Fatih Sarıkaya 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Arkadaşlar bir kompleksimiz vardı, bitirdik. Şimdi fitness bölümünü spor aletleriyle doldurmam lazım. Bana tavsiye verebileceğiniz bir şeyler var mı. Nerden almalıyım. Nelere dikkat etmeliyim. İçinizde bu işi yapan var mı? varsa makbule geçer. Yada decathlon dan alıp geçeyimmi. Hem iyi mal almak istiyorum hem de öpülmemek istiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Fatih hocam hayırlı olsun. bizim firmanın inşaatı. İnşaat bitti arkasını topluyoruz şimdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çok kişi kullanacak ve uzun yıllar kullanılacaksa ucuz ve bireysel kullanıma dönük dambıl harici aletler iş yapmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak İlkay Başaran yazdı: Çok kişi kullanacak ve uzun yıllar kullanılacaksa ucuz ve bireysel kullanıma dönük dambıl harici aletler iş yapmaz. Başka bir komplekste fitness aletleri koymuştuk amma ömrü dediğin gibi pek uzun olmadı. Dandik mal sattılar bize herhâlde demiştim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Başka bir komplekste fitness aletleri koymuştuk amma ömrü dediğin gibi pek uzun olmadı. Dandik mal sattılar bize herhâlde demiştim. Site kullanımında dediğim gibi eve yönelik aletlerin makara, kablo kaynak vs kalitesi yetersiz kalır. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Ben pek anlamam ama 10 yıl önce gittiğim spor salonunda "diesel fitness" , "sprit" , "voit" ve "bhfitness" markalarını hatırlıyorum. Bu işi profesyonel yapan firmalar vardır muhakkak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Arkadaşlar bir kompleksimiz vardı, bitirdik. Şimdi fitness bölümünü spor aletleriyle doldurmam lazım. Bana tavsiye verebileceğiniz bir şeyler var mı. Nerden almalıyım. Nelere dikkat etmeliyim. İçinizde bu işi yapan var mı? varsa makbule geçer. Yada decathlon dan alıp geçeyimmi. Hem iyi mal almak istiyorum hem de öpülmemek istiyorum. Eğer Kaliteli bişey isteniyorsa ayrıca uzun yıllar kullanılacaksa Profitness öneririm. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Şöyle bir site var, kendileri kuruyorlar sanki. https://www.sporvebiz.com/proje-ve-danismanlik/ 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Ocak Paylaş 29 Ocak İkinci el bakabilirsiniz. Kapanan spor salonları oldukça kaliteli parçaları iyi fiyata verebiliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Benimde oğlan heveslendi salona falan gitti sonra terli terli gelip gidiyor dikkat etmiyor diye letgodan 2 .el ağırlık istasyonu aldım piyasada 15-16 binden aşağı değildi 6 bine aldım çocuk aldırmış babasına hiç kullanmamış nerdeyse,bende zaten döküm dambıl seti ,mekik aleti ,uzun bar ve ağırlık plakaları mevcuttu iyi oldu evde takılıyor artık.Bende arada vakit geçiriyorum.Fatura falan lazım değilse alınabilir Letgo da çok var. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Belediyelerin vs kullandığı şu aşağıdaki linkteki ürünler iş görmez mi daha dayanıklı olur bence? https://www.karadenizparkbahce.com/dis-mekan-park-fitness-spor-aletleri/?srsltid=AfmBOoqa26vvHZj4lWQu4TI1mmTYkd1acJ9AMVt1jlEo4g9fb_ffNxxC 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak herkesin hemen her sitenin bir heves alıp sonra hiç kullanmadığı cihazların ikinci elde bulunması çok rahat olabilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Cem Işık yazdı: Belediyelerin vs kullandığı şu aşağıdaki linkteki ürünler iş görmez mi daha dayanıklı olur bence? https://www.karadenizparkbahce.com/dis-mekan-park-fitness-spor-aletleri/?srsltid=AfmBOoqa26vvHZj4lWQu4TI1mmTYkd1acJ9AMVt1jlEo4g9fb_ffNxxC Bunlar dış mekan için abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: Bunlar dış mekan için abi. Dışarı koyun sizde 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts