Köksal Yılmaz 24 Nisan Paylaş 24 Nisan (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Karadeniz'e bilhassa Trabzon!a en son ne zaman gittin? Biz arap kılığında girmeye çalışırken yakalandık. Karadeniz'in yanlış tarafına gitmişsin, Giresun'a gel abi, temmuz 2024 ten(kg aldık alttakilere ek ücret ödemedik). 24 Nisan tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Ersen Tapan yazdı: 10 seneden fazla oldu sanırım . Bir bayramda cundaya gitme gafletinde bulunmuştum. Saatler süren bekleyişin ardından bir restoranda oturacak bir masa bulup tereyağlı güveç karides ve 2 kişiye 1 balık söyleyebildik. Yiyecek hiçbirşey kalmamış ada da Karides güvecin içinde kişi başı 1 er tane vardı ve 1 er dilim ekmekden fazlasını getirmediler. Gelen hesabı anlatmama hiç gerek yok . dondurmacıya gitmek için adanın gerisinden konvoy vardı üç sene önce bayramda öyle diyeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Karadeniz'e bilhassa Trabzon!a en son ne zaman gittin? Biz arap kılığında girmeye çalışırken yakalandık. En son eski qashqai ile girmiştim.. demekki 6 yıl olmuştur.. Uzun gölün arap halini gördüm yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Doğan Arşiray yazdı: dondurmacıya gitmek için adanın gerisinden konvoy vardı üç sene önce bayramda öyle diyeyim. hayrat olarka mı dağıtıyorlar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Çağlar Bayur yazdı: hayrat olarka mı dağıtıyorlar x5 rakama satılınca kıymetli oluyor. Birde şovmen bi eleman var kızgın yağa ekmek hamurunu top top atıp kızartıyor. Maliyetinin x30 u kazanıyordur. Çok acaip milletiz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan Paylaş 25 Nisan İlkay Başaran yazdı: x5 rakama satılınca kıymetli oluyor. Birde şovmen bi eleman var kızgın yağa ekmek hamurunu top top atıp kızartıyor. Maliyetinin x30 u kazanıyordur. Çok acaip milletiz. Rambo mu ronaldo mu ne... Çağlar Bayur yazdı: hayrat olarka mı dağıtıyorlar Hayret edersin o derece 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Rambo mu ronaldo mu ne... Hayret edersin o derece Doğru, robocop mu terminatör mü öyle birşeydi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Servet Aydın yazdı: Bi karar verin ismine @küfür Cekunun babası ben çıkmayayım şimdi kafam patatese döndü 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Nisan Paylaş 25 Nisan İlkay Başaran yazdı: Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. Belki birşey vardır ve buluruz diye geliyoruz ısrarla. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan İlkay Başaran yazdı: Şu cunda da millet ne buluyor ben anlamıyorum. Harbiden hiçbirşey yok. Ayvalık da öyle. Ben 3 ncüye gidiyor olacam. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Ayvalık, Sarımsaklı yolu Türkiye nin en güzel yolu bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts