Mehmet Göktürk 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Emre Şimşek yazdı: Ama neden gelmedi? Bir kısmı indirimli Gelmişti geçen ay. Yüksek tarifeden gelmesini bekliyordum. Geçen yıla bakıp bu yılı zamlandırmaları lazımdı. Anayasaya aykırı.. adam belki kullanmıcaktı bilseydi??? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Emre Şimşek yazdı: Ama neden gelmedi? Bir kısmı indirimli Şubattan itibaren gelecek bence.. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Bize çoktan geldi 8.000 liralık fatura 15,500 oldu. EnerjiSA Şubat faturası Site ortak alan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Anayasaya aykırı.. adam belki kullanmıcaktı bilseydi??? onu şöyle çözüyorlar. Şu an zamlı tarife aslında zam değil diyor. Gerçek fiyatı o diyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Geçen yıl 5 bin kw geçen komşumda faturaya SKTT eklenmiş. yeni bir sözleşme vs. yapılmadı. Bu da benim fatura ama iki ayda 1200kw oldu bile, 5 bini geçtikten sonra bende o kervana katılacağım. takvim yılının bitmesini beklemeyeceklerdir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Erdoğan Temur yazdı: Geçen yıl 5 bin kw geçen komşumda faturaya SKTT eklenmiş. yeni bir sözleşme vs. yapılmadı. Bu da benim fatura ama iki ayda 1200kw oldu bile, 5 bini geçtikten sonra bende o kervana katılacağım. takvim yılının bitmesini beklemeyeceklerdir. 2024 dönemi 5000’i geçmişse şu an bile yüksek tarifeden gelecektir. Gelmiyorsa biz bazı şeyleri yanlış biliyoruz demektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2024 dönemi 5000’i geçmişse şu an bile yüksek tarifeden gelecektir. Gelmiyorsa biz bazı şeyleri yanlış biliyoruz demektir. blme, mutlu ol. sakız satışları azalacakmış mesela 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Erdoğan Temur yazdı: Geçen yıl 5 bin kw geçen komşumda faturaya SKTT eklenmiş. yeni bir sözleşme vs. yapılmadı. Bu da benim fatura ama iki ayda 1200kw oldu bile, 5 bini geçtikten sonra bende o kervana katılacağım. takvim yılının bitmesini beklemeyeceklerdir. 4,285 ne olabilir çok çok yüksek bir tarife.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Emre Şimşek yazdı: 4,285 ne olabilir çok çok yüksek bir tarife.. elektriğin gerçek maliyeti demek ki, asılnda kamulaştırılsa ne iyi olurdu 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Mart Paylaş 1 Mart Emre Şimşek yazdı: Anlamadım yine bir kısmını indirimli tarifeden almışız. Daha fazla gelmesini bekliyordum. 1660₺ uygun gibi geldi Geçen ay 3150 son faturam 2950 tl geldi bende fazla bekliyordum,yüksek tüketici sınıfındayım Aydem şaka yapıyor sanırım yeni fatura kaç gelecek merak ettiim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Mart Paylaş 1 Mart Aslında cimere yazıp sormak lazım neden ucuz geldi diye ama yanlışlıkla doğru karar vermelerine neden olurum diye korkuyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 1 Mart Paylaş 1 Mart Elektrikli araç şarjı olup da 5000 altında kalma şansı var mı? Benim şu anda yıllık tüketim 3000 görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Saygın Can Oğuz yazdı: Elektrikli araç şarjı olup da 5000 altında kalma şansı var mı? Benim şu anda yıllık tüketim 3000 görünüyor. 2 milyon abonenin (yaklaşık 6-7 milyon insan en az) 5000 üzerinde... iş nedeniyle yahut ufak kasaba diye binemeyenlerin geçmez. Bir de altlı üstlü çift dairesi olanlar problem yaşamaz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Mehmet Göktürk yazdı: altlı üstlü çift dairesi olanlar problem yaşamaz. aynı binadan iki ev almam daha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: aynı binadan iki ev almam daha gayrimenkul zengini olmak başka şey. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart boşa bahane aramayın, yazın kenara, benzinli arabaya denk gelecek, yedirmezler panel dahil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart Paylaş 2 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: boşa bahane aramayın, yazın kenara, benzinli arabaya denk gelecek, yedirmezler panel dahil Kelimeleri biz mi diziyoruz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts