Fatih Uzun 15 Nisan Paylaş 15 Nisan hayırlı olsun,bunun içinde playstore uygulaması mevcutmudur?Youtube dan video izlenebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Fatih Uzun yazdı: hayırlı olsun,bunun içinde playstore uygulaması mevcutmudur?Youtube dan video izlenebiliyor mu? Teşekkür ederim. İkisi de sadece kablolu androidauto ve carplay i kablosuza çeviriyor. Play store ve YouTube yok. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Fatih Uzun yazdı: hayırlı olsun,bunun içinde playstore uygulaması mevcutmudur?Youtube dan video izlenebiliyor mu? Bu üründe hepsi mevcut. Kullanıyorum çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/carlinkit-tbox-ambient-android-13-8-128gb-google-playstore-netflix-youtube-kablosuz-wireless-carplay-android-auto-sim-kart-destekli-sm6225-chipset-android-box-pm-HBC00006NMOMP?wt_gl=cpc.dsa.camp1635355636adgr63152656260&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRoaCkB81nbkg_HRGA1QaVHpxA&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac8oeytNKEPR73Q1e45a4SdIpBXnPeLUrapPRAyEy88ik4d-oDuBJnYaAukzEALw_wcB 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Aydın Sert yazdı: Bu üründe hepsi mevcut. Kullanıyorum çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/carlinkit-tbox-ambient-android-13-8-128gb-google-playstore-netflix-youtube-kablosuz-wireless-carplay-android-auto-sim-kart-destekli-sm6225-chipset-android-box-pm-HBC00006NMOMP?wt_gl=cpc.dsa.camp1635355636adgr63152656260&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRoaCkB81nbkg_HRGA1QaVHpxA&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac8oeytNKEPR73Q1e45a4SdIpBXnPeLUrapPRAyEy88ik4d-oDuBJnYaAukzEALw_wcB Çok para Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çok para toyota bile olmuş 2.5 milyon Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Çağlar Bayur yazdı: toyota bile olmuş 2.5 milyon Sen toyotayı beğenmiyor musun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sen toyotayı beğenmiyor musun.. beğeni beğenmem değil yani markanın rakam değeri kıyası için eskiden güzel arabaları da vardı pistlerde gazlanırdı Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çok para Dolar 30 küsür iken 100 dolara aldıydım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Aydın Sert yazdı: Bu üründe hepsi mevcut. Kullanıyorum çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/carlinkit-tbox-ambient-android-13-8-128gb-google-playstore-netflix-youtube-kablosuz-wireless-carplay-android-auto-sim-kart-destekli-sm6225-chipset-android-box-pm-HBC00006NMOMP?wt_gl=cpc.dsa.camp1635355636adgr63152656260&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRoaCkB81nbkg_HRGA1QaVHpxA&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac8oeytNKEPR73Q1e45a4SdIpBXnPeLUrapPRAyEy88ik4d-oDuBJnYaAukzEALw_wcB Araçda çok zaman geçirsem düşünürdüm ama sabah bin akşam dön günlük 10km yapıyorum,gerçekden ciddi paraymış. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Arabanın torpido gözünü, Aliexpress'ten aldığım raf ile biraz daha işlevsel hale getirdim. Eski hali: Yeni hali: 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Güzel görünüyor abi 👍 Android auto kısmını anlamadım ama.. kabloluyu begenmedin yerine aldiğın kablosuz mu? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Alpay Sumer yazdı: Güzel görünüyor abi 👍 Android auto kısmını anlamadım ama.. kabloluyu begenmedin yerine aldiğın kablosuz mu? Arabada kablolu androidauto & carplay var. Ben ilk fotoğraftaki cihazla kablosuza çevirdim. Ancak ilk aldığım kablosuz cihazın usb bağlantısı kabloluydu. Ben kablo görmek istemediğim için direk usb soketlisini aldım. Yani bir nevi cihazın kablosunu ortadan kaldırdım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Evren Barış Özbek yazdı: Arabada kablolu androidauto & carplay var. Ben ilk fotoğraftaki cihazla kablosuza çevirdim. Ancak ilk aldığım kablosuz cihazın usb bağlantısı kabloluydu. Ben kablo görmek istemediğim için direk usb soketlisini aldım. Yani bir nevi cihazın kablosunu ortadan kaldırdım. Bende cok ugrasmistim kablo yüzünden.. Onca dert ettigim sey cekmecede duruyor.. 😞 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Yaz mevsimi gelirken havuzlu ve 3d denilen kauçuk paspas takımı ve bagaj havuzu aldım. Halı paspas takımını temizleyip depoya kaldırdım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Arabanın fabrika çıkışında bagajda bölümlendirilmiş bir strafor, lastik tamir kiti v.s. üstünde de halıfleks benzeri biraz sertleştirilmiş zemin kaplaması vardı. Stepne alınca bagaj avadanlık rafı denilen sert zemin rafını aldım. Altında stepnenin yanında kriko takımı, elektrikli pompa, trafik seti, 3 adet kamp sandalyesi, 1 masa, ufak tefek alet edevat var. Hatta biraz boş alan bile var. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Evren Barış Özbek yazdı: Arabanın torpido gözünü, Aliexpress'ten aldığım raf ile biraz daha işlevsel hale getirdim. Eski hali: Yeni hali: Bu söküp komple kaplasana.. koyduğun şeyler ses yapmaz. Evren Barış Özbek yazdı: Altında stepnenin yanında kriko takımı, elektrikli pompa, trafik seti, 3 adet kamp sandalyesi, 1 masa, ufak tefek alet edevat var. Hatta biraz boş alan bile var. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Bu söküp komple kaplasana.. koyduğun şeyler ses yapmaz. Maşallah Ağbi şimdilik torpidoda ses yok. İlerleyen zamanlarda duruma göre ince keçe ile kaplayabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts