Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ayır kenara gelince yeriz 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: Köksal bişey mi çalıyo? Mangal hayali anladım ben. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Mangal hayali anladım ben. Mangal olmaz burda ya. Balkonlar çamaşır dolu İlkay Başaran yazdı: Ürün yerleştirme yapıyordur. Zulaya. Elbet çökecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Servet Aydın yazdı: Mangal olmaz burda ya. Balkonlar çamaşır dolu Yok yok olmaz tabi de pürmüz almış eline adam. ondan dedim. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 Şubat Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: @Çağlar Bayur Çabi'den bunu bekliyordum hayal kırıklığı oldu. Umarım telafi eder. Servet Aydın yazdı: @Çağlar Bayur Çabi'den bunu bekliyordum hayal kırıklığı oldu. Umarım telafi eder. 16 Şubat tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Köksal bişey mi çalıyo? Çakii çakii patlamiii Şu arkadaşları hazırlayacaktım 16 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat FLUKE 75 mi gördüm o fotoda yoksa imitasyon mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: FLUKE 75 mi gördüm o fotoda yoksa imitasyon mu? 30yılı devirdi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Sabi ve imitasyon... Şişme hariç hiç bir şey imitasyon olmaz. Şişme derken, bot yani. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Sani Gerşon yazdı: Sabi ve imitasyon... Şişme hariç hiç bir şey imitasyon olmaz. Şişme derken, bot yani. Marşa basıyordum nerdeyse 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo Sani bizi ezmiş.. Fatih Keskin bunun altında kalmaz.. Şimdi kapar gelir bir tane Weller WXD 2010 he alarım almasına da bugünler de bi toros un peşindeyim kasko trafik sana kalır 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Hayırlı işler, bol kazançlar abi. Allah neşenizi daim etsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: Kalkmış habire sövüyom diye şirinlik olarak çiçek ve çukuleta göndermiş. Yeni işin hayırlı olsun filan. Hayırlı olsun mu yoksa kız isteme mi anlamadım. Dur bi daha söviyim Tamer gillerin Topaç’ına Bi üç tane de aklı sıra kurnaz akşamın bi vakti aç aç geldi hayırlı olsun filan. Neymiş dolabı aldık içi de dolduğuna göre yeme hakkımız var. Bir de utanmadan ellerinde bozuk çin malı şeyler getirip tamir ettirdiler. Dolabı yarın kapıya koyacam. Bu iş pahalıya geliyo bana? Aç değilim dedim zorla yedirdin bilader. O şey de çin malı değildi tayvandı Mehmet Ozyurek yazdı: Bunları kast ediyor. 3 kişi diyor adam ÜÇ! Bizi ifşa edip kendini sıyırma olaydan. Ayrıca Köksalı dedektörle aradın ama beni aramadın beyfendi 2 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: kız isteme Sana hangisi geldi, Paketi açmadın dimi Hala teslim edilmeyen ürünler var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Fatih Keskin yazdı: he alarım almasına da bugünler de bi toros un peşindeyim kasko trafik sana kalır Servet Weller aldı zaten. boşver.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Servet Weller aldı zaten. boşver.. Aldı da hepsi sabit büyük, taşınabiliri ne zaman alacak, bir arkadaş soruyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Servet Weller aldı zaten. boşver.. Walkerdir o Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat Paylaş 17 Şubat İlkay Başaran yazdı: Walkerdir o Paul mü? Ölmüştü o? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Önder Özcan yazdı: Paul mü? Ölmüştü o? küllerini okyanusa atacaktık da lodosa denk geldi. ana asfalta gitti rahmetli 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Tamer Topaç yazdı: Sana hangisi geldi, Paketi açmadın dimi Hala teslim edilmeyen ürünler var İlla küfür etmeliyim di mi Mehmet Ozyurek yazdı: Servet Weller aldı zaten. boşver.. Kasko diyince sattın beni zalim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: İlla küfür etmeliyim di mi Kasko diyince sattın beni zalim bıyıklı acenta olmaz olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bıyıklı acenta olmaz olsun Elin yabancı kaskocusuna bak bi de bizimkine. Sen kalk orta asyadan gel, bunları da batıya sür. Öteki tarafta ceddimle işim var 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts