Köksal Yılmaz 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Harçları ziraat bankası gişesinden yatırmıştım, internet, atm vs kabul edilmiyordu(2023) 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak Paylaş 17 Ocak İlkay Başaran yazdı: Yaban domuzu da vurmayın sabit hedef falan yapın bence. Doğaya çok faydası olan bir canlı ve yavruları efsane sevimli. Yavruları mıncıklarken anneye teyzeye yakalnayın ama öldürürler adamı. Yaban domuzlarına gidip insan öldürmeyin desene asıl! 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Önder Özcan yazdı: Yaban domuzlarına gidip insan öldürmeyin desene asıl! Sahte ateş suyu içmişsin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet bence bir bildiği vardır Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ocak Paylaş 17 Ocak İlkay Başaran yazdı: Sahte ateş suyu içmişsin Diyorum gözüm neden görmüyor🧐 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Doğan Arşiray yazdı: bence bir bildiği vardır Ne diyon sen! Çık dışarı ! Gel lan gel hadi ! 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak Paylaş 17 Ocak İlkay Başaran yazdı: Sahte ateş suyu içmişsin İçiliyor muydu o 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet millete silah veriyor Bir kaç bin doleros verebilirsin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Ne diyon sen! Çık dışarı ! Gel lan gel hadi ! pardon abi yaptık bir hata... Yorum bağlantısı
Celal Aydın 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Stoeger P3000 Pompalı modeline göz diktim şu sıra. Beretta Teknolojisi ile üretiliyormuş İstanbul'da. Konunun açıldığı iyi oldu, en azından şu prosedürleri çözmem lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Servet Aydın yazdı: Bana sapan bile vermeyen devlet millete silah veriyor Siz de mızrak yok muydu abi sapan hangi döneme ait. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Siz de mızrak yok muydu abi sapan hangi döneme ait. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Celal Aydın yazdı: Stoeger P3000 Pompalı modeline göz diktim şu sıra. Beretta Teknolojisi ile üretiliyormuş İstanbul'da. Konunun açıldığı iyi oldu, en azından şu prosedürleri çözmem lazım. Site yönetiminden talep olsun o zaman Ateşli silahlar diye bir bölüm @emmi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak Paylaş 17 Ocak emmiyi alsın götürsünler bi de karikatür patlatalım 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Olimpiyatlarda daha büyük başarılar bekliyoruz. Silahla aramız iyi ülkeyiz ama senelerdir başarımız yok. Bu sene bi tabancada olay olduk. trap atan nerdeyse adam yok. hepsi rus çinli kanadalı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Olimpiyatlarda daha büyük başarılar bekliyoruz. Silahla aramız iyi ülkeyiz ama senelerdir başarımız yok. Bu sene bi tabancada olay olduk. trap atan nerdeyse adam yok. hepsi rus çinli kanadalı. Trap bizim bildiğimiz alıştığımız birşey değil hocam, yol tebalası bizim milletin uzmanlık alanı, yol tabelası şeklinde trap yapsınlar, stratosfere kadar fırlasa gene vururuz.. 1 5 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Sevdiğim konular, Yivli başlangıç için ağır olur hocam, makbulu olan 308 win mermisi de pahalı bulundurma ruhsatı da pahalı, benim tabancanın ruhsatı yenilemeye 2 yıl kaldı bakalım ozamana kaç bin lira olacak. Armsan RS S1 öneririm, hobi atıcısı iseniz, üstüne türlü modifikasyonlar ile harika bir seviyeye geliyor. Tabanca tüfek bilimum ateşli silahlar ilgi alanımdır, her türlü soru sorup danışabilirsiniz. Cem Işık yazdı: Trap bizim bildiğimiz alıştığımız birşey değil hocam, yol tebalası bizim milletin uzmanlık alanı, yol tabelası şeklinde trap yapsınlar, stratosfere kadar fırlasa gene vururuz.. Rize İkizderede mermi deliği olmayan yol tabelası yoktu abi en son, hatta 50 70 hız sınırı tabelası atıcıların favorisidir, 0 rakamın tam deliğin ortasında en az 5 mermi izi bulunur Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Önder Özcan yazdı: Yaban domuzlarına gidip insan öldürmeyin desene asıl! Domuz kadar berbat bir hayvan yoktur yahu, en son köyde birisi vefat etti gömüldüğü günün gecesi domuz sürüsü mezarlığa geliyor, merhumun kokusunu alıyor toprağını kazarak yarıya indiriyor, ben gözümle gördüm resmen düzlemiş tepe kızmını kazmış komple. o dönem vefat eden abimizin ailesi köyde canlı domuz bırakmamışlardı, canı yanmayan bilemez, aylarca uğraşıp bahçeyi ekiyoruz, çitleri kırıyorlar dağıtıyorlar bahçeyi talan ediyorlar, bitanesi pointer cinsi köpeğimi yaraladı evin kapısının önünde. Aynı şekilde ayılar da öyle, 8 tane kovanı parçaladılar onlardan sebep köyde arıcılık yapamıyoruz, koskoca hayvan dikine ağaca tırmanıyor evin duvarına tırmanıyor. Ayı vurmanın çok ciddi cezası var o ayrı, zaten ayıya bi atışta öldürdün öldürdün, yoksa sen ölüsün, yaylada gece yola çıkmış arabayla durduk bize yol vermiyor, yolun ortasına oturmuş bizde ayıyı bekliyoruz kalksın diye. Ayıyı görünce sessiz sedasız yoluma bakarım hiç ayıyla münakaşaya girmedim ancak domuzu gördüm mü affetmem, it sürüsü gibi geziyorlar 10 tane arka arkaya konvoy yapıyorlar. Başta büyükleri arkada yavruları. Rize trabzon bölgesi domuzdan çok çekmiştir, bahçelerde mısır bırakmaz Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Aydın Sert yazdı: Mayıs 2025 bitişli standart ruhsatımı kart ile değiştirmek için eylül 2024 te başvuru yaptım, hala ses seda yok. Muhtemelen Büyük ve kalabalık bir şehirde olduğunuz içindir. Benim ki bir haftada geldi adresime. Yorum bağlantısı
Emre Demir 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Olimpiyatlarda daha büyük başarılar bekliyoruz. Silahla aramız iyi ülkeyiz ama senelerdir başarımız yok. Bu sene bi tabancada olay olduk. trap atan nerdeyse adam yok. hepsi rus çinli kanadalı. iyi bir trap ya da skeet tüfeği ortalama 400/500k civarı, kaliteli fişek kutusu 600/700 -1000 tl tüfek aldık fişek aldık gittik poligona , sporcu atıcı değilseniz poligona almıyorlar , onu da hallettik eğitici hakem vs yok diye almıyorlar. Bizim memleket de geliştirilebilecek bir durum değil , hem gelişmiş olacaksınız hem de maddi yönden hazır olmanız lazım bunları hallettikten sonra sponsor geliyor. Sponsor olmadan çok zor, sponsor olacaklar hazır yetişmiş sporcu istiyorlar işin reklam boyutundalar gençlere 1milyon dolar yatırım yapmak yerine 2m dolara hazır başarılı sporcuya sponsor oluyorlar. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Emre Demir yazdı: iyi bir trap ya da skeet tüfeği ortalama 400/500k civarı, kaliteli fişek kutusu 600/700 -1000 tl tüfek aldık fişek aldık gittik poligona , sporcu atıcı değilseniz poligona almıyorlar , onu da hallettik eğitici hakem vs yok diye almıyorlar. Bizim memleket de geliştirilebilecek bir durum değil , hem gelişmiş olacaksınız hem de maddi yönden hazır olmanız lazım bunları hallettikten sonra sponsor geliyor. Sponsor olmadan çok zor, sponsor olacaklar hazır yetişmiş sporcu istiyorlar işin reklam boyutundalar gençlere 1milyon dolar yatırım yapmak yerine 2m dolara hazır başarılı sporcuya sponsor oluyorlar. Bu Skeet tüfeklerinin özelliği nedir de bu kadar pahalı acaba? Ebrar Tüfek yazdı: zaten ayıya bi atışta öldürdün öldürdün Tek atışla ayı ölüyor mu? Ok ile öldüren gördüm de keleş mermisi bile geçmiyor diyorlardı. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Tek atışla ayı ölüyor mu? Ok ile öldüren gördüm de keleş mermisi bile geçmiyor diyorlardı. Winchester in dual bond mühimmatı var 12 kalibre için, veya sterling markasının 40+ gram magnum slugları var, namlu 71 veya 76 olacak magnum mühimmat atabilmek için. çok yağlı bir hayvan olduğu için vücuda atılan mermi sadece yaralar, kafaya atmadan tekte yere düşmesi zor zaten o yüzden dedim özellikle yakın mesafede ikinci atışa izin vermez, yara aldığı anda o adrenalin ile 10 a böler adamı. onun haricinde yivlide 7.62 olur 308win mag olur, 6.5 creedmoor bunların hepsi tekte öldürür. Yivsiz de 12 kalibre ve magnum fişek olacak yoksa ayının akşam yemeği olursunuz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ebrar Tüfek yazdı: yara aldığı anda o adrenalin ile 10 a böler adamı. Asker kuzenimin Kastamonu’da görev yaparken yaşadığı şeyleri dinlemiştim. Bir tane de fotoğraf göstermişti. Bir ayının insana neler yapabileceği orada aklıma geldi. Korkunç bir kuvveti var. Ebrar Tüfek yazdı: namlu 71 veya 76 olacak Bende Vursan 92A var. Bu mühimmatları atabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Asker kuzenimin Kastamonu’da görev yaparken yaşadığı şeyleri dinlemiştim. Bir tane de fotoğraf göstermişti. Bir ayının insana neler yapabileceği orada aklıma geldi. Korkunç bir kuvveti var. Bende Vursan 92A var. Bu mühimmatları atabilir miyim? Bende Askerliği Sarıkamışta yaptım, ayılardan çok çektik aleni şekilde sokakta gezerlerdi. Bir kaç vukuata şahit oldum bende. Cidden öyle Benim tüfeğin tek sistemli modeli sizinki, bende de Vursan 95A var. Bizimkiler 71 namludur güvenle atabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts