H.Cenk Bayrakçı 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Evren Barış Özbek yazdı: Eylül 2025'te aldığım Bosch Aerotwin silecekleri taktım. Şöyle bir fikir var aklımda. Yazın silecekler kış ya da bahar kadar lazım olmuyor( tabi böcek,toz, pislik falan temizlemek gerekebilir). Acaba yazın adi silecek takıp, kışın ya da sonbaharda yağmurlar başlayınca düzgün silecek mi taksak. yazın çok sıcaklarda mahvoluyor silecekler. Gerçi kışın soğukta da tam tersi. Bilemedim. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Qashqainin sileceği de değiştirmem lazım. 2 yılı geçti, önümü iyi sıyırmamaya başladı. Goodyear reklamı düşüyor önüme. kullanan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 14 Ocak Paylaş 14 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Şöyle bir fikir var aklımda. Yazın silecekler kış ya da bahar kadar lazım olmuyor( tabi böcek,toz, pislik falan temizlemek gerekebilir). Acaba yazın adi silecek takıp, kışın ya da sonbaharda yağmurlar başlayınca düzgün silecek mi taksak. yazın çok sıcaklarda mahvoluyor silecekler. Gerçi kışın soğukta da tam tersi. Bilemedim. Bende silecek degistirmeyi düşünüyorum geçen sene atsız bir silecek takım almıştım uygun fiyata ancak bu kış pek işe yaramamaya başladı bende kaliteli birsey alayım diyorum bosch aklımda ama Goodyear fiyat olarak daha makul sizin bu yazın eskiyi kışın yeniyi takma fikri bence mantikli 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqainin sileceği de değiştirmem lazım. 2 yılı geçti, önümü iyi sıyırmamaya başladı. Goodyear reklamı düşüyor önüme. kullanan var mı? Ben aldım, ilk 5-7 gün çizgili sildi, sonra kusursuza döndü. PArasına göre bence ok. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Şöyle bir fikir var aklımda. Yazın silecekler kış ya da bahar kadar lazım olmuyor( tabi böcek,toz, pislik falan temizlemek gerekebilir). Acaba yazın adi silecek takıp, kışın ya da sonbaharda yağmurlar başlayınca düzgün silecek mi taksak. yazın çok sıcaklarda mahvoluyor silecekler. Gerçi kışın soğukta da tam tersi. Bilemedim. Lastik gibi yazlık kışlık mı yapsak dicemde yapısı bozuluyor zamanla. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ben uzun zamandır yazlık ve kışlık olarak 2 takım silecek kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak (düzenlendi) Boşdan daha kaliteli bence. Tavsiye ederim. Hatta Özdilek varsa yakınınızda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. 15 Ocak tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Metin Akbal yazdı: Ben SWF Valeo dan daha iyisini kullanmadım. Çok para be hocam. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Tevfik Işık yazdı: Çok para be hocam. Çok ama etkili 😅 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Goodyear aldım takımını 359.10 tl ye İnt aldım gelince deneyecem inşallah memnun kalırım eskileri yazın bunları kışın kullanacam Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Evren Barış Özbek yazdı: Ben uzun zamandır yazlık ve kışlık olarak 2 takım silecek kullanıyorum. Demek ki yalnız değilim. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Demek ki yalnız değilim. Yaşadığım şehir çok sıcak olduğu için silecekler iyi de olsa yaz sıcaklarına dayanmıyor. Bende kış mevsiminde iyi olanları yaz mevsiminde eski olanları kullanıyorum. Bu şekilde 3 yıl kullandığım silecekler oldu. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Arabayı alalı 30 Ocakta bir yıl oldu. Bir yıllık kullanım ve deneyimlerimi anlatmaya çalışayım. Bir yılda 13700km yol kat etmişim. 13700km'nin ortalama yakıt tüketimi kadranda 6.1lt/100km görünüyor. Ancak pompa ölçümlerimde 6.6lt/100km çıktı. Kadran yarım litre eksik gösteriyor. Kullanımı rahat, özellikle uzun yolda yormuyor. Görüş açısı iyi, ancak ön direkler geniş olduğu için kör noktalar oluyor. Özellikle köşe dönüşlerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Cam suyu kapasitesi 2,5lt. Çabuk bitiyor. Silecekler otomatik konumda iken fasıla hızı biraz hızlı. 3-4 saniyede bir çalışıyor. Yağmur çiselerken yada yavaş yağarken kontrolü ben alıyorum. Adaptif hız sabitleyici güzel çalışıyor. Şerit ortalama yok. Şerit takibin çizgiye yakın, orta ve uzak olarak 3 ayarı var. Çizgiye yakın seçilirse, araba şerit çizgileri arasında sağ sol yapıyor. Uzak seçilirse daha stabil gidiyor, ancak sürekli uyarı veriyor. Multimedia içinde navigasyon var. Harita eski. Servise gidince güncelleyin dedim. Aracınızdaki harita güncel dediler. Telefonun haritalarını kullandığım için çok dert etmedim. Arabanın süspansiyonu sert. Ara hızlanmaları ağırlığına göre fena değil. Daha önce de yazmıştım, dönüş çapı geniş. Açılır cam tavan hem ferahlık katıyor, hem doğanın arabanın içinde hissedilmesini sağlıyor. Bagaj bir tık küçük, ama sığıyoruz. Son olarak, hafif hibrit olmasına rağmen manevralarda, ilk kalkışta ve 2km civarında elektrikle hareket ediyor. Şimdilik bu kadar. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Arabayı alalı 30 Ocakta bir yıl oldu. Bir yıllık kullanım ve deneyimlerimi anlatmaya çalışayım. Bir yılda 13700km yol kat etmişim. 13700km'nin ortalama yakıt tüketimi kadranda 6.1lt/100km görünüyor. Ancak pompa ölçümlerimde 6.6lt/100km çıktı. Kadran yarım litre eksik gösteriyor. Kullanımı rahat, özellikle uzun yolda yormuyor. Görüş açısı iyi, ancak ön direkler geniş olduğu için kör noktalar oluyor. Özellikle köşe dönüşlerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Cam suyu kapasitesi 2,5lt. Çabuk bitiyor. Silecekler otomatik konumda iken fasıla hızı biraz hızlı. 3-4 saniyede bir çalışıyor. Yağmur çiselerken yada yavaş yağarken kontrolü ben alıyorum. Adaptif hız sabitleyici güzel çalışıyor. Şerit ortalama yok. Şerit takibin çizgiye yakın, orta ve uzak olarak 3 ayarı var. Çizgiye yakın seçilirse, araba şerit çizgileri arasında sağ sol yapıyor. Uzak seçilirse daha stabil gidiyor, ancak sürekli uyarı veriyor. Multimedia içinde navigasyon var. Harita eski. Servise gidince güncelleyin dedim. Aracınızdaki harita güncel dediler. Telefonun haritalarını kullandığım için çok dert etmedim. Arabanın süspansiyonu sert. Ara hızlanmaları ağırlığına göre fena değil. Daha önce de yazmıştım, dönüş çapı geniş. Açılır cam tavan hem ferahlık katıyor, hem doğanın arabanın içinde hissedilmesini sağlıyor. Bagaj bir tık küçük, ama sığıyoruz. Son olarak, hafif hibrit olmasına rağmen manevralarda, ilk kalkışta ve 2km civarında elektrikle hareket ediyor. Şimdilik bu kadar. Evren abi resmen benim kendi konumda dün yazdıklarimi tam kullanici gibi değerlendirmişsin. Cam suyu haznesi ve silecek oto konumu bagaj ve amortisorler kisminada altina imzami atiyorum.Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 1.5 hala satılıyormu yoksa 1.3 ten mi devam mı diyecektim fiyat listesin de renegade yok Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Evren abi resmen benim kendi konumda dün yazdıklarimi tam kullanici gibi değerlendirmişsin. Cam suyu haznesi ve silecek oto konumu bagaj ve amortisorler kisminada altina imzami atiyorum.Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan. Teşekkür ederim Sinan. Fatih Keskin yazdı: 1.5 hala satılıyormu yoksa 1.3 ten mi devam mı diyecektim fiyat listesin de renegade yok Üretimi 2024 te bitti. 2025 te elde kalanları sattılar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: 1.5 hala satılıyormu yoksa 1.3 ten mi devam mı diyecektim fiyat listesin de renegade yok Jeep'te şu an tek model satışta. Yıl ortasına doğru bir çok marka modellerini getirecek. Jeep için herhangi bir duyuru yapılmadı lakin. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Jeep'te şu an tek model satışta. Yıl ortasına doğru bir çok marka modellerini getirecek. Jeep için herhangi bir duyuru yapılmadı lakin. Dün yeni Compass'ın Türkiye lansmanı yapıldı. 21-28 Şubat arasında test sürüş günleri varmış. Satışına ne zaman başlarlar bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts