Ersen Tapan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ben sakız çiğnerken merdiven çıkamıyorum. Sigoracı sakız çiğnerken bile poliçe kitleyebiliyor aman kesebiliyor. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ersen Tapan yazdı: Sigoracı sakız çiğnerken bile poliçe kitleyebiliyor aman kesebiliyor. Keserim.. Fatihin poliçeyi benim qashqaiyi almaya giderken yolda kesmiştim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Keserim.. Fatihin poliçeyi benim qashqaiyi almaya giderken yolda kesmiştim.. keser şahdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ooo Sani bizi ezmiş.. Fatih Keskin bunun altında kalmaz.. Şimdi kapar gelir bir tane Weller WXD 2010 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo Sani bizi ezmiş.. Fatih Keskin bunun altında kalmaz.. Şimdi kapar gelir bir tane Weller WXD 2010 Estağfurullah ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo Sani bizi ezmiş.. Fatih Keskin bunun altında kalmaz.. Şimdi kapar gelir bir tane Weller WXD 2010 Ayy olsun nütfen çünküü 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Hayırlı olsun King. Rabbim muvaffak eylesin. Müşterin ve kazancın ve de en önemlisi huzurun bol olsun. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: keser şahdim Keserden şahit mi olur. 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Keserden şahit mi olur. itiraz eden elini masaya koysun , keser ile sohbete 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Kalkmış habire sövüyom diye şirinlik olarak çiçek ve çukuleta göndermiş. Yeni işin hayırlı olsun filan. Hayırlı olsun mu yoksa kız isteme mi anlamadım. Dur bi daha söviyim Tamer gillerin Topaç’ına Bi üç tane de aklı sıra kurnaz akşamın bi vakti aç aç geldi hayırlı olsun filan. Neymiş dolabı aldık içi de dolduğuna göre yeme hakkımız var. Bir de utanmadan ellerinde bozuk çin malı şeyler getirip tamir ettirdiler. Dolabı yarın kapıya koyacam. Bu iş pahalıya geliyo bana? 16 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: çukuleta ayır kenara gelince yeriz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ayır kenara gelince yeriz Heh kamberde geldi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Dolabın üzerindeki isimleri yasaklı isimler diye düşünmüştüm. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Tükanın önü nasıl? Toplantıları kaldırabilecek mi? En önemlisi Ali’nin üst kapak tamiri için müşteri portifi ayarlandı mı? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: Heh kamberde geldi aküLeriM şarjı bitio .. bi aRa gelyim şarj felan priz yanı masaMda çaY içeriM Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Emre Şimşek yazdı: Tükanın önü nasıl? Toplantıları kaldırabilecek mi? En önemlisi Ali’nin üst kapak tamiri için müşteri portifi ayarlandı mı? Uygun sayılmaz. Evler var. Sanayi bölgesi değil. Ancak yakında uygun mekanlar yeme içme güzel var. Mega etkinlikler için üniversite yakın zaten. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Helva etkinliği ne güzeldi ya. Bir daha olursa en iyi helvayı ben getireceğim. Ya da gönderirim 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Emre Şimşek yazdı: Tükanın önü nasıl? Toplantıları kaldırabilecek mi? En önemlisi Ali’nin üst kapak tamiri için müşteri portifi ayarlandı mı? İçten yanmalı motoru olanlar gelemez Çağlar Bayur yazdı: aküLeriM şarjı bitio .. bi aRa gelyim şarj felan priz yanı masaMda çaY içeriM Mahalleye elektrik mi satıyon da piller bitiyor Mehmet Göktürk yazdı: Uygun sayılmaz. Evler var. Sanayi bölgesi değil. Ancak yakında uygun mekanlar yeme içme güzel var. Mega etkinlikler için üniversite yakın zaten. 4 kişiden fazlasını kabul etmiyoruz İlkay Başaran yazdı: 00.00 dan sonraki etkinlikler nasıl acaba Çok eğlenceli gelsene 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: Bi üç tane aklı sıra kurnaz akşamın bi vakti aç aç geldi hayırlı olsun filan. Neymiş dolabı aldık içi de dolduğuna göre yeme hakkımız var. Bir de utanmadan ellerinde bozuk çin malı şeyler getirip tamir ettirdiler. Dolabı yarın kapıya koyacam. Bu iş pahalıya geliyo bana? Bunları kast ediyor. 1 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Köksal bişey mi çalıyo? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: Köksal bişey mi çalıyo? Önceden uyarmıştım, dedektörle de aradım çıkarken.. Sorun yok. Bişey alamadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts