Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: TK ve İB adlarındaki zanlılar evlerinde sahte elektrik üretmeye çalışırken yakalandı. İB sandığın için bir şeyler arıyordu. Motor mu ne bilmiyorum. Ben de suçsuzum. Zaten şarj edilmiyor. Hiprit benimki 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? karavan için mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: karavan için mi ev veya dükkan Güney kesimde kışın ılık yerler için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat evde webasto ben duymadım öyle multi nakitli birini tanıyamadık Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Şubat Paylaş 4 Şubat eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Doğan Arşiray yazdı: eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. fueloil belki webasto daha verimlidir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Doğan Arşiray yazdı: eskiden mazotlu kat kaloriferleri vardı... o olur ancak. 10 numara yakıt satarlardı, aslen yağ idi şimdi yasak yakması Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İB sandığın için bir şeyler arıyordu. Motor mu ne bilmiyorum. Ben de suçsuzum. Zaten şarj edilmiyor. Hiprit benimki Bi tutuklayalım delillere bakalım önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klima-ısı pompası mı yoksa webasto mu ucuza gelir? Araçta webasto ucuza gelir bence Çok soğuk mekanda işe yarar zaten denk geldim eberschpaher ( nasıl yazılıyosa) marka olanın volvo elektrikli için webastosu var hem pil hem iç mekan için. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bi tutuklayalım delillere bakalım önce Araçta webasto ucuza gelir bence Çok soğuk mekanda işe yarar zaten denk geldim eberschpaher ( nasıl yazılıyosa) marka olanın volvo elektrikli için webastosu var hem pil hem iç mekan için. elektrik fatura muhabbetine dükkanlarda webasto ile ısıtma reklamları dönmeye başladı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrik fatura muhabbetine dükkanlarda webasto ile ısıtma reklamları dönmeye başladı. dalga formunu bozarak akım çekme yolları var ama yasak. bazı tasarruf yaptığını iddia eden mucit amcalar böyle kalofierler yapıp sattılar satıyorlardı. Elektrik çalıyorsunuz aslında demekten yorulmuştum. Şimdi yine türer. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Şubat Paylaş 26 Şubat “Süper izin” ile her şey çözülecek merak etmeyin Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: “Süper izin” ile her şey çözülecek merak etmeyin 5000 aşanlara villa vereceklermiş 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Anlamadım yine bir kısmını indirimli tarifeden almışız. Daha fazla gelmesini bekliyordum. 1660₺ uygun gibi geldi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat 2024’te 5000’i geçenler 2025’te indirimsiz kullanacak 2025’te sınırı geçmezse 2026’da indirimli. Geçerse 2027’ye de geçmiş olsun. Kafadaki soru işareti şu. 2025’te 5000’i geçen için indirimsiz tarifede 2026 beklenecek mi? 3 ay muhabbeti var. Orayı netleştiremedik Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Emre Şimşek yazdı: Anlamadım yine bir kısmını indirimli tarifeden almışız. Daha fazla gelmesini bekliyordum. 1660₺ uygun gibi geldi 2024 yılında 5263kw tüketim ile 5 bin kw limitini aşmış görünüyorsunuz. SMS gelmedi mi size ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Emre Şimşek yazdı: Anlamadım yine bir kısmını indirimli tarifeden almışız. Daha fazla gelmesini bekliyordum. 1660₺ uygun gibi geldi Geçen yıl 5000 i geçmişsin.. Senin hiç şansın yok.. Senin fatura hep zamlı gelecek.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Bu fatura normal gelmiş. 248 kwh üzerine eskisi gibi yüsek fiyattan vermişler sadece. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Şubat Paylaş 27 Şubat yıllık 5000 kw geçenler için evlere güneş paneli kurulmasının zaman gelmiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Bu fatura normal gelmiş. 248 kwh üzerine eskisi gibi yüsek fiyattan vermişler sadece. Dağıtıcı firma da kanunu tam anlamamışsa, yeterli altyapıyı hesaplamayı kuramamışsa eski tarifeden göndermiştir. Gelecek faturada yansıtabilir. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dağıtıcı firma da kanunu tam anlamamışsa, yeterli altyapıyı hesaplamayı kuramamışsa eski tarifeden göndermiştir. Gelecek faturada yansıtabilir. Altyapıyı tamamlayanlarda fatura 3 kademe oldu. Yarın benim faturada gelecek göreceğiz ne çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Ben haftasonları evde 12 saat uçak uçurduğum halde gelen ceyan parası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat doğru dürüst bir yazı hiçbir yerde yok, 01/04/2025 diye mesaj gedli kaynak: CK boğaziçi, yaşayıp görecez yapcak birşey yok Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen yıl 5000 i geçmişsin.. Senin hiç şansın yok.. Senin fatura hep zamlı gelecek.. Ama neden gelmedi? Bir kısmı indirimli Erdoğan Temur yazdı: 2024 yılında 5263kw tüketim ile 5 bin kw limitini aşmış görünüyorsunuz. SMS gelmedi mi size ? Gelmişti geçen ay. Yüksek tarifeden gelmesini bekliyordum. Mehmet Göktürk yazdı: Cari yıl 5000 olmamış daha Geçen yıla bakıp bu yılı zamlandırmaları lazımdı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts