Servet Aydın 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Az kaldı bitiyor. Sanıyorum ki iki ay sonunda halka arzı yapacağız. 36 5 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat (düzenlendi) Aga hayırlı uğurlu olsun. Cam giydirmeyi düzelt bence. Yarısı ingilizce yarısı türkçe olmuş. Kart değil de elektronik kart olsa daha anlaşılır olur. 6 Şubat tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Şubat Paylaş 7 Şubat (düzenlendi) hayırlı olsun Allah utandırmasın ayrıca land duruyormuş görmüş olduk Cam haricinde bina dışında güzel bir tabela olursa güzel olur ama Nihat abinin dediği gibi ingilizce türkçe çok karışık olmuş 7 Şubat tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun abi, Allah bol kazanç versin. açılış hediyesi olarak yangın söndürme tüpü aldım. 11 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Opel in yeni SUV u sandım ??? Hayırlı olsun abi. Bol kazançlar 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Şubat Paylaş 7 Şubat hayırlı ve bereketli olsun Servet abi. Yolun ve bahtın açık olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat abi hayırlı uğurlu olsun Rabbim bol kazançlar versin. bu dükkanın başka girişi varmı içeri araba giremeyecek mi lift nerede dışarıda mı duracak arızalanan aracın kartları dışarıda mı sökülecek elektrikli araba diyorsunuz ya sökerken yağmur yağarsa ıslanmaz mı çok duman çıkar 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Manası çok derin bir foto olmuş, yamuk yapana paspasla girerim, daha da olmazsa land ile dalarım Bu arada yeni işin, yeni yolun hayırlı olsun Abi, Allah utandırmasın, bol kazanç nasip eylesin. 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet abi Hayırlı olsun. Bereketli bol kazançlar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Nihat Palolu yazdı: Aga hayırlı uğurlu olsun. Cam giydirmeyi düzelt bence. Yarısı ingilizce yarısı türkçe olmuş. Kart değil de elektronik kart olsa daha anlaşılır olur. Millet bundan anlıyor kurban. Kart diyince haa diyor sanayi eşrafı 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet Aydın yazdı: Millet bundan anlıyor kurban. Kart diyince haa diyor sanayi eşrafı Yuro ile tamir edildiği için çıkan ses o, kaaarrrtttt 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı uğurlu olsun Elektrikli bi araç bulup gelmem lazım... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun abi, Allah bol kazanç versin. açılış hediyesi olarak yangın söndürme tüpü aldım. Valla çok güzel fikir.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts