Selçuk Bakış Çarşamba 20:58 Paylaş Çarşamba 20:58 Çağlar Bayur yazdı: inanma hiç sahipleri çok kıl Araba sahibi kılsa o araba alınır 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:58 Paylaş Çarşamba 20:58 Selçuk Bakış yazdı: Araba sahibi kılsa o araba alınır mantıklı alsında 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 21:54 Paylaş Çarşamba 21:54 Çağlar Bayur yazdı: inanma hiç sahipleri çok kıl Sahibi ile tanıştık. Çok sevdik kendisini. Konusmalarimizda böyle bir satma havası sezdim ama hayırlısı bakalim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Murat Sahın yazdı: Yani satılık Kaç para?? Şaka bir yana, emmi ile telefon görüşmemizden sonra D segmenti eledim, C'den devam. FD6 civic almak gibi garip bir planım var, aklımdaki diğer seçenek tam olarak etorq. Bu iki aracı kıyaslarken aradaki 8 yaşa yakın model yılı farkını da göz önünde bulundurunca nedense egea ağır basıyor Donanım sıralaması aklimda değil ama eğer araçta çarpışma önleyici radar olan modelini alirsaniz. 1. Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığına dikkat edin. Sonrasın da maliyetli masraf cikarta bilir. 2. Eğer aldığınızda sistemde sorun yoksa, tamponun sağ alt tarafina çok dikkat edin. Kaldirima, kar kütlesine veya herhangi birseye vurmayin radar kolay hasar alacak veya kalibrasyonu bozulacak bir noktada. Radarın maliyeti yüksek, kalibrasyon isindende herkes anlamiyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Murat geçen hafta ikame araç olarak 2022 model 39k km de 1,4 egea kullandım ve geldiğim nokta 2016 1,25 fiesta bagaj hariç her yönden daha iyi bir araç. Abi mecburiyet diyebiliriz. Aile aracı olarak kullanıldığından o bagaja ihtiyaç var. Yoksa 1.6 titanyum fiesta tadından yenmez Uğur Kamil yazdı: Donanım sıralaması aklimda değil ama eğer araçta çarpışma önleyici radar olan modelini alirsaniz. 1. Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığına dikkat edin. Sonrasın da maliyetli masraf cikarta bilir. 2. Eğer aldığınızda sistemde sorun yoksa, tamponun sağ alt tarafina çok dikkat edin. Kaldirima, kar kütlesine veya herhangi birseye vurmayin radar kolay hasar alacak veya kalibrasyonu bozulacak bir noktada. Radarın maliyeti yüksek, kalibrasyon isindende herkes anlamiyor. Hocam sedanlarda yok bildiğim kadarı ile çarpışma önleyici. Bizi adamdan saymamışlar. Çağlar Bayur yazdı: mantıklı alsında Çabi 1.4T ve tam otomatik bir astra alsak nasıl olur? 1.4T konusunda bilgi alacak kimseyi bulamadım. Birileri pisyon çatlatıyor sekman kırıyor diyo, birileri yok öyle bir şey diyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Sahın yazdı: Çabi 1.4T ve tam otomatik bir astra alsak nasıl olur? 1.4T konusunda bilgi alacak kimseyi bulamadım. Birileri pisyon çatlatıyor sekman kırıyor diyo, birileri yok öyle bir şey diyor. Turbo manifold catlamasi ile piston segman kırma olayı var uyumsuz yağ ile. Uyumlu yagi Ali Cihangiroglu abiye sormak lazım Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Murat Sahın yazdı: Birileri pisyon çatlatıyor sekman kırıyor diyo, birileri yok öyle bir şey diyor. Egeayı almadan önce 2 tane 1.4T astradan döndüm ben de Manifolt çatlaması oluyo diyorlar. Riske atamadım eledim 1.4 Turbo Astrayı Yorum bağlantısı
Recommended Posts