Ali Darbaz 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Merhaba Eski İstanbul Kırklareli Yolu cumartesi nasıldır. Trafik olurmu, Bu yolu bilenler anlatabilir mi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak O yollar çok virajlı, trafik olmaz. Ben o tarafa devamlı gidip geliyorum. Otoyoldan gidip çerkezköy çıkışından çerkezköy> kapaklı> saray sonrası attığınız resimdede var. Saray dan sonra gireceğiniz yolları görünce iyiki otoyoldan gelmişiz diyeceksiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: Trafik olurmu, adam sabah kalkmış , etrafna bakıyor, dünyada tek kalmış filmileri olur ya, burada onu tadabilirsin. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Harika ozaman, Bmw teknolojili motorumla, F1 teknolojisi şanzımanımı test etmek için virajlı asfaltı güzel yol arıyordum. Kıyı köye kadar viraj yapabilirmiyim. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: adam sabah kalkmış , etrafna bakıyor, dünyada tek kalmış filmileri olur ya, burada onu tadabilirsin. Ama sonra hep başkalarıda çıkıyor işler değişiyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: Harika ozaman, Bmw teknolojili motorumla, F1 teknolojisi şanzımanımı test etmek için virajlı asfaltı güzel yol arıyordum. Kıyı köye kadar viraj yapabilirmiyim. Dikkat et bir hafriyat kamyonu viraj konusunda tüm bildiklerini unutturabilir. 8 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Dikkat et bir hafriyat kamyonu viraj konusunda tüm bildiklerini unutturabilir. 20 sene önce Saray'da askerlik yaparken hafriyat kamyonlarının biçtiği arabalara müdahale edilirdi bizim birlikten, kıyıköy- kostra vs tarafının yollarına dikkat etmek gerek.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ersen Tapan yazdı: Ama sonra hep başkalarıda çıkıyor işler değişiyor 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Dikkat et bir hafriyat kamyonu viraj konusunda tüm bildiklerini unutturabilir. Dün sisli bir dağ yolunda sakince ilerlerken tır bana yaptı, adam sağa yaklaşacağına sellektör yapıyor viraj vs olsa selamızı okuturdu. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Subaşı’na kadar bölünmüş yol. Sonrası bölünmemiş yol. Cumartesi sabah kimse olmaz. Öğleden sonra az bir şey yoğunlaşır. Ama pek kullanılan bi güzergah değil. oraya kadae gitmişken bulgar sınırında nato radarı var. Oraya git dipnusa mağarası falan da var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Hani hiçliğin ortasında idi harfiyat kamyonlarıda nerden çıktı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Subaşı’na kadar bölünmüş yol. Sonrası bölünmemiş yol. Cumartesi sabah kimse olmaz. Öğleden sonra az bir şey yoğunlaşır. Ama pek kullanılan bi güzergah değil. oraya kadae gitmişken bulgar sınırında nato radarı var. Oraya git dipnusa mağarası falan da var depom yetmez. Yarım depo 25 litre ile çekmeköy kıyıköy çekmeköy yapıp geleceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: hiçliğin ortasında idi harfiyat kamyonlarıda nerden çıktı. müteahhitler hiçliği sever, sağlı sollu inşaat sahası oraları Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: Hani hiçliğin ortasında idi harfiyat kamyonlarıda nerden çıktı. depom yetmez. Yarım depo 25 litre ile çekmeköy kıyıköy çekmeköy yapıp geleceğim. son depo mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: son depo mu? Sendekinin aksine , halis mulis subab kaldırma teknolojisi mevcut bulduğu termal verimliliği en yüksek olan atmosferik motorlardan birine sahibim. Deepseek söyledi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: Deepseek söyledi. Bu deep seek yapay zeka işinde çığır açacak gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Sendekinin aksine , bunu da mı söyledi? beni tanıdıkar. Siz devam edin beyler. 28 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Arabayı test etmek için en ideal güzergah bumudur, yine kartepeyemi çıkayım. Kartepe yoğundur diye gitmek istemedim ama kartepe gibi zorlayıcı bir yolda burası aklıma geldi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hipermilci adamın virajla f1 şanzımanla ne işi var? Senin eski karbüratörlü civic alıp az yakma fantazileri için arabanın koltuklarını falan sökmen gerekmiyor muydu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Murat Sahın yazdı: Hipermilci adamın virajla f1 şanzımanla ne işi var? Senin eski karbüratörlü civic alıp az yakma fantazileri için arabanın koltuklarını falan sökmen gerekmiyor muydu? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: E viraji naapcan? Ben 6 litre yakıyorum ortalama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ali Darbaz yazdı: allam ne kadaa nominal şartlar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Kartepe ye turist yolundan değil yuvacık tarafından çık rampa tırmanmaya dayanabilir diyorsan 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Kartepe ye turist yolundan değil yuvacık tarafından çık rampa tırmanmaya dayanabilir diyorsan Yuvacıkdan Kartepeye giden bir çok yol var. Ayrıca kış vakti turist yolunun uzağında yollarda kalırsam araayıda çektirmekte zorlanırım. 28 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Dün sisli bir dağ yolunda sakince ilerlerken tır bana yaptı, adam sağa yaklaşacağına sellektör yapıyor viraj vs olsa selamızı okuturdu. Yeni yetme şoför onlar. Daha doğrusu direksiyon çevirip gaza basıyor. Yaptığının hepsi bu. Bilgi birikim, yol kontrolü, trafik öngörüsü yok. Bu şekilde araba süren de çok. Sorsan yolların kralı. Ondan başka şoför yok. Kazaya karışırsa da kaçacak delik arar. Delikanlılıkları burunlarını boka sokana kadar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts