Mehmet Göktürk 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Tamer Topaç yazdı: Bana yakın değildir umarım sadece açılış ya.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: sadece açılış Hocam, hep öyle diyorlar sonra Açılışa özel patlama da olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Cumartesi sabah geliyorum abi. Hayırlı olsuna. Başka bir niyetim yok yani. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Ali Darbaz yazdı: Başka bir niyetim yok yani. Zaten lift yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Ali Darbaz yazdı: Cumartesi sabah geliyorum abi. Hayırlı olsuna. Başka bir niyetim yok yani. daha açılmadı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Tamer Topaç yazdı: Bana yakın değildir umarım Konu Servet abi ise, hiç bir yer yeterince uzak değildir.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Kart yerine beyin onarımı yazsaydı daha mı iyi olurdu? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Kart yerine beyin onarımı yazsaydı daha mı iyi olurdu? güzel olmuş sorun yok. daha güzelini bi sonraki büyük binada yapar. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: bi sonraki büyük binada yapar. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: daha açılmadı. Ama bütün sürprizi bozdun hocam Servet Aydın yazdı: Az kaldı bitiyor. Sanıyorum ki iki ay sonunda halka arzı yapacağız. Hayırlı olsun abi, bol kazançlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun abi kapıya bir elektrikli araç olmalı birde hybrid araç sahipleri içinde ekleme yapılmalı mı pil değişimi vs diye 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun. Allah daha çok versin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun abi. Güzel kazançlar nasip olsun 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun Nice mutlu senelere inşallah Servet abi ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Allah hayırlı müşteriler nasip etsin, yeni doğum günü partilerini artık yeni mekanda kutlamak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Elektrikli bi araç bulup gelmem lazım... Kemal abi akülü araba verebilirim. Servet abi hayırlı olsun. Hayırlı kazançlar dilerim. Yalnız tukkan ismi daha değişik olabilirmiş. Mesala big bang gibi bir şeyler. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Şubat Paylaş 7 Şubat (düzenlendi) Hayırlı ve bol kazançlı olsun. Açılış da, Portakallı ördek ve ananaslı ıstakoz ikramı fikrini sevmedim, gereksiz. Közlenmiş patlıcan yeter. Gerçi o da maliyetli. 7 Şubat tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı uğurlu olsun Servet abi. Bol bol kazançlar olsun. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun, Abi bol ve hayırlı kazançlar dilerim, doğum gününde bu arada... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat abi adresi verde ekiplere söyleyelim patlama çatlama ihtimali yüksek diye 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsunlar için çok teşekkürler patlama çatlama diyenler aksınız kopa sırf yeme içme için çökenler ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsunlar için çok teşekkürler patlama çatlama diyenler aksınız kopa sırf yeme içme için çökenler ? Abi hayırlı olsun allah bol kazançlar versin lütfen bedduanı geri alır mısın ?suzukinin parçası pahalı biliyon mu illa edeceksen de twingo için et bari 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts