Köksal Yılmaz 7 Şubat Paylaş 7 Şubat (düzenlendi) Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Hayırlı olsun yer neresi acaba? Gebzede Yeme içme denmiş bildirim geldi 7 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Gebzede Yeme içme denmiş bildirim geldi Trenle bile gelinebilir az yürüyerek. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat (düzenlendi) Hayırlı olsun, Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Pillilerin web sayfalarına, forumlarına üyelik ve reklam işlerini ihmal etme. 7 Şubat tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun abi. Allah bereketli bol kazançlar nasip etsin . 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet Aydın yazdı: Az kaldı bitiyor. Sanıyorum ki iki ay sonunda halka arzı yapacağız. Abi hayırlı uğurlu olsun. Bol, bereketli kazançlar olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Başlık bile manhettın kokuyor.. İngiliççe bilmeyenler de gelebilecekmi? 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Hayırlı olsun. Bol kazançlar. Konum alabilir miyiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsunlar için çok teşekkürler patlama çatlama diyenler aksınız kopa sırf yeme içme için çökenler ? aha tuttu bedduan kanala düşürdüm arabayı çıkamadım da acemilikten 1 3 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Cihat yazdı: aha tuttu bedduan kanala düşürdüm arabayı çıkamadım da acemilikten Geçmiş olsun ,lastikler nasıldı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat Yazar Paylaş 7 Şubat Mehmet Cihat yazdı: aha tuttu bedduan kanala düşürdüm arabayı çıkamadım da acemilikten kapılarda hasar yok inşallah. ordan normal çıkamazsın. dolgu yapman felan gerekir. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: kapılarda hasar yok inşallah. ordan normal çıkamazsın. dolgu yapman felan gerekir. gördüğüm kadarıyla kapılarda birşey yok hocam arkadaşı çağırdım çekerek çıkardık Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun ,lastikler nasıldı? lastikler 2023 sava eskimo 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Servet Aydın yazdı: Kart diyince Beyinci desek sanayi esnafı için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Hamit inan yazdı: Beyinci desek sanayi esnafı için Belki çorbacı gibi anlaşılabilir. 3 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Hayırlı olsun Servet Abi. Bol bereketli işler olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Cihat yazdı: aha tuttu bedduan kanala düşürdüm arabayı çıkamadım da acemilikten Buradan çıkabilmek için çok özel lastikler ve 400 nm falan tork gerekirdi Bununla geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Buradan çıkabilmek için çok özel lastikler ve 400 nm falan tork gerekirdi Bununla geçmiş olsun. Saydın mı? 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Hayırlı uğurlu olsun Servet abi, bol kazançlar Mehmet Cihat yazdı: aha tuttu bedduan kanala düşürdüm arabayı çıkamadım da acemilikten Geçmiş olsun Mehmet hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Önder Özcan yazdı: Saydın mı? Saymadım, saymıcam! 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Buradan çıkabilmek için çok özel lastikler ve 400 nm falan tork gerekirdi Bununla geçmiş olsun. 150 nm traktör tarla sürüyor atmosferik 3 silindir dizel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts