İçeriğe Yönlendir

Konut Kredisi Hakkında Birkaç Soru

Deniz Kom

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

image.png.41f71723ea275b5eaa4a4d1fcf1b4cd8.png

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Önümüzdeki bina deprem anında , yanımızda ki bina sonradan yıkıldı.. Depremden sonra dört kat üstüne katiyen , kesinlikle , zinhar izin verilmeyecek denildi. Şu an iki binanın da altıncı katı yapılıyor. Bu hafta yedinci kat çıkacak..E bir de kottan almışlar al sana sekiz kat..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Sağlam yaptıktan sonra zemin etüdüne uygun hareket edildikten sonra çok katlı bina yapmakta ne gibi problem olabilir? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Sağlam yaptıktan sonra zemin etüdüne uygun hareket edildikten sonra çok katlı bina yapmakta ne gibi problem olabilir? 

Şehircilik problemli olur. sokaktan işleyen insan sayısı, elektrik dağıtımı, kanalizasyon, trafik vs vs.

Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Elbette ki problem olmaz . Ama Deprem sonrası verdikleri söz gibi kontrollerde  güven vermiyorsa sıkıntı.. Zira bu izinlerin yarın 12 - 15 kata çıkmayacağı ne malum..

Mehmet Göktürk yazdı:

Şehircilik problemli olur. sokaktan işleyen insan sayısı, elektrik dağıtımı, kanalizasyon, trafik vs vs.

Bu sıkıntılar zaten vardı şimdilerde ikiye katladı..

Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
Mehmet Göktürk yazdı:

Şehircilik problemleri ayrı. Kastım sadece deprem dayanımı

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Mehmet Göktürk yazdı:

image.png.41f71723ea275b5eaa4a4d1fcf1b4cd8.png

Tam olarak bunu yaşadım işte 1 ay önce. Eksper, istediğim eve çok komik bir değerlendirme biçti. O yüzden alamadım o evi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...