Öner Kurukuz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Celal Aydın yazdı: 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. Ben de bunun tam tersini düşünüyorum. 250 bindeki aracın açacağı masrafla 120 bindeki aracın açacağı masraf bile çok farklı olacaktır. Benim gözümde 250 bin ve üzeri araçlar patlamaya hazır bomba gibidir. Çok nadir çıkar sağlam ve bakımlı olanı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Kerim Bilge yazdı: Yıllık 25k km çok mudur mesela? Dizel için epey az. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Celal Aydın yazdı: 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. Kilometresi yüksek olanda eğreti ve idare edecek şekilde işlemler yapılıyor sorun bu. Aynı şekilde 150 bindeki temiz ve bilindik bir araç olursa satın almaz mısınız yani. Normalde düşük kilometre yüksek model tercih sebebidir. Evren Erakçora yazdı: Dizel için epey az. Şirket ve filo araçları hariç sürekli yollarda olmak lazım yoksa normal kullanıcı yılda 30 bin km yapamaz zor. Ayda 2 bin km bile ciddi rakam yılda 2-3 kez bakıma girer araç. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Yıllık ortalama 15km bin km civarıydı TR ortalaması. Dizellerde ortalama daha fazladır. Tabii çoğu şirket arabasıdır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Koray Demir yazdı: Kilometresi yüksek olanda eğreti ve idare edecek şekilde işlemler yapılıyor sorun bu. Aynı şekilde 150 bindeki temiz ve bilindik bir araç olursa satın almaz mısınız yani. Normalde düşük kilometre yüksek model tercih sebebidir. Şirket ve filo araçları hariç sürekli yollarda olmak lazım yoksa normal kullanıcı yılda 30 bin km yapamaz zor. Ayda 2 bin km bile ciddi rakam yılda 2-3 kez bakıma girer araç. Yıllar önce Ono Ustaya soruyorlar, 2000lerin başı veya 90ların sonu falan, dizel araba mantıklı mı diye? Onno Usta yılda 100bin km yapmıyorsan mantıksız demişti. Tabii o zamanlarda dizel devrimi henüz yaşanmamıştı. Dizeli de pek sevmedi zaten. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Celal Aydın yazdı: 250 bin km'lerdeki aracı gözü kapalı alırım bineceksem. Çünkü gereken onarımlar yapılmıştır, tam binilecek hale gelmiştir. (Temiz ve bilindik bir araç olması şartıyla tabi) 150 bin km'deki aracı almam, patlamaya hazır bomba gibi görürüm, al sat yapacaksam alırım sadece, ki hiç yapmadım hayatımda. Çok değişik bir bakış açısı. Alıp bakımını sen yapsan olmaz mı üstad?! ? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Evren Erakçora yazdı: Yıllar önce Ono Ustaya soruyorlar, 2000lerin başı veya 90ların sonu falan, dizel araba mantıklı mı diye? Onno Usta yılda 100bin km yapmıyorsan mantıksız demişti. Tabii o zamanlarda dizel devrimi henüz yaşanmamıştı. Dizeli de pek sevmedi zaten. Eskiler atmosferik saf hacim ve muscle beygir gücünü severdi. Dizel motorlar daha verimli, motorinin yanma enerjisi daha yüksek halbuki. Uzun yol şoförleri gibi sürekli şehir dışı yol gidersek yaparız yoksa dediğim gibi gün boyu işyerinde mesai yapmakta olana zor. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Her ikinci el elbet kumardır ama fazla masraf çıkartacak araç kendini güncel testlerden sonra mutlaka belli eder. Bir de kendini belli etmeyenler vardır araç sahibinin dahi haberinin olmadığı. İşte o noktada km'nin ne olduğu devreye girer. O yüzden senede maks 15k km derim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Şubat Paylaş 10 Şubat ne kadar ekmek o kadar köfte. parasının yettiği en düşük km li aracı alır herkes zevkine yüksek km alanı görmedim 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat Paylaş 10 Şubat 400 k da e kasa mb parasına 30 binde reno aldım. Arıza yapar mı diye düşünmeden biniyoruz. Ne beklediğinize bağlı. Sorun çıkmasın zamanım yok diyen kişi min km li araba almaya çalışmalı yoksa 25 yaşında mb renoyu on kere satın alır ama realite farklı. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Kerim Bilge yazdı: Yıllık 25k km çok mudur mesela? Cebimdeki paraya göre değişir, benim 2 tane 300 bin km üstü aracım oldu, en düşük kmli aracım 36bin kmdeydi, mecbur kalırsam yine alırım ama riskleri baştan kabul etmeli. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Cebimdeki paraya göre değişir, benim 2 tane 300 bin km üstü aracım oldu, en düşük kmli aracım 36bin kmdeydi, mecbur kalırsam yine alırım ama riskleri baştan kabul etmeli. 2020 model e200d var aklımda 102k km de alalım almayalım gidip geliyorum, 85k km lik 2020 passattan sonra Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Kerim Bilge yazdı: 2020 model e200d var aklımda 102k km de alalım almayalım gidip geliyorum, 85k km lik 2020 passattan sonra 85 ile 102 arasında fark yok bence. Malum her arabanın kronik bişeyleri oluyor, onları inceleyip karar verdiysen neden olmasın 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Koray Demir yazdı: Kilometresi yüksek olanda eğreti ve idare edecek şekilde işlemler yapılıyor sorun bu. Aynı şekilde 150 bindeki temiz ve bilindik bir araç olursa satın almaz mısınız yani. Normalde düşük kilometre yüksek model tercih sebebidir. Şirket ve filo araçları hariç sürekli yollarda olmak lazım yoksa normal kullanıcı yılda 30 bin km yapamaz zor. Ayda 2 bin km bile ciddi rakam yılda 2-3 kez bakıma girer araç. Ayda 35 bin km çeviren ne yapsın? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Murat Sahın yazdı: Ayda 35 bin km çeviren ne yapsın? Scania’sı mı var yoksa F Max mi? ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Murat Sahın yazdı: Ayda 35 bin km çeviren ne yapsın? Günde 1000 küsür km ? Wc ye zaman kalıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Evren Erakçora yazdı: Dizel için epey az. Bi dizel araç yılda kaç km yapmalı ki size göre normal olsun? Yorum bağlantısı
Celal Aydın 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Çok nadir çıkar sağlam ve bakımlı olanı. Parantez içinde bahsettiğim gibi temiz ve bilinen bir araç olması. Yani yakın çevreden, çevrenin referansı, aracın doktoru olmuş kişilerin teşhis ve tanısından geçmiş veya forumdan tanınan birinin sattığı gibi düşünebilirsiniz. Eyüp Çetin yazdı: Çok değişik bir bakış açısı. Alıp bakımını sen yapsan olmaz mı üstad?! ? Zaten amaç alıp bakımıyla uğraşmamak Mesela lpg'li ise araç, üst kapak revizesi, subap değişimi vs 250 binlerde, yüksek ihtimalle yapılmıştır, tahmin yürütebiliriz. Triger en az iki kez değişmiştir, Zayıf halkalar hallolmuştur, bunlardan bahsediyorum (Dediğim gibi, araç bilinen araç olacak) 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Koray Demir yazdı: Kilometresi yüksek olanda eğreti ve idare edecek şekilde işlemler yapılıyor sorun bu. Aynı şekilde 150 bindeki temiz ve bilindik bir araç olursa satın almaz mısınız yani. Normalde düşük kilometre yüksek model tercih sebebidir. Yüksek modelse(2021 ve üzeri) düşük km tercihtir tabi ki, aynı model iki araç, biri 150 bin de, diğeri 250 binde, düşük olanı alırım, çünkü modeli yüksek, eskimemiş. Mesela o araç vw ise, 2018 model ise(7 yaş), 150 bin km'yi devirmişse, uzak dururum o araçtan. Her an her şey olabilir. Diğer markalar için de geçerli, 100-200k arasında bir yapılması gereken şeyler çıkar, çıkmıyor diyen şanslıdır. Genellikle arıza, değişmesi gereken bir parça, yenilenmesi gereken aksam vs, ben burdan yola çıkarak, 200 binlere kadar gereken mekanik onarımları yapılmış araç, 200 binlerde ikinci baharını yaşıyor. Sahibini hiç üzmüyor. İki adet aracımdan tecrübe ettim, ikisi de 120 bin'lerde alındı, 262 bin km'de şu an biri, diğeri de 230 binlerde satıldı, sapasağlam, tam binilecek haldeydi satıldığında, alan kişi dua ediyor. Yani şunu demek istiyorum, Özetle, kilometresi düşük diye hiçbir araca atlamam, düşük km sorunsuzluk getirmez, gereken mekanik onarımı yapılmış yüksek km'li araç tercih sebebimdir. Gel de bul öyle aracı değil mi , ama var, bulunur. Köksal Yılmaz yazdı: Çok iyimser bir yaklaşım Tecrübeyle sabit, iki kez. Keyfine yüksek km li araç almıyorum, aksine iki kez düşük km'li araç aldım, dünyanın masrafını yaptım ikisine de. Benden sonra alanlar mutlular. Ben olamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Arkadaşlar, Orta düzey parayla alınabilecek araçların çoğu 200 bin km üstü oluyor. Eskisi gibi ekranında km düşük olan araçlar azalacak. Arabaları 300 bin km ye gelince çöpe de atmadığımıza göre biraz bu duruma alışıp kabullenmek lazım sanki. Bir arkadaşımda reno var 400 bini geçti günlük 150 km yol yapıyor. Hala da artmaya devam ediyor yani ? 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Bi dizel araç yılda kaç km yapmalı ki size göre normal olsun? Alırken pahalı olması, çok km yapmak için tasarlanması, uzun motor ömrü, şirket araçlarının tercih etmesi , az yakması sebebiyle çok km yapmasını normal. Genel ortalama 15 nin km civarı dizel için 25-30 bin normal bence. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Evren Erakçora yazdı: Alırken pahalı olması, çok km yapmak için tasarlanması, uzun motor ömrü, şirket araçlarının tercih etmesi , az yakması sebebiyle çok km yapmasını normal. Genel ortalama 15 nin km civarı dizel için 25-30 bin normal bence. Yıllık 25 bin km'ye "dizel için epey az" yazınca dizel araçtan beklentiniz yıllık 75-80 bin km şeklinde bekledim. Ben bu düşünceye karşıyım aslında. Yıllık 10 bin km yapan kişi bile dizel tercih edebilir. Alırken pahalı diyorsunuz da satarken de pahalı satacağı için bir zarari yok. Üstelik benzinli araca gore kullandığı süre boyunca daha az yakıt parasi ödeyecek. Benzinli araçta 10 binde bir bakıma sokarken dizel araçta 15 binde bir bakima sokacak, burdan da karda. Ben bu yıllık şu kadar kullanırsanız dizel daha azı için benzinli düşüncesine tamamen karşıyım. Düşünsenize aynı hacimde motora sahibiz. Ben ortalama 4.5 lt tuketiyorum, siz 6.5-7 lt. Her 100 km de 2 lt fazla yakacaksiniz. Bu 10 bin km de 200 lt yapar. Yani yıllık 4 depo fazladan para ödeyeceksiniz. Bu hesap en iyimser hali. Azıcık devirli kullanirsaniz dizelde 1 lt artar ama benzinlide 3 lt artar. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Yıllık 25 bin km'ye "dizel için epey az" yazınca dizel araçtan beklentiniz yıllık 75-80 bin km şeklinde bekledim. Ben bu düşünceye karşıyım aslında. Yıllık 10 bin km yapan kişi bile dizel tercih edebilir. Alırken pahalı diyorsunuz da satarken de pahalı satacağı için bir zarari yok. Üstelik benzinli araca gore kullandığı süre boyunca daha az yakıt parasi ödeyecek. Benzinli araçta 10 binde bir bakıma sokarken dizel araçta 15 binde bir bakima sokacak, burdan da karda. Ben bu yıllık şu kadar kullanırsanız dizel daha azı için benzinli düşüncesine tamamen karşıyım. Düşünsenize aynı hacimde motora sahibiz. Ben ortalama 4.5 lt tuketiyorum, siz 6.5-7 lt. Her 100 km de 2 lt fazla yakacaksiniz. Bu 10 bin km de 200 lt yapar. Yani yıllık 4 depo fazladan para ödeyeceksiniz. Bu hesap en iyimser hali. Azıcık devirli kullanirsaniz dizelde 1 lt artar ama benzinlide 3 lt artar. Evet, eskiden çok iyiydi dizel , getz ile bedavaya gezerdik, benzinlinin yarısını falan yakardı. En son dizel focusta kampanya vardı, dizelleri 100bin civarı daha ucuza verdiler. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Şubat Paylaş 11 Şubat KM den çok kimden aldığın önemli. piyasadaki bir çok aracın km bence orijinal değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts