyor. Cunda ya bayramda gelme bence, bir haftasınonu baharda gel, o zaman tadına varırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ali Darbaz yazdı: Datca tatilinin tarihi sorun çıkıcak gibi duruyor. Bordrolu olmak çok güzel.. Ben hayatımda gelecek haftayı bile plaklayamıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Evren Erakçora yazdı: Cunda ya bayramda gelme bence, bir haftasınonu baharda gel, o zaman tadına varırsınız. Gözümde canlandırdım. Cunda esnafı bayramda somon avlayan ayıları aklıma getiriyor her zaman. Isıırp ısırıp bırakıyor namussuzlar. 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bordrolu olmak çok güzel.. Ben hayatımda gelecek haftayı bile plaklayamıyorum.. Bordrolu olunca da az çalışıp az maaş alıyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bordrolu olunca da az çalışıp az maaş alıyorsun abi Çok çalışsan da az alıyoruz. Ayrıca bol bol vergi veriyoruz. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bordrolu olmak çok güzel.. Ben hayatımda gelecek haftayı bile plaklayamıyorum.. senin izin isteme gibi derdin de yok abi biz izin isteyince sebebini falan sorguluyorlar Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Gözümde canlandırdım. Cunda esnafı bayramda somon avlayan ayıları aklıma getiriyor her zaman. Isıırp ısırıp bırakıyor namussuzlar. 10 seneden fazla oldu sanırım . Bir bayramda cundaya gitme gafletinde bulunmuştum. Saatler süren bekleyişin ardından bir restoranda oturacak bir masa bulup tereyağlı güveç karides ve 2 kişiye 1 balık söyleyebildik. Yiyecek hiçbirşey kalmamış ada da Karides güvecin içinde kişi başı 1 er tane vardı ve 1 er dilim ekmekden fazlasını getirmediler. Gelen hesabı anlatmama hiç gerek yok . 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bordrolu olunca da az çalışıp az maaş alıyorsun abi E çok çalışıp az kazansan ne yapacaktın.. Denizde bile telefon kapatamamak ne demek sen bilir misin.. Hüseyin Sönmez yazdı: Ayrıca bol bol vergi veriyoruz. Vergiden kaçış yok ben de fena ödüyorum.. Ali Gülmez yazdı: senin izin isteme gibi derdin de yok abi biz izin isteyince sebebini falan sorguluyorlar Keşke izin alacak bir merciim olsaydı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Ersen Tapan yazdı: 10 seneden fazla oldu sanırım . Bir bayramda cundaya gitme gafletinde bulunmuştum. Saatler süren bekleyişin ardından bir restoranda oturacak bir masa bulup tereyağlı güveç karides ve 2 kişiye 1 balık söyleyebildik. Yiyecek hiçbirşey kalmamış ada da Karides güvecin içinde kişi başı 1 er tane vardı ve 1 er dilim ekmekden fazlasını getirmediler. Gelen hesabı anlatmama hiç gerek yok . Bayram öncesi orada olcaz belki teet geçeriz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ersen Tapan yazdı: 10 seneden fazla oldu sanırım . Bir bayramda cundaya gitme gafletinde bulunmuştum. Saatler süren bekleyişin ardından bir restoranda oturacak bir masa bulup tereyağlı güveç karides ve 2 kişiye 1 balık söyleyebildik. Yiyecek hiçbirşey kalmamış ada da Karides güvecin içinde kişi başı 1 er tane vardı ve 1 er dilim ekmekden fazlasını getirmediler. Gelen hesabı anlatmama hiç gerek yok . Benim de o kadar oldu. Bir kaç yer var böyle daha ayak basarsan balıklar öpsün dediğim. Bodrum, Cunda, Marmaris, Karadeniz yaylaları, Göcek vs. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Benim de o kadar oldu. Bir kaç yer var böyle daha ayak basarsan balıklar öpsün dediğim. Bodrum, Cunda, Marmaris, Karadeniz yaylaları, Göcek vs. Karadeniz hariç katılıyorum Bodrum, ölüdeniz, cunda. Bodruma girip, arabadan inmeden geri dönmüşlüğüm var. Bir de her seferinde istanbula bir daha arabayla gitmeyeceğim diyorum ama mecburen gidiliyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Yedigöllere haftasonu gidip birde ertesi gün resmi tatil ise sakın gitmeyin ucundan görüp geri dönmüştüm trafik bir kitlendi aman allahım ankara istanbul ve bolu çevre illeri herkes oraya gidiyormuş Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Çalışan/İşveren (İşyeri olan) arasındaki düello gibi olmuş son mesajlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Vergiden kaçış yok ben de fena ödüyorum.. sabun tükkanı aç lambo ların ile garaj yaparsın, garaj duvarlarını Land den tasarlarız Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Karadeniz hariç katılıyorum Bodrum, ölüdeniz, cunda. Bodruma girip, arabadan inmeden geri dönmüşlüğüm var. Bir de her seferinde istanbula bir daha arabayla gitmeyeceğim diyorum ama mecburen gidiliyor Karadeniz'e bilhassa Trabzon!a en son ne zaman gittin? Biz arap kılığında girmeye çalışırken yakalandık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: istanbula bir daha arabayla gitmeyeceğim diyorum istanbul da merkeze park edilir oradan toplu taşımaya sızılır , gel gezdireyim, ama yalnız gel Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Çağlar Bayur yazdı: istanbul da merkeze park edilir oradan toplu taşımaya sızılır , gel gezdireyim, ama yalnız gel Arabayla ile Sultan Ahmet'e gezmeye gitmeye çalışan köylü tanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Nisan Paylaş 24 Nisan bir de tatil günü şehri gezen postacılar vardır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Nisan Paylaş 24 Nisan İlkay Başaran yazdı: Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. işin ucunda ölüm yokya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts