Selçuk Bakış 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Yeni yetme şoför onlar. Daha doğrusu direksiyon çevirip gaza basıyor. Yaptığının hepsi bu. Bilgi birikim, yol kontrolü, trafik öngörüsü yok. Bu şekilde araba süren de çok. Sorsan yolların kralı. Ondan başka şoför yok. Kazaya karışırsa da kaçacak delik arar. Delikanlılıkları burunlarını boka sokana kadar. İşleri karşıdakini nasıl korkuturum, nasıl gaz başarım vs, kendi ebatında bir araca denk gelince de korkudan varacakları yere elleri dizleri titreyerek varırlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Şu gergi sorununu hafta içinde halletmek istiyorum. Halledersem cumartesi yola düşeceğim. Hafta içi çözülemezse artık Cumartesi hallettircem. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Yeni yetme şoför onlar. Daha doğrusu direksiyon çevirip gaza basıyor. Yaptığının hepsi bu. Bilgi birikim, yol kontrolü, trafik öngörüsü yok. Bu şekilde araba süren de çok. Sorsan yolların kralı. Ondan başka şoför yok. Kazaya karışırsa da kaçacak delik arar. Delikanlılıkları burunlarını boka sokana kadar. İstanbul'dan otobüsle ankaraya gidiyorduk seneler evvel babamla, bolu dağında sisten göz gözü görmüyor, bizim şöför bastıkça basıyor gaza. Otomobiller 30 km gibi hızla flaşörleri açık zor şer giderken biz sol şeritte 80-90 gidiyoruz. Şöförün arkasındaki koltuktayız. Bilader dedim az yavaş gitsene 10 metre öteyi görmüyoruz.. Abi dedi ben yolları ezberledim sen merak etme. Len yolları ezberledin hadi kabul de, yolda belki kaza oldu,50 metre ötede arabalar girdi birbirine duruyorlar yolun ortasında, onları da mı ezberledin? diye sorunca, ee öö haklısın abi onu akıl edemedim deyip yavaşladı.. 3 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts