Servet Aydın 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bi doy doy İlkay Başaran yazdı: Brendi denmiş en iyisi newşehirde. Şimdi taşlar oturmaya başladı. Hangi taşlar? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Servet Aydın yazdı: Hangi taşlar? Kutsal taşlar işte Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Şubat Paylaş 12 Şubat @Servet Aydın abi bu arkadaş normal aküyü söküp onun yerine lifepo4 rc car bataryası demeti takıyor. Bunu yapmak mantıklı bir hareketmi güvenliği ne olcak. Normal içten yanmalı arabayada yapılabilir mi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İçten yanmalıya olur. Dayanımı kısa olacak O araçta da normal batarya yok aslında. Jell var Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Çağlar Bayur yazdı: oda kokusu olarak yani şoolmuş Cam silecek suyu diye şaaptım ben? 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Hayırlı uğurlu olsun ağabeyim, Allah bol bereketli kazançlar versin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Servet Aydın yazdı: İçten yanmalıya olur. Dayanımı kısa olacak O araçta da normal batarya yok aslında. Jell var Lityum batarya hızlı şarj olduğu için normal fosil arabanın alternatörünü yakarmı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Servet Aydın yazdı: Bi kasa brendi alınmış! Kim la o alkolik çıksın çabuk! bir rende dir o. yanlış yazılmış faturaya. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Servet, bırak pili falanda şöyle bir mekanizma yapta hepimizi kurtar 12 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: Servet, bırak pili falanda şöyle bir mekanizma yapta hepimizi kurtar Şu an nükleer ile ilgilenen Sayın King, saatli bomba yapar, sonra Bombacı Server olur. Bence kafasını karıştırmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Şu an nükleer ile ilgilenen Sayın King, saatli bomba yapar, sonra Bombacı Server olur. Bence kafasını karıştırmayalım. zaten geçen görmüşler koca sert ve sağlam bidonlar taşıyormuş, dur bakiim ne demişlerdi, ağır birşey, hah ağır sumu ne üretecekmiş, etraftanda santrifüjmü ne soruyormuş, yakın çevresi şu olmadan, miliServet ölçer yaklaşmasın bence yakıta gerek yok, kur geç işte 12 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: sağlam bidonlar taşıyormuş 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İsminin kim olduğu önemli olmayan, Kazancıoğlu, Göktürk, Tapan, Önal, Özcan, Bayur, Özyürek, Gerson, Yılmaz, Işık ve Keskin Soy isimli şahıslar kendi aralarında örgütlenip anarşik işlere karışmıştır. Şahıslar tamamen tükkan hediyesi kisvesi altında bir takım oluşumlar yapmış, gizlice şahsımı bir firmaya üye yaparak adresimi ifşa edip madur etmişlerdir. Gün içinde boyum kadar kargo gelince ahanda dedim kesin birini kestiler ve cesedi kokmasın diye dolaba koyup suçu bana iteleyecekler. Süperötesi zekamla dolabı boş teslim alıp içini doldurdum. Yemem ben böyle basit numaraları? 23 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Abi hayırlı uğurlu olsun içi hiç boş kalmasın inşallah 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Keselerine bereket keşke haberimiz olsaydı, birazda biz anarşik davranırdık. 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Şubat Paylaş 13 Şubat (düzenlendi) Helal olsun. 13 Şubat tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Servet Aydın yazdı: Yakışmış.. güle güle kullanalım.. Malum bir ayağımız orada yiyip içiyoruz 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tamer Topaç yazdı: Helal olsun. Tabi sadece buradan yazmakla olmuyor. Çorbada benim de tuzum olsun diyerek, tükan kirasını devralıyorum. kira yıllık ödeniyormuş $ olarak bazen yuro kabul ediyorlarmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Emin Önal yazdı: Değişik adam, dolap kapaklarını da ters takmış herşeyi ters, bir kere solak.... 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağlar Bayur yazdı: herşeyi ters, bir kere solak.... Kalemde sol, tebeşirde sağ, tüfekte sol, tabancada sağ elimi kullanıyorum, selamlar 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts