Önder Özcan 8 Şubat Paylaş 8 Şubat İlkay Başaran yazdı: 150 nm traktör tarla sürüyor atmosferik 3 silindir dizel. Bak yanlış olmasın, 400 olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat Önder Özcan yazdı: Bak yanlış olmasın, 400 olmasın? Land rover de 140 nm ve 70 hp 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Şubat Paylaş 8 Şubat İlkay Başaran yazdı: 150 nm traktör tarla sürüyor atmosferik 3 silindir dizel. Gerçi emminin şanzımanı var ama, güç hiç bir şeydir son dişli oranı her şeydir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat Paylaş 8 Şubat İlkay Başaran yazdı: 150 nm traktör tarla sürüyor atmosferik 3 silindir dizel. Ondaki şanzımanı koyarsan olur tabi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ondaki şanzımanı koyarsan olur tabi. E bunda da şanzıman var o kadar olmasa da abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Oradan hiçbir araç çıkamaz kuru zemin olmadıkça. Teşekkürler beyler iyi dilekleriniz için 5 Yorum bağlantısı
Harun Özden 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Hayırlı olsun Servet abi Rabbim bol, bereketli kazançlar versin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat güzel lokanta var dediler yedik içtik , kart tamirimi varmış ben görmedim 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: güzel lokanta var dediler yedik içtik , kart tamirimi varmış ben görmedim pakistanlı çalıştırıyor arkada. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: pakistanlı Safran ve körileriniz değerinde alınır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Hayırlı olsun yer neresi acaba? Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun, Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Pillilerin web sayfalarına, forumlarına üyelik ve reklam işlerini ihmal etme. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun. Bol kazançlar. Konum alabilir miyiz. Buyurun efem https://maps.app.goo.gl/tMs8cXVMwhiL6Ncs8?g_st=com.google.maps.preview.copy 10 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Servet Aydın yazdı: Buyurun efem https://maps.app.goo.gl/tMs8cXVMwhiL6Ncs8?g_st=com.google.maps.preview.copy Hayırlı olsun Servet abi, bi 5 yıldız da benden ?. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Lan olm bak kredi kartım iki gündür kayıp. Migrostan kol gibi alışveriş mesajı geldi şimdi. Birileri evine stok mu yaptı naaaptı çıksın ortaya çabuk! 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Lan olm bak kredi kartım iki gündür kayıp. Migrostan kol gibi alışveriş mesajı geldi şimdi. Birileri evine stok mu yaptı naaaptı çıksın ortaya çabuk! Açılış heyecanı içinde yedin, yedirdin. Şimdi de suçlu arıyorsun . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Lan olm bak kredi kartım iki gündür kayıp. Migrostan kol gibi alışveriş mesajı geldi şimdi. Birileri evine stok mu yaptı naaaptı çıksın ortaya çabuk! aldıkların gelmemiş ne zaman gelecek mesajda yazılmamış mı ürünleri teslim almadan ödeme niye yapıyorsun gibi bir sürü soru sorarlar adama kartı bilgilerin yeterli filen kartının çalınmasına gerek yok kim de vardı senin bilgiler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Bi kasa brendi alınmış! Kim la o alkolik çıksın çabuk! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Bi kasa brendi alınmış! Kim la o alkolik çıksın çabuk! Onlar içmek içinmiydi Soba ne kadar hızlı tutuşuyor diye hayret etmiştik bizde. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Bi kasa brendi alınmış! Kim la o alkolik çıksın çabuk! oda kokusu olarak yani şoolmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: filen kartının çalınmasına gerek yok kim de vardı senin bilgiler 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Brendi denmiş en iyisi newşehirde. Şimdi taşlar oturmaya başladı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts