Mehmet Göktürk 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ülkemiz güzel. Ayrılmayın. Amerikadan selamlar Aynen bu.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ülkemiz güzel. Ayrılmayın. Amerikadan selamlar Almanyada kurulu düzenimiz olmasa dakka durmam tr ye gelirim yeğen? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: İlave verso var bi de Hocam Verso nun bilgisini paylaşabilir misiniz özelden buradan yasaksa Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Ali Uymaz yazdı: Hocam Verso nun bilgisini paylaşabilir misiniz özelden buradan yasaksa 2011 280K LPG takılı 600 isteniyor kazasız muayeneli vb araç gümüş renk gebze-tuzlada kampüste görülebilir. Yatırım tavsiyesi yahut ilan değildir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 2011 280K LPG takılı 600 isteniyor kazasız muayeneli vb araç gümüş renk gebze-tuzlada kampüste görülebilir. Yatırım tavsiyesi yahut ilan değildir. Teşekkürler hocam sağolun bilgilendirme için 🙏 Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Konuyu yeni gördüm İnan bey. Ben Niğde deyim. Yardımcı olabilirsem numaramı özelden gönderebilirim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Emrah Musalli yazdı: Konuyu yeni gördüm İnan bey. Ben Niğde deyim. Yardımcı olabilirsem numaramı özelden gönderebilirim. Merhaba, ilginize teşekkür ederim. Satıcıda netlik kazanmayan durumlar var. Beklemedeyim. Özelden yine numaralarımızı alalım. Bilgi almak için ihtiyacım olacak adam caymazsa. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Son güncelleme: Satıcının tutarsızlığı nedeniyle vazgeçtim. 1 haftadır fiyat teklifime geri dönsün diye bekliyorum. En sonunda bugün dayanamadım mesaj attım. Teklifimin 10 bin üstünü istedi. Ona da eyvallah dedim. Geç haber verdiğini ( gerci o haber vermedi ben zorla aldım ) ancak yarın izin alıp Pazartesi gece yola cikabilecegimi söyledim. Borcu varmış günlük faiz işliyormuş. Ben ona da eyvallah dedim. Otobüs bileti araştırıyorum ki bir mesaj daha geldi. Başka soran olursa diye kapora istiyor. Ulan 1 aydır araç ilanda. 10 gündür adını koyup da net fiyat vermedin. Pazartesi gece yola çıkacağım. Kar kış 9-10 saat yol gidecegim beni neyin beklediğinden, aracın nasıl cikacagindan habersiz. Ben o riski alıyorum adam 1 aydır satamadigi arabaya pazartesi müşteri gelirse diye kapora istiyor. Salı orda olmazsam satarsın bu kadar basit. Neyse gerildim baya. İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir sonraki fiyaskoda görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Dağılabiliriz.. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İnan Çınar yazdı: Son güncelleme: Satıcının tutarsızlığı nedeniyle vazgeçtim. 1 haftadır fiyat teklifime geri dönsün diye bekliyorum. En sonunda bugün dayanamadım mesaj attım. Teklifimin 10 bin üstünü istedi. Ona da eyvallah dedim. Geç haber verdiğini ( gerci o haber vermedi ben zorla aldım ) ancak yarın izin alıp Pazartesi gece yola cikabilecegimi söyledim. Borcu varmış günlük faiz işliyormuş. Ben ona da eyvallah dedim. Otobüs bileti araştırıyorum ki bir mesaj daha geldi. Başka soran olursa diye kapora istiyor. Ulan 1 aydır araç ilanda. 10 gündür adını koyup da net fiyat vermedin. Pazartesi gece yola çıkacağım. Kar kış 9-10 saat yol gidecegim beni neyin beklediğinden, aracın nasıl cikacagindan habersiz. Ben o riski alıyorum adam 1 aydır satamadigi arabaya pazartesi müşteri gelirse diye kapora istiyor. Salı orda olmazsam satarsın bu kadar basit. Neyse gerildim baya. İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir sonraki fiyaskoda görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Dağılabiliriz.. neydi araba? merak ettik. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat araba ne idi çatladım valla nasıl bir şey? volvö? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: araba ne idi çatladım valla nasıl bir şey? volvö? niğdede mi volvo 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: niğdede mi volvo niğde gizli hazine diyarı hocam 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 c Max tit x makyajlı kasa araç. Forumda makyajlı kasa yok sanırım. İlk olacaktı ama nasip değilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İnan Çınar yazdı: 2016 c Max tit x makyajlı kasa araç. Forumda makyajlı kasa yok sanırım. İlk olacaktı ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun Abi, forumda vardı bu kasadan, bu satıcıdan almadığın daha iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat yine nadir bir araç, bu niğde hazine dir. makyajsızı var forumda acaip donanımlı gören bir daha bakıyor. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yine nadir bir araç, bu niğde hazine dir. makyajsızı var forumda acaip donanımlı gören bir daha bakıyor. Abi 2013 titanium x paket vardı sıfır almıştım. Ekim'de sattım şimdi pişmanlık yaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Olanda bir olmayanda bin hayır vardır hiç üzülmeyin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts