Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: 2 hafta önce 33200km de iken periyodik bakım yapıldı. Karterde küçük bir yağ kaçağı olduğu için garanti dahilinde conta siparişi verildi. Ancak haftasonu olması nedeniyle parçanın en iyi ihtimalle pazartesi gelebileceği, salı bakım, onarım ile testlerin yapılacağı ve aracın çarşamba günü teslim edilelebileceği söylendi. Buna ek olarak ikame araç verilerek servisten uğurlandık. Arabayı almaya gittiğimde arabayla ilgili her şey yapılmış, araç temizlenmiş, otoparkta beni bekliyordu. Güzel bir hizmet olmuş. İyi günlerde kullanılsın. Benim amortisörler ve yağmur sensör kapağı sipariş edilmiş, 1-1.5 ay sürecekmiş gelmesi. Acil bir durumda parça lazım olsa hapı yuttuk Markaların stok tutma eğilimleri de çok değişti, sanırım artık bu da bir kriter olmak durumunda 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Güzel bir hizmet olmuş. İyi günlerde kullanılsın. Benim amortisörler ve yağmur sensör kapağı sipariş edilmiş, 1-1.5 ay sürecekmiş gelmesi. Acil bir durumda parça lazım olsa hapı yuttuk Markaların stok tutma eğilimleri de çok değişti, sanırım artık bu da bir kriter olmak durumunda Servislerde neredeyse sarf malzeme dışında parça yok gibi. Ellerinde tutmuyorlar. Lazım olunca ana depodan, orada da yoksa fabrikadan istiyorlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Güzel bir hizmet olmuş. İyi günlerde kullanılsın. Benim amortisörler ve yağmur sensör kapağı sipariş edilmiş, 1-1.5 ay sürecekmiş gelmesi. Acil bir durumda parça lazım olsa hapı yuttuk Markaların stok tutma eğilimleri de çok değişti, sanırım artık bu da bir kriter olmak durumunda Arkadasin Opelin kaza sonrasi ön radari kaza sonrasi hasar aldi sadece vin number ile yurtdisindan geliyormus. 3 ay bekledi. Evren Barış Özbek yazdı: Servislerde neredeyse sarf malzeme dışında parça yok gibi. Ellerinde tutmuyorlar. Lazım olunca ana depodan, orada da yoksa fabrikadan istiyorlar. Abi ikame araç ne verdiler? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Arkadasin Opelin kaza sonrasi ön radari kaza sonrasi hasar aldi sadece vin number ile yurtdisindan geliyormus. 3 ay bekledi. Abi ikame araç ne verdiler? Alfa Romeo Tonale 1.5 hibrit 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Alfa Romeo Tonale 1.5 hibrit 😍 guzel bir ikameymis... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 😍 guzel bir ikameymis... Zehiri nasıl vereceklerini çok iyi biliyorlar. Şaka bir yana haftasonu olmasına rağmen ikame aracı bulmak için ve bizi mağdur etmemek için çok uğraştılar. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Zehiri nasıl vereceklerini çok iyi biliyorlar. Sen Tonale yazdigin an aklimdan gecen cumle tamda buydu. Tonale olmasa direk Compass verirlerdi sana. 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts