Mustafa Resül Kara 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Merhaba, ikinci el araç alırken eskiden km boya vs bu gibi şeylere bakıyoruz. Eskiden 100 bin km geçmesin derdik. Ne hikmetse arabaların çoğu da 100 bin km altı olurdu ? Tüvtürk ün işe yaradığı konuların başında km kayıt altına olması oldu sanki şimdi piyasada ve ilanlarda 200 bin km- 300 bin kmlerde araçlar fazlasıyla artmaya başladı. Peki şimdi araç alırken yeni km kriterimiz ne olmalı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat EURO 6 da araçların 170bin km ye kadar emisyon değeri ya da motor özelliklerinde bir değişim olmaması, ayar gerektirmemesi istenmekte. Bu seneler içinde 80-100 binlerden buralara geldi. Km fiyatı etkileyen bir faktör ama bence çok önemli bir faktör değil. Km nin faktör olma sebebi arabalara bakmayan sahipleri olduğu zaman. sürekli bozuk yolda dere tepe çamur toz gidiyor yağ değiştirmiyor yakıt yerine tiner koyuyorsa tabi iki senede o araç ne olur. böyle kullanıcıdan alıyorsan eve km önemli. çünkü her gün araba kötüye gidiyor. En önemli faktör arabanın kurcalanıp kurcalanmadığı ve bakımının yapılıp yapılmadığı. major kaza ve tabi bir de içinin kırık dökükleri hep etkili. Arabanın yanmamış, sel basmamış olması çok önemli. 11 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Artık yeni araçlarda km manuel değil. Elektronik olarak kayıt altında ve müdahale edildiğinde tespit edilebiliyor. Toplum olarak alırken genel olarak en çok düşündüğümüz şey satarken rahat satabilir miyiz oluyor ( Ben de dahil) Aslında kendimize değil bir sonraki sahibine alıyoruz aracı. Bir de piyasa arz talep dengesi çok bozuk. 2013 Fiesta fiyatına 2013 c Max alabiliyorsun mesela. Her ikisini de kullanmış birisi olarak kıyaslanmasi bile komik. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İnan Çınar yazdı: Artık yeni araçlarda km manuel değil. Elektronik olarak kayıt altında ve müdahale edildiğinde tespit edilebiliyor. Toplum olarak alırken genel olarak en çok düşündüğümüz şey satarken rahat satabilir miyiz oluyor ( Ben de dahil) Aslında kendimize değil bir sonraki sahibine alıyoruz aracı. Bir de piyasa arz talep dengesi çok bozuk. 2013 Fiesta fiyatına 2013 c Max alabiliyorsun mesela. Her ikisini de kullanmış birisi olarak kıyaslanmasi bile komik. manuel araçlarda km daha az önemli 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Hasan Hüseyin Şen yazdı: Bence en önemli konu km. Km önemli elbette ama 10-15 yaşında bir araba alınca 200 bin km üstü oluyor kesinlikle hatta 300 bine dayanmış oluyor. @Mehmet Göktürk güzel bir açıklama olmuş teşekkürler. Kullandığımız araçların çoğu sıfır aldığımız araçlar olmuyor. İllaki bir kaç el değiştirmiş oluyor. 10-15 yaş bandında olan araçlarlar da km olarak fazlasıyla artmış oluyor. @İnan Çınar kesinlikle arabayı alırken satışı kolay olsun uğraştırmasın hemen gitsin düşüncesinde oluyoruz. Yaptığımız her şey bizden sonraki sahibini düşünerek oluyor malesef. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ne kadar km o kadar çukur, dur kalk, kapı açılma kapanma, stop&start, fren, uzar gider. Üzerine inen binen belli değilse hele çarpanı değiştirmek lazım. 4 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Bir de km'nin nasıl yapıldığı da önemli. Şehir içi mi, uzun yol mu. Şehir içiyse şehrin yol durumu, dur kalk durumu hepsi aracın yıpranmasını etkileyen faktörler. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ne kadar km o kadar çukur, dur kalk, kapı açılma kapanma, stop&start, fren, uzar gider. Üzerine inen binen belli değilse hele çarpanı değiştirmek lazım. Doğru bir tespit ama ikinci el araç alınca özellikle de 10-15yaş bandında temiz araç bulmak çok zor. Kendi kullandığımız araçlarında kimleri artıyor, araç yenilemek de eskisi gibi kolay değil malesef Burak Tokcan yazdı: Bir de km'nin nasıl yapıldığı da önemli. Şehir içi mi, uzun yol mu. Şehir içiyse şehrin yol durumu, dur kalk durumu hepsi aracın yıpranmasını etkileyen faktörler. Nerde yapıldığı bilmek zordur sanırım, arabayı satan genelde arabayı över her şey temiz der bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mustafa Karahan yazdı: Doğru bir tespit ama ikinci el araç alınca özellikle de 10-15yaş bandında temiz araç bulmak çok zor. Kendi kullandığımız araçlarında kimleri artıyor, araç yenilemek de eskisi gibi kolay değil malesef Nerde yapıldığı bilmek zordur sanırım, arabayı satan genelde arabayı över her şey temiz der bilirsiniz. o yüzden tanıdığın bildiğin adamdan almak iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Son 15 yıldır şirket aracı olarak çok fazla çeşitli araç kullandım ve çok km yol yaptım. Tüm araçlara yetkili/bosch servis ile bakımları aksatılmadan yapıldı. Marka ismi söylemeyeceğim ancak 160k üzeri c segmenti araçlarda sıkıntılar genelde çıkmaya başladı. Bu sıkıntılar özellikle baskı balata, şanzıman, enjektör ve ateşleme sistemi sorunlarıydı. Powershift te yüksek km de ciddi sıkıntılar yaşadık. ( değişim gerekti) Dsg lerde km 100k ya geldiği zaman titreşimli kalkış ve kavrama anında ses şikayeti çok oldu. Ancak ciddi bir arıza yaşatmadı. Fransızlarda biraz direksiyon ve elektronik sorun yaşadık ancak çözülemeyecek birşey olmadı. Kore de 120k da baskı balata garantiden değişti. Sonuç olarak 150K yı geçince gerek parçaların eskimesinden dolayı arıza çıkma ihtimali giderek artıyor. En sorunsuz düz vites ve atmosferik motor. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Kilometre bir kriter ancak yalnızca bütçeye etki eder. Aracın bakım geçmişi ve başından geçenler daha önemli bence. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Aracın km'sini yaşına bölerim. 15k dan fazla çıkarsa mümkün mertebe uzak dururum. Gerekirse segment küçültür daha az yol yapmışını alırım. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 9 Şubat Paylaş 9 Şubat 200 bin km deki bir aracın sadece motoru 200 bin km yapmıyor, aracın yürüyen aksamı, süspansiyonu, amortisörü, şanzımanı, kapıları, camları vs. de 20 bin km yapıyor. Bunu dikkate alın. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat İşte sıkıntı şu ki artık orta düzey arabaların çoğu 200 bin km üstü. Tek maaş çalışan birinin alacağı araçlar artık yüksek km olacak. Sıfır araç almak zor düşük yaş düşük km de öyle. 400-600bin TL parası olan adam araba almak istese bu km aralığında araçlar var. @Süleyman Canın dediği mantıklı geldi bu açıdan. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Yılda ortalama 15-20bin km yapan araba için çok km yapmış denemez bence. 5 yaşında olup 10 binde olan, yatmış araba da sıkıntılı. Motor ömrü kat ettiği mesafe ile ölçülmez aslında. Çalışma saatinin daha çok anlamı var. Sorunuzun cevabı marka model motor larının ne olduğuna göre değişir. Mondeo 1.6 ecoboost alıyorsanız km önemli. 1.2 PSA motorlu araba alıyorsanız da km önemli. Insignia ve türevlerindeki turbo benzinlilerde de km dikkat edilirse iyi olur. Ama Subaru alıyorsanız mesela km sinin hiçbir önemi yok. Keza Honda da öyle. (1.6 dizelleri hariç) 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ben eskiden 100 bin km üzeri araca binemezdim çok sevdiğim focusumu sırf 100.000 km yi geçti diye satmıştım. Şimdi twingom 320 330 bin kmde bakımı dışında herhangi bir masraf etmedim 60 bindeki suzuki bizi 40 bin liramızdan etti km tabiki bir etken ama sadece kmsi için arabayı almam. 100 binde antifiriz kullanılmamış bir araba yerine 200 binde yağı suyu tertemiz bir arabayı tercih ederim. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Cihat yazdı: Ben eskiden 100 bin km üzeri araca binemezdim çok sevdiğim focusumu sırf 100.000 km yi geçti diye satmıştım. Şimdi twingom 320 330 bin kmde bakımı dışında herhangi bir masraf etmedim 60 bindeki suzuki bizi 40 bin liramızdan etti km tabiki bir etken ama sadece kmsi için arabayı almam. 100 binde antifiriz kullanılmamış bir araba yerine 200 binde yağı suyu tertemiz bir arabayı tercih ederim. 2013 de 0 km aldığım C-Max aracımı 187 binde artık masrafları başlar diye sattım. Ucuz da verdim. Şimdi 3 yaş daha genç ve km si 100 bin km civarı olanına 300 bin TL daha vermek gerekiyor. Geçmişini bilmiyorum üstelik. Turbo enjektör revizyonu ıvır zıvır Max 100 bin TL yerdi sattığım araç. Şimdi ben kâr mı etmiş sayılıyorum? 2 Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 10 Şubat Paylaş 10 Şubat 270.000 km de kangoo kullanıyorum. En sonra 60.000 tl masraf ile alt takım disk balata v.b. akla ne gelirse hepsi değişti. Motor bakımlı duman atma çekiş düşüklüğü v.b. hiç bir şey yok. Çalışmada sarsıntı v.b. yok. Bence sadece km değil bakım önemli Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Şubat Paylaş 10 Şubat piyasanın değil, kendimin seveceği ve düşük km li fiyat performans araçlarını tercih ettim genellikle... hiç de sorun yaşamadım çok şükür... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Aslında konuyu açma sebebim ortalama bir araç için bir çok ilanda km 200 bin üstü oluyor. Bundan sonra araç alacaklar bu kmlerde araç alacaklar mecburen. İkinci bir sebebim iste kendimde 2010 model cruze var. Km olarak 290 binde. Kullandığım zaman içinde her şeyini yaptırdım. Bir sıkıntısı yok ama model yükseltmek için satayım desem hem ucuza gidecek hem de üstüne fazla para koymam gerekecek. Aldığım aracın geçmişini de bilmediğimizi düşünürsek masraf açması muhtemel. Şimdilik fikrim aracımı satmamak km artsa da binmeye devam etmek ? doğru mu yanlış mı sizce Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Şubat Paylaş 10 Şubat 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Celal Aydın yazdı: 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. Aynen sizin dediğiniz kmlere geldiyse bakımların çoğu yapılmış olması gerekiyor değil mi ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Celal Aydın yazdı: 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. Çok iyimser bir yaklaşım 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts