Doğan Arşiray 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Elin yabancı kaskocusuna bak bi de bizimkine. Sen kalk orta asyadan gel, bunları da batıya sür. Öteki tarafta ceddimle işim var ikisi de gece ariyor dusunsene 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Doğan Arşiray yazdı: ikisi de gece ariyor dusunsene İlkay Başaran yazdı: Erkek sigortacılar kapatılsın. Erkekler kapansın :ilgili foto tam buraya göre be 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Elin yabancı kaskocusuna bak bi de bizimkine. Sen kalk orta asyadan gel, bunları da batıya sür. Öteki tarafta ceddimle işim var Evin sigortası bitmek üzere. Bence benimle iyi geçin. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Evin sigortası bitmek üzere. Bence benimle iyi geçin. Aha kesin yalayacak 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat İlkay Başaran yazdı: Erkek sigortacılar kapatılsın. Bence sen de iyi geçin.. Meganı alalı 355 gün olmuş.. 10 gün sonra seni bekleyen bir şey var. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Aha kesin çift dalacak Yalnızca olgun bağyan sigortacılar dagıp itsin. Mehmet Ozyurek yazdı: Bence sen de iyi geçin.. Meganı alalı 355 gün olmuş.. 10 gün sonra seni bekleyen bir şey var. Dağgıp itmeyin beni. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Bence sen de iyi geçin.. Meganı alalı 355 gün olmuş.. 10 gün sonra seni bekleyen bir şey var. özlemdir o lütfen, öyle olsun çünkü yoksa... Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Nisan Paylaş 2 Nisan fotoyu böyle tasarladı yapay zeka sonra dedim ki adam 50 yaşında ona göre revize et dedim 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan İnput olarak servetin resmini koyabilirsin 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: İnput olarak servetin resmini koyabilirsin Aklımda deli fikirler Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: İnput olarak servetin resmini koyabilirsin Yarın denerim hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan İlkay Başaran yazdı: Aklımda deli fikirler mesela nedir yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts